Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony Edi

Czy zdarzyło się wam Kobiketki ?

Polecane posty

Gość szalony Edi
A droga Federio jeli można spytać jakie pieszczoty najbardzije preferujes bo zaintrygowały mnie pani wypowiedzi bardzo fascynujące :)

Gość szalony Edi
i jeszcze co?

jasne ,ze członek jest lepszy,jest cipły,pulsuje,no i w ogole zyje...pozatym lube jak facet mnie liże i całuje moje namiętnu usta,wibrator tego nie zrobi

Gość szalony Edi
Ja lubię czochrać mojego Zdzicha po łoniakach i spuszczać mu się na lewe ucho.

Gość szalony Edi
Federica non stop mam sex w głowie,mysle ze nie jeden ogier chciałby mnie zerżnąć,ale faceci się boją,oni dużo mówia ,ale kiedy widzą fajną d**ę to sie wycofują,a tamtemu co mnie wziął z zaskoczenia,to wcześniej musiałam dosc długo dawac do zrozumienia,ze mnie podnieca A Federica dlaczego uważasz że jesli faceta podniecasz on sie wycofuje przecież jesli cos iskrzy to obie strony mają na to ochote to nierozumiem takiego nastawienia .. i takiego podejścia ?? Wiele sie ak zdażyło ?

Gość szalony Edi
Dobranoc Jankesko dziękuje za dyskusje i szczerze odpowiedzi Dobranoc :)

lizanko-uwielbiam,wszędzie,oczywiscie jestem wydepilowana,czasem całkowicie,czasem paseczek,wreszcie trafiłam na normalnych ludzi na kafe,jednak daje się rozmawiac o seksie w sposob kulturalny nawet jesli dotyczy to fantazji i najskrytszych pragnien

podoba mi sie wielu facetow,ale niewielu jesy odważnych...boja sie atrakcyjnych kobiet,niestety większośc mysli,ze jak fajna dupa-to pusta,i kiedy okazuje sie ,ze jest inaczej wycofują się

Gość szalony Edi
Rozumiem Federico a lubisz zaczynać gre wstępną od namiętnych i czułych pocałunków .. lubisz gdy mężczyzna całuje sie po szyi i schodzi coraz niżej ... piersi .. cipeczka..gdy pieści twoje ciało .. z pasją.. Lubisz mocn sex czujesz wtedy sie spłeniona .. lubisz jak facet liże cię i nie przestaje przez cały stosunek czy wolisz odrazu przejśc do setna sprawy :)

Gość szalony Edi
sedna sprawy

Gość szalony Edi
A i mam jeszcze jedno pytanie do ciebie droga Federico skorna do rozmowy :) W jaką pozycje lubisz najbardziej .. kiedy najszybciej dochodzi :) Tak sobie tez myśle bo wiadomo każda kobieta lubi być chyba pieszczona całowana .. a np co sądzisz o zaspokajaniu potrzeb mężczyzny robieniu tkz loda lubisz to robić czy tylko jak musisz oczywiście nie karze na siłe odpowiadać :)

to zależy jaki mam nastroj,czasem lubie mocno,szybko ,natychmiast bezzbędnych słow,a czasem powoli...

Gość szalony Edi
aaa i jeszcze cos. Czy jak bede sobie wkladal lopate do odbytu to bede mial orgazm? w jakich pozycjach dojde z wyzej wymieniona lopata szybciej?- prosze o rade

Gość szalony Edi
Te dzeci są nie do zniesienia :( Wydajesz się bardzo sympatyczną kobietką Federico :) Całuski :)

Gość Edi czy
Ty przypadkiem nie masz rozdwojenia jazni?

bardzo lubię zaspakajać moich kochankow,lubie lizać mu fiutka,no i w ogóle piescic,czerpie ogromne podniecenie kiedy widze ze facetowi jest dobrze,a było im dobrze zawsze...

Gość szalony Edi
Federico to jest naprawde fajna kobietka bo nie myslisz tylko o swoje przyjemności a tym dzieciaciackiem się nie przejmuj :)

Gość fhilyippi
😭

jesli chodzi o pozycie,to najbardziej chyba lubie kiedy facet wchodzi we mnie od tyłu,ale lubię też mi poduszki pod pupą,nogi na jego ramionach,na krowke

Gość Federlca
tak naprawde to znam tak facetow bo sama nim bylam, przeszlam opercaje zmiany plci, wlasnie rehabilituje swoje nowe piersi

Gość szalony Edi
Bardzo przyjemnie to opisałaś można sobie wyobrazić :) A np przy ścianie co sądzisz o takiej pozycji miłosnej Nogi partnerki trzyma parter rękoma ... ,kobieta jest oparta przy ścianie i dochodzi do zbliżenia ..... zaczynając powoli a i jeszcze jedno jaki wolisz . zmiane trybu czy w jednym poziomie jeśli chodzi o rytmike .. :)

Gość szalony Edi
Nie nie słucham ale moge zacząc słuchać jeśli chcesz :)

wszystko zalezy od nastroju,w kiedy długo się kocham ,lubie zmienic często pozycje,najbardziej lubie wspólne orgazmy,czasem płacze tuż po,chyba z emocji,nie wiem czy inne kobiety też tak mają?

Gość szalony Edi
Wiesz niewiem czy inne kobiety też tak mają bo nie jestem kobietą :) ALe wydaje mi się że tak to ze szczęscia jaką czerpały z przyjemności która ich spotkała w tej krótkiej chwili :)

nie jesteś kobietą,no ale chyba jakieś kobiety miałeś i zauważałeśich reakcje?

Gość szalony Edi
Niewiem to zależy od ciebie co ty byś chciała to by było :)