Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony Edi

Czy zdarzyło się wam Kobiketki ?

Polecane posty

Gość szalony Edi
juz sie spuscilem

non stop mam sex w głowie,mysle ze nie jeden ogier chciałby mnie zerżnąć,ale faceci się boją,oni dużo mówia ,ale kiedy widzą fajną dupę to sie wycofują,a tamtemu co mnie wziął z zaskoczenia,to wcześniej musiałam dosc długo dawac do zrozumienia,ze mnie podnieca

Gość szalony Edi
Hmh dziękuje za wypowiedzi .. skończyłem w tym temacie wszystkim A np od czego zależy ... prawdą jest gdy kobiecie nabżmieją sutki .. i staną się takie twarde gotowe do pieszczenia ..bo z doświadczenia swojego tak wiem... że to oznacza że jest podniecona tak jest ?Hmh Pozatym piersi kobiece.. co Panie wolą piezczoty calowanie , lizanie piersi .. czy np dotykanie i pieszczenie bo to tez mnie ciekawi :) Z góry dziękuje za wypowiedzi..

mnie najczęsciej staja gdy jest zimno:D( bardzo wyczulona na chłód jestem)

Gość szalony Edi
szalony Edi juz sie spuscilem Przepraszam cię dziecko ale mógłbyś z łaski swojej nie podawać się za mnie .... bardzo prosze nic więcej ja tu prowadze dyskujse z kobietami na poziomie :)

Gość szalony Edi
chyba znowu to zrobie

Gość na poziomie
buahahahha zbok stary, smierdzacy cap dawno chyba nikogo nie miales

Gość szalony Edi
No to zrób i opuśc ten temat. dowidzenia..

Jankesa-jesteś bi? a jeżeli chodzi o piersi to moje sutki są ciemne,małe i sterczącce,piersi małe,lubię kiedy facet lekko je gryzie,tak zeby sprawiało minimalny ból,to mnie podnieca

szalony Edi,przefarbuj się na czarno to nikt się nie podszyje,a jesli chodzi o sutki to moje rowniez są wrazliwe na zimno

Gość szalony Edi
Weź dziecko opuść ten temat, bo mi twardnieje. Rozmawiam z kobietami na poziomie i nie chciałbym się spuścić za szybko, bo to nie kulturalne.

Gość szalony Edi
na poziomie buahahahha zbok stary, smierdzacy cap dawno chyba nikogo nie miales Chłopcze wypraszam sobie takie traktowanie jesteśmy wolnymi ludzmi każdy ma prawo do odwiedzania tego forum czy ja coś komus robie ... nie więc z łaski swojej uspokój się i tyle niemam ochoty an zbedną dyskusje bezcelową . Dowidzenia Chłopczyno.

Gość na poziomie
no ale przyznaj DAAAAAAAAAAAAAWNOOOOOOOOOOOO nie miales nikogo czy wogole oto jest pytanie?:D

Gość szalony Edi
Federica Edi daj spokoj,ignoruj podszyw! Tak chyba zrobie dziękuje za rade :)

Gość szalony Edi
Zdenerwowałeś mnie chłopczyno i teraz mi sflaczał. Musiałem zawołać Burka,żeby polizał. Jest szansa na mocny wytrysk.

a aaaa,nie doczytałam,ja nie jestem bi,ale tez mam czarne długie włosy,mamy blisko do siebie?

Gość szalony Edi
Przepraszam was drogie Panie mam pytanie czy tutaj zawsze tak jest :((((

Gość szalony Edi
A ja grubo oleisty.

to :classic_cool: , to ,ze ja jestem nie znaczy ,ze wymagam tego od kolezanek :D kazdy ma własne zycie:P w nicku masz mój emaile . jak mozesz to napisz skad jestes .chetnie popisze trochę:)

Gość szalony Edi
Federica jestem drobno koscista takie drobne kobietki są najfajniesze :) A droga Federico co bardzije ciebie satysfakcjonuje jesli można spytać bo doczytałem wcześniejszą wypowiedzi.. Ze zaspokajaj się także wibratorem co jest przyjemniejsze to urządzenia czy prawdziwy członek męski :))

dobra-napisze,ale nie dzisiaj,a powiedz -czy Twoj partner wie o tym ze jesteś bi?Tak pytam z czystej ciekawosci

Gość szalony Edi
No tak że małolaty wpierzpają się i podszywają za kogoś :( Czy to norma na tym forum przecież to temat erotyka to myślałem że to normalne takiego typu pytanka :)