Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop wolności sexualnej

Czemu kobiety, które się nie szanują zasłaniają się swoją rzekomą wolnością?

Polecane posty

Gadają, że mogą sypiać z kim chcą, że szybki sex to nic złego, że mogą robić lody komu popadnie i na dodatek są dumne z tej swojej wolności i nawet wyrzutów sumienia nie mają. A jak potem poznają porządnego faceta i się okazuje, że on za żadne skarby nie chce być z taką puszczalską suką to zaraz go wyzywają od nienormalnego i zacofanego? Skąd się bierze takie chore podejście, brak szaczunku dla samego siebie i relatywistyczne postrzeganie moralności? :( Ten świat schodzi na psy :(

Gość takto juz jest
dziwki wyzywają porządne, że są nienormalne :O co zorbić zycie

Gość a nie zszedł na psy
jak to facet latał i zaliczaał jak porabany ?? bo przeciez taki ogier z niego !!! i my kobiety mamy czekac z dziewictwem do slubu az jakis kurwiarz zaliczy polowe miasta i zdecyduje sie na ozenek ??? :O

Gość NIE NASZA FAKT
co cie to obchodzi? Rozmawiasz z laskę i już wiesz czy ona dla ciebie czy nie... Taką gadką chcesz ją umoralnić? Nic z tego nie będzie to dwa różne światy są

Gość zgdzam się.....
MĘŻCZYŹNI - DAJCIE NAM PRZYKŁAD JAK SIĘ PORZĄDNIE PROWADZIĆ!!!

Gość ulka23456
masz racje TO KOROPNE dobrze ze faceci sa ttttaaaaaacy porzadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NIE NASZA FAKT
Jak mi koleś opowiadał np. że żona go nie rozumie i on musi mieć kochankę na boku to był z góry skreślony, niezależnie od wszystkich zalet - inny świat, inna mentalność

Gość takto juz jest
tak tak, koropne. tylko trzeba zauważyć, że obok kurwiarzy na ktorych leca dziwiki sa jeszcze porzadne faceci i porzadne babki. ale to dziwki sa glosniejsze i kurwiarze niestety dlatego ten swiat tak wyglada :(

Gość zgdzam się.....
O!!! JUŻ JEST PRZYKŁAD DLA NAS, ZŁYCH KOBIET - TO IDEALISTA Z MARSA:)

Gość zgdzam się.....
MUSIMY SIĘ PUSZCZAĆ Z MĘSKIMI KUR..... I BĘDZIEMY CACY :):):) JAKIE TO PROSTE :)

Gość takto juz jest
widzisz, masz przyklad wrednej jej: jaks sie nie ruchasz na lewo i prawo, jestes gorszym, cnotliwym prawiczkiem. i o to chodzi. dziwki wyzywaja normalnych ludzi. :) nie zmienisz tego autorze :(

Gość NIE NASZA FAKT
*Idealista z Marsa JA RUUUUCHAM WSZYSTKIE KUUUURWY JAKI MI SIE NAWINA !!! NAJGORSZE JEST TO ZE WSZYSTKIE ALE TO WSZYSTKIE TO POLKI Z kobietą innej narodowości trzeba się przecież dogadać w obcym języku, chociaż na podstawowym poziomie... Na twoim miejscu nie chwaliłabym się, że nie potrafię :P

Ze swobodnego traktowaniu sex i oddzielania go od miłości i związku nigdy nic dobrego nie było i nie będzie

Niech robią co chcą, ale potem niech nie wymagają żeby porządny mężczyzna je chciał :(

Chwileczke. Czy tu juz dokladnie nikt nie potrafi rozmawiac, tylko g**nem rzucac? Jesli autor zarzuca kobietom \'zaslanianie sie\' wolnoscia (dlaczego rzekoma - nie bardzo rozumiem, bo kazda z nas ma wolna wole i jest calkowicie swobodna w swoich wyborach), musi byc facetem bez skazy. Czyli - nie moze sypiac (i nie sypia!) z kim chce, - szybki seks to dla niego grzech smiertelny, - nie chce by ktokolwiek robil mu loda, - nie uznaje prawa do swobody wyboru, - ma notoryczne wyrzuty sumienia (z blizej nieokreslonych powodow). A jak potem poznaje porzadna dziewczyne (do zdefiniowania w sumie), to sie okazuje, ze.................widzi w niej taka sama kurwe , jak inne kobiety. Bo przeciez WSZYSTKIE TAKIE SA!! On inaczej myslec juz nie potrafi. Potrafi tylko welewac wlasne frustracje na kobiecym forum . Ojej...😭 \"Skad sie bierze takie chore podejscie?..\"

Gość ja wnioskuje
co to za brednie, 90% kobiet mowi o seksie wolnym i z kazdym 9no prawie) a tylko 10% to kobiety, ktore sa do tego zdolne, tak samo jest z mezczyznami - no moze z ta roznica, ze proporcje sa troche inne :D

Gość óużrzhch
a ja jestem porządna i nie mam faceta... moja kolezanka która ma wiekszy zad i jest ogólnie przeciętnej urody całuje się (i Bóg wie co jeszcze) z każdym napotkanym naimprezie facetem i wiecie jakie ma wziecie??? może powinnam się zaczać puszczać bo faceci idą na łatwiznę i sa z laskami które dają dupy po 10 min znajomości... po co sobie zajmowac głowę taką która chce poczekać... ot co tacy są faceci...........

... jak to mowia... krowa, ktora duzo ryczy malo mleka daje... a chyba nikt z nas nie byl nigdy przescieradlem... ... moge sie mylic... ale takie osoby (zarowno kobiety jak i mezczyzni) sa bardzo samotni...

No co za brednie, doprawdy :D Statystyki prowadziles czy poprostu mylisz pojecia? Kazda kobieta, ktora mowi o wolnym seksie, ma na mysli, ze WOLNO jej kochac sie z kimkolwiek bez zalegalizowania takiego zwiazku. Oraz to, ze jesli bedzie miala ochote sie pokochac z murzynem, chinczykiem, bulgarem czy innym, to to zrobi i nikomu nic do tego - to jej wolny wybor, wola, pragnienie i co tam jeszcze. Dlaczego, robiac to samo, faceci uwazaja, ze maja prawo takie kobiety wyzywac od szmat, dziwek, kurew itp i - nie wiem jakim cudem - obstawac przy narzeczonej-dziewicy? No brednie,no :D:D:D

eh... nigdy nie dojdziecie do porozumienia bo wlasnie inaczej rozumiecie wyrazenie \"wolny seks\"... dobrze ze to zauwazylas Wredna :)

Chcielibyscie miec kobiety na zawsze sterroryzowane slowem \"dziwka\" i \"puszczalska\", ale my zaczynamy robic to co NAM sie podoba, bo juz nie szukamy mezow tylko prawdziwej milosci i radosci zycia, bo juz sie nie martwimy co ludzie powiedza, bo juz nie przepraszamy za seks, bo juz sie stajemy paniami samych siebie i naszych cial. I szczerze mowiac mam to gleboko w d..upce co o mnie mysli jakis zasciankowy szowinista. Uwierz mi, ze sa mezczyzni na tym swiecie, ktorzy szanuja kobiete za charakter, a nie za blone dziewicza, choc moze w pale ci sie to nie miesci. :)

Gość Stop wolności seksualnej
Chodzi o to, że kobiety teraz nie mają żadnych zahamowań, uprawiają przygodny sex, zdradzają, idą tej samej nocy do łóżka z facetem którego właśnie poznały... A pomimo swojej niezwykle bujnej przeszłości seksualnej nie mają wyrzutów sumienia i mają czelność przystawiać się do naprawdę porządnych facetów

Nie myl zdrady z wolnoscia seksualna, bo to inna bajka. Zrozum, ze kobieta moze miec ilu chce facetow, ze juz nie trzeba wychodzic za maz jako dziewica. I dlaczego miec wyrzuty sumienia? Ze sie uprawialo seks? Czy tym sie komus robi krzywde?

Nie chodzi zeby była dziewicą, ale żeby się szanowała. Charakter? Kobieta która uprawia sex nie z miłości, poza związkami ma krótko mówiąc charakter do dupy. Bo trudno powiedzieć o kobiecie, która jest nieporządna, nie szanuję się i bawi się w wolny sex, że ma fajny charakter.

Ja tez kiedys myslalam, ze dziewictwo to skarb, stracilam je z ukochanym chlopakiem, ktory potem postapil ze mna bardzo nieladnie. Myslalam, ze juz nie bede zdolna do seksu z nikim, bo to bylo takie nasze, ale po jakims czasie hormony daly znac o sobie, przespalam sie z chlopakiem, z ktorym sie spotykalam i dopiero wtedy poczulam ZE MAM DO TEGO SWIETE PRAWO, ZE JESTEM SWOJA I MOGE SIE CIESZYC SEKSEM Z KIM TYLKO CHCE. Od tego czasu jestem szczesliwa osoba! A pomimo moich licznych przygod erotycznych, jestem teraz ze swietnym facetem i bardzo sie kochamy. I nie ma mowy o jakimkolwiek braku szacunku, bo szanuje sie osoby za inne rzeczy, a nie za to, co robi w lozku. :D

A co mam seks do charakteru? Ja na moj nie narzekam :P I Inni chyba tez nie, staram sie byc dobrym czlowiekiem, ale przy okazji cieszyc sie zyciem. I nigdy nikogo nie zdradzilam.

Mówisz o sexie w związku, z miłości. A to nie to samo co puszczanie się i "wolny sex". I tylko taki sex jest dozwolony. I nie masz racji, bo właśnie za to jak ktoś się prowadzi w życiu intymnym się kogoś szanuje, albo nie szanuje.

Jeśli dziewczyna jest łatwa, szybko włazi komuś do łóżka to nie zadobrze świadczy to o jej charakterze, jej prowadzeniu się, stylu zycia, mentalności i moralności.

Teraz jestem w zwiazku, ale jak nie mam faceta to uprawiam wolny seks bez zadnych wyrzutow sumienia. No bo dlaczego mam je miec? czy robie komus krzywde? a jesli powiesz, ze sie nie szanuje, to dopowiedz jeszcze, w jakim niby sensie? sprawiam sobie radosc, a do lozka nie ide z byle wloczega, ale z tym, kto mi sie podoba, wiec raczej daje sobie szczescie niz sprawiam zlo :P