Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zredukowana

PISMO W SPRAWIE PRZENIESIENIA

Polecane posty

Gość zredukowana

pomozcie mi napisac pismo ws. przeniesienia na dawna zmiane. Pracuje w anglii, i zwolniono mnie , a potem proszono zebym wrocila, alr ja nie chcialam, bo nie odpowiadala mi zmiana, na ktora mialam wrocic, i powiedzialam, ze nie chce pracowac z ta timliderka. Ale obiecalimi ze bedzie dobrze a ją uspokoją. Musze napisac pismo , ze prosze o przeniesienie mnie na zmine pana X,. prosbe swą motywuje tym iz nie moge sie zaklimatyzowac na tej zmianie i... prosze, co mam jeszcze napisac? wiem ze to dla was glupie, ze wybrzydzam, ale mam taka mozliwosc , bo jezeli mnie nie to odejde z tamtad , a oni sie tego baja. prosze o pomoc. termin mam na poniedzialek. chce dodac, ze nie chce oszkalowywac szefow tylko chce opisac, dlaczego .

Gość pomozecie

Gość sztanga dropsów
Napisz, ze w tym zespole czujesz się najlepiej i świetnie sie wam współpracuje, zę na dawnej zmianie jesteś najbardziej efektywna i zrealizowana i ciesie wyjście do pracy na starą zmianę.

Gość sztanga dropsów
cieszy

Gość dziekuje
czy moze cos jeszcze? a mam wspomniec o tym, ze nie odpowiada mi moja tim liderka i dlaczego?

Gość zredukowana
podnosze

Gość ale jestes odwazna---podziwia

Gość brajt
Napisz że ci nie odpowiada timeliderka ale nie chcesz by wywoływano na nią nacisk bo wiesz że jest dobra w tym co robi i to szanujesz. Problem w tym że z różnych względów nie odpowiada ci jej styl zarządzania i gdyby byli tak uprzejmi przenieść cię na poprzednią zmianę, twoje zarzuty stracą rację bytu.

Gość zredukowana
bajt---> dziekuje ci bardzo

Gość zredukowana
co mam jeszcze napisac w uzasadnieniu?, prosze o pilna pomoc