Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadia***

co sądzicie o zwiazkach z 20letnia róznica wieku.

Polecane posty

Gość Nadia***

Mam 22lata i od 3 mies. spotykam sie 44letnim facetem. Jest fotografem i wpadlismy sobie w oko pewnego razu. Zaczelam go podrywac, potem on mnie i tak sie to zaczelo. Na poczatku byl bardzo na dystans, twierdzac ze mógłby byc moim ojcem ale mu to nie przeszkadzalo. Natomiast ja zaczelam sie z nim spotykac z ciekawosci. Jak to jest ze starszym facetem. Tym bardziej ze rok wczesniej przezyłam ciezko rozstanie z chlopakiem 4lata starszym. Ukrywam to w tajemnicy przed mama bo gdyby sie dowiedziala to by sie zalamała tym faktem. Obecnie nasza przjazn bardzo sie rozwinela lecz nie spalismy jeszcze ze soba bo on nie wyrazal takich sygnałów. Teraz obecne jego zachowanie do tego zmierza. Jestem ciekawa jaki byłby seks ze starszym facetm ale bardzo sie tego krepuje, ze moglabym nie spelnic jego oczekiwan. Czuje sie tez skrepowana jak na ulicy chce isc za reke bo z młodym chłopakiem to normalne a ze starszym tak dziwnie. Tak samo jak chcial sie całowac na ulicy, to tez bylo mi nie zrecznie ale to nie zaczy ze nie chce sie z nim calowac.

Gość spójrz na to za 20 lat

Gość tylko wtedy przetrwa jeśli
będzie oparty na prawdziwej szczerej miłości a nie na chwilowym zakochaniu czy zauroczeniu. Weź pod uwagę to że za kilka dobrych lat, ty wciąż będziesz młodziutka a on...niestey się zestarzeje, nie mówiąc już o tym co będzie za 15 czy 20 lat:-( Niestety to prawda. A wtedy, po upływie czasu nie będzie już miał jędrnego ciałka. Będzie na pewno mniej sprawny itd itd a wtedy ty musisz "zapomnieć" o jego zmarszczkach i wciąż go kochać:-) Pomijając sam wygląd zewnetrzny to ważne jest to czego będzie on od ciebie oczekiwał a ty od niego. W niektórych kwestaich możecie się nie zgadzać. Np. Ty jako młoda (wciąż) osoba będziesz chciała gdzieś wyjechać i wyszaleć się na jakiejś imprezce, pobiegać po górach, powygłupiać a on...no nie byłabym taka pewna. Byłam w takim związku więc wiem;-)

Gość Nadia***
dodam , ze gdyby on mial samochod to bym sie nie wstydzila ale nie ma wiec wszedzie chodzimy piechotą

Gość tylko wtedy przetrwa jeśli
poza tym z tego co piszesz to chyba nie darzysz go zbyt głębokim uczuciem bo napisałaś że się wstydzisz chociażby pocłunkow lub chodzenia. To już nie wróży dobrze więc to przerwij. U mnie była ta różnica że ja była w nim szalenie zakochana i nie wsydziłam się tego a związek i tak rozpadł się z powodu wieku:-(