Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felek-

proszę o wpisy z kąd jesteście , chodzi mi o region lub miasto

Polecane posty

...Woj.Pomorskie... ...Wejherowo... ...I tak pewnie nie wiecie gdzie to :p ...

...heh... ...Nawet tam nie jadałem ale skoro polecasz...

Byliśmy kiedyś przejazdem na placku po węgiersku pychota!!!!!!!!!!!!!:D qurcze nie pamietam jak ta knajpka się nazywała:O

...o kurcze widze że co nie którzy je znają.... ...wiem zajebiste miasto... ...Ale nie jadłaś placków mojej babci... ::P ...to dopiero miód... ...hehe...

Gość KWS89
Podlasie. Gdzieś w okolicach jezior;)

Gość skąd
skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd skąd

...Jak jest w transie to robi i z cebulą i bez i jeszcze parę innych... :D ...Nie mówmy już o plackach bo zgłodniałem... ...A jedyne co mogę teraz zjeść to zupka chińska... ...Na nic innego nie mam siły... :D ...Ale kopsnę się do kuchni może będzie jakiś rarytas... ...wszystko przez \"ulotną chwile\"... :P ...O losie ale zgłodniałem...! ! !

Gość jeden z podszywaczy
Elmwood Park - pierwsza wies na zachod od Chicago . Kiedys Wawa ....

...Wracajmy lepiej j do tematu :))... ...hm... ...W lato przeważnie jestem w domku nad morzem... ...W karwi... Dokładniej Karwieńskie błota 2 :D(tak się pisze dziwacznie Karwia-Karwieńskie... ...Na 100% już nikt nie wie gdzie to :P...

...kurcze ale sera w lodówce mam 5 rodzajów... ...zrobię sobie monster hamburgera w mikrofali... :D :) :]

...lubię wszystkie smaki prócz ogórkowej... ...Ale się zrobił temat kulinarny... ...w dziale erotycznym... ...O temacie \"proszę o wpisy skąd jesteście,chodzi mi o region lub miasto\":D... ...

a ja mam butelkę czerwonego wina:) Adir byłam parę lat temu w Kopalinie na kempingach, całkiem niedaleko była miejscowość Karwia, czy jakoś tak-te błota to tam:D?

Gość eee baby
a warminsko-mazurskie tu niebywa

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
malopolska

...Tam tam 3 km od samej karwii... po prostu miej turystów i plaża nie jest aż tak zawalona tymi turystami...

...a propos mam przy chacie knajpkę wina nie mam ale browar od koloru do wyboru :D ...