Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekasia

jak dlugo trwa krwawienie po porodzie?

Polecane posty

Gość niekasia

po porodzie naturalnym i po cieciu cesarskim? ile to trwalo u was?

Gość akme
kilka tygodni(4-6)...to jest indywidualna sprawa..ja miałam po 3 tygodniach 4 dni przerwy i zaczęło sie od nowa..przy końcu upławy były żółtego koloru

Gość akme
byłam po cięciu

Gość szatyneczkaaa
u mnie trwało 6 tyg

Gość niekasia
pytam bo przeczytalam w ksiazce : "krwista wydzielina utrzymujaca sie przez trzy do dziesieciu dni po porodzie (zlozona z wynaczynionej krwi, sluzu i elementow tkankowych z macicy), zwana odchodami krwawymi (lochia), jest zazwyczaj tak obfita (lub obfitsza) jak krwawienie miesiaczkowe." a a kilka zdan pozniej w tej samej ksiazce: "uplawy krwawe moge trwac przez 6 tygodni, a czasami i dluzej" :( to co po porodzie do dziesieciu dni wyplywa cos innego a pozniej do 6 tygodni cos innego? nie rozumiem...

ja miałam przez pierwsze dni takie duże krwawienie, później ok 2 tyg takie miesiączkowe i jeszcze z tydzień takie nieduże żółtawe plamienia. Więc w sumie troszkę ponad 3 tyg.

mam problem..... 26.12 urodzilam synka i karmiłam piersią ok 2 tygodni i po 5tygodniach dostalam okres. Mój ginekolog przepisał mi tabletki anty... i pierwsza wzielam kiedy dostałam okres a przynajmniej tak mi sie wydaje ze to okres bo najpierw bylo takie plamienie z przerwami...(lekarz powiedzial wtedy żeby nie przerywać tabletek bo tak może być) a teraz od ok.5dni cieknie ze mnie jak z kranu......tylko ze to juz 17dzień tego niby okresu?????? i co teraz? mam nadzieje, że nie jestem w ciąży a mój ginekolog jest teraz na urlopie i nie mam jak się nim skontaktować CO ROBIĆ!!!????

Gość vbvnbbv
u mnie 6 tyg

8 tygodni :( SN. Bylo podejrzenie, iz zostal z macicy fragment lozyska.

a brała któraś z was przez ten czas tabletki antykoncepcyjne?????

Gość mamamajki
ja rodzilam naturalnie, krwawilam krotko bo tylko 3 tyg.Ale szybko tez dostalam okresu, bo juz 8 tyg po porodzie, mimo iz karmilam piersia w sposob pelny...