Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Ola

Archiwum gg

Polecane posty

Gość Mała Ola

Hej wszystkim!!Mam małe pytanko do dobrze zorientowanych w temacie.Czy łatwo odtworzyc archiwum gg?Na komputerach znam sie slabo,a myslę że mo małżonek zdradza mnie wirtualnie z taka jedna....nie powiem jaka.Na razie wirtualnie,ale chcialabym wiedziec co za świństwa oni tam sobie wypisują.Dzieki z gory za odpowiedzi

Gość mana mana
i wszystko w tym temacie mana mana

Gość Mirrkaa
drogi RTL, mógłbyś powiedzieć coś więcej jak odtworzyć skasowane archiwum gg?:)

Gość Mała Ola
hej ! dzieki za odpowiedz.On ma archiwum(tzn nie ma włączonej opccji "nie archiwizuj")ale wszystkie rozmowy z nia wykasowywuje,nie wiedziec czemu.Czy w takim wypadku tez jest mozliwosc odtworzenia ?Ze mnie totalna komputerowa d... niestety i nie mam kogo prosic o pomoc..

Gość Mirrkaa
Dołączam się do prośby Małej Oli, też mi zależy na odtworzeniu wykasowanych wiadomości z archiwum gg:)

Gość mana mana
a powiesz nam później czy pieprzył się wirtualnie za twoimi plecami mana mana

Gość taka jedna ona
RTL -- zapytam jeszcze raz, dla upewnienia się, bo też mnie to interesuje - jeżeli archiwum jest cały czas wyłączone, to jest możliwość odtworzyc rozmowy w jakiś sposób? i jeszcze jedno - co to znaczy, że da się "podsłuchać rozmowy"- chodzi o to, że w jakiś sposób można je "widzeć" na innym kompie, jeśli zna się hasło do gg? Jak to jest

Są programiki, które należy zainstalowac na kompie osoby, którą chcemy podglądać, w tym programiku wpisujemy nr gg na który maja byc wysyłane wiadomości i wtedy podczas rozmowy z tego komputera, widzimy na zywo ta rozmowe na swoim kompie, fajne nie ? :):)

Gość fajne ale jak temu
komus to zinstalowac?uuuuuuu

Gość a jak się nazywa

no z tego, co ja wiem, to na necie są tylko ... takie 30 - dniówki (próbki ;) ) - i one często szwankują, są problemy z instalacją ...