Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony Edi

Czy zdarzyło się wam Kobiketki ?

Polecane posty

Gość szalony Edi

Masturobowac kiedykolwiek w pracy? Co czujesz jak cipunia cię swędzi i masz ochote na seks? I ostatnie pytanie.. czy cipunie się przyklejeją do majteczek ?

Gość stop zbokom kafeteryjnym

Gość szalony Edi
Czekam na wypowiedzi Pań :)

Gość szalony Edi
Nigdy się nie przykleja tobie Jankesko ?:) Czy tylko tak mówisz co .

czasem jestem bardzo podniecona w pracy i wtedy zamykam sie w kibelku i masturbuje ,potem myje ręce i wychodze jak niby nic się nie wydarzyło

Gość szalony Edi
A przepraszam panią nademną a skąd u pani z czego się bierze podniecenie takie u pani jak mozna spytać :PP Poprotu samo z siebie czy są jakieś powody ku temu:P To musi być bardzo przyjemne Federico :)

Gość szalony Edi
Wiesz pytam Jankeske dlatego że zawsze mnie ciekawiło co czuje kobietka jak się jej majteczki to cipuni przyklejają jakie to uczucie przyjemne czy też denerwujące.. i sprawiające ból np :)

pracuje z fajnym facetem,ale oboje jestesmy związani,czasami nagle podczas rozmowy czuje podniecenie no i musze wyjsc

Gość kulki gejszy
a ty autorze -co teraz robisz,bo mam wrazenie ze bawisz sie swoim dydolem

Gość szalony Edi
Aha rozumiem dziekuje Federico ..czyli tym powodem jest atrakcyjny partner w pracy A co jeszcze kobietki u was wywołuje podniecenie Np jakie zjawiska ,,, sytuacje :)

Gość szalony Edi
U góry 2 posty wyżej siedzie i czytam nie bawie się żądnym dydolem :) jestem szalony ale nie nienormalny .. Jak się z kimś rozmawia to się słucha a nie :)

1.nigdy mi sie nie zdarzylo 2.czuje duze podniecenie 3.owszem , zdarza sie , ze majteczki sie przyklejaja,

Gość szalony Edi
dziękuje za wypowiedzi Pani allegra8 Pozdrawiam :)

Gość szalony Edi
A kobietki jak jest u was np cześte masturbacje uzależniają Zczny dokładniej im kobietka to częściej robi ma ochote np na więcej ???

jeszcze jedno, jak majtusie sie przyklejaja do cipuni, to jest to troche nie wygodne i jak jestem w domu , a mam mozliwosc , to ide sie umyc,

u m,mnie jest tak ,że im zadziej uczęszczam z męzem to mam większą ochote .ale mimo wszystko sie powstrzymuje od\' rękodzieła\' . im częściej sie kochamy tym mam wieksza ochote i sie zabawiam ze soba częściej :D

Gość szalony Edi
Pani allegra8 czyli one się przyklejają do cipuni przez wydzieline jaką produkuje cipcia ??? Jak paniu sądzi czy z potu ....bo to też jest ciekawe np ...hmh

jezeli chodzi o masturbacje , to bardzo rzadko to robie , nie mam potrzeby , bo mam faceta, wiec uzalezniona od niej nie jestem,

Gość szalony Edi
Jak pani sądzi przepraszam bardzo ale to w pośpiechu i tak wyszło nietaktownie :)

nie mam obecnie facia,wiec sie masturbuje,chyba dzisiaj tez sie zaspokoje,mam wibrator,ale najczesciej zaspakajam sie palcem wskazujacym i wyobrazam sobie znajomego ktory kiedys wszedł we mnie spontanicznie w swoim biurze,mialam na sobie samonoski .Zdjal mi spodnie i majtki ,odwrocil do tylu i wypieprzyl przy stole ,alez to mnie podnieciło,taki numerek stulecia,szybko,mocno i bosko

Jankesa-przeciez jesteś kobietą ,namiary wielkopolska,no ale chcesz mnie pobic czy przelecieć?