Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paweł223

Problem

Polecane posty

Witam.Potrzebuje państwa pomocy... :( mam 19 lat jestem młodym zdrowym chłopakiem ...mam dziewczyne z którą jestem od roku i miałem tydzień temu przyżyć (pierwszy raz) ale nie do końca tu jest właśnie problem. Gdy już byliśmy gotowi leżąc na łóżku przyjeliśmy pozycje i chciałem zacząć działać,ale nagle mój członek opadł nie mogłem wejść w moją dziewczyne poczułem sie okropnie ! Nie wiem co było tego przyczyną byłem niesamowicie zdenerwowany serce chciało mi wyskoczyć!!! czy nerwy mogły być tego powodem? w krótce chce spróbować jeszcze raz a jeśli mi sie znowu nie uda? :( jeśli nie jestem zdenerwowany i np. bez jej towarzystwa to nie mam najmniejszych problemów z erkecją! Pomocy Błagam pomóżcie!!

Gość łączenie tematów
15:51 to sie zdarza nie przejmuj sie 15:52 ihneqviuerv Pewnie,że nerwy!Zróbcie sobie romantyczny wieczór z lampką wina na rozluźnienie,a na pewno pojdzie Wam lepiej!powodzenia

Gość Al-Andra
wiesz, ja się nie znam bo jestem dziewczyną ale... przypomniało mi się że biegli w sztuce miłości ludzie z dalekiego wschodu radzili mężczyznom zaczynającym aktywność seksualną, by pierwszy raz kochali się z mało atrakcyjną kobietą po to żeby stres i nadmierne pożądanie nie zmniejszyło ich sprawności ;) dlatego wydaje mi się że wszystko z tobą w porządku i wogóle nie powinieneś się przejmować ;)

Nie martw sie, chlopie. Nerwy wziely gore, zdarza sie. Postaraj sie tylko nie myslec o tym nastepnym razem, bo historia sie powtorzy. Seks rodzi sie w glowie, pamietaj :)🖐️

Gość pabblo 83
Witam cie nic sie nie przejmuj wszystko bodzie oki tylko musisz sie troszke oswoić z daną sytółacją i nie denerwowac sie i zobaczysz jak jeszcze bedziesz brykał ;-) mi też to się zdarzało na początku a teraz to dziewczyna nie moze juz ze mna wytrzymac :-) pozdrawiam i powodzenia życze

Gość seksorcysta
przykro mi, ale mysle ze bez operacji czlonka sie nie obejdzie :(

Gość gość
oczywiscie, ze to nerwy. Nerwusy tak czasem maja, w koncu sie wyluzujesz, glowa do gory;)

Gość Pawle
Zestresowałeś sie, bo bardzo zależy Ci na tej dziewczynie i chciałeś wypaść jak najlepiej. To jest fajne i jak najbardziej ok :) Następnym razem pomyśl sobie, że to przecież dopiero początek Waszego wspólnego zycia erotycznego i nie wszystko musi pójśc od razu idealnie. Zazwyczaj gdy pierwszy raz coś robimy to nie wychodzi super, prawda? Ale z każdym kolejnym nabiera się większej wprawy (i nie mam na myśli tylko seksu) ;) Widać, że łączy Was uczucie i to już jest połowa sukcesu. :) Za kolejnym "pierwszym razem" spróbuj sie trochę wuluzować, nie myśl negatywnie, że cos może sie nie udać. Czasami wpadki zdarzają się nawet tym z większym stażem. A każdy Wasz następny raz będzie bardziej satysfakcjonujący, w tym teamcie po prostu trzeba się "dotrzeć", podobnie jak na innych płaszczyznach wspólnego życia. P.s.: Jesli to jest też jej pierwszy raz, to badź czuły, delikatny, a jednoczesnie zdecydowany i uważny. Będzie dobrze. :) Powodzenia!

Gość egege
Rada od zawodowca.. to sie zdaza.. jesli drugi raz tez bedzie problem.. strzel sobie 2 browarki i bedzie luzik :).