Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony Edi

Czy zdarzyło się wam Kobiketki ?

Polecane posty

nie chodzi mi o to żebyś robił to co ja,mnie interesuja Twoje preferencje,no więc bo ja wtej chwili Myslowitz

Gość szalony Edi
Muzyka bardzo rozlużnia człowieka .. i daje klimat.......... bardzo przyjemny do danej chwili......ehhh

Gość szalony Edi
No to ja zapuszcze sobie teraz.....:) Beata Kozidrak, Taka Warszawa heeeeeeeeeeehhheeeeeeeeeeeee:)

Gość szalony Edi
Rozumiem no to trzymaj się szkoda cześc :) całujeeeeee.

szalony Edi czesc, dostales odpowiedzi na swoje pyt?, są zadawalające? :)

Gość szalony Edi
lolaaa szalony Edi czesc, dostales odpowiedzi na swoje pyt?, są zadawalające? heheh witaj wystarczy Edi :) Tak Pani Federcia i Jankeska powiedziały mi wszyystko co mnie interesowało Ale chętnie lolaa wysłucham i twoich odpowiedzi na te tematy jesli chcesz co lubisz na głowne pytanie odpowiedzieć jak chcesz itp to oco pytałem bo jak wiadomo każda Kobietka jest inna pozdrawiam ciepło :)

Gość szalony Edi
Przepraszam lolaaa zgubiłem jedno a :P

Gość szalony Edi
jutro niedam rady mam spotkanie ze znajomomymi ale postaram się tu wpaśc jeszcze droga Federico :)

Gość szalony Edi
Fajnie się tu z wami rozmawia drogie Panie napewno tu zaglądne :PP

a moze Ty drogi Edi odpowiesz na pytanko, co? czy np siusiorek przykleja sie do majteczek?

Gość szalony Edi
Federica dlaczego napisałeś pani Federica,odniosłeś wrażenie ze jestem stara? Wybacz jeśli się tak uraziłaś to z grzeczności :) Zawsze tak mówię jak znam słabo jakąś kobiete Niewiem co mi wolno wiesz jest takie powiedzienie co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie Moge mówić jak chcesz :)

Gość szalony Edi
lolaaa nierozumiem dlaczego takie pytanie zadałaś czy :((( czy ktoś się tu podaje za kogoś kim nie jest hymm ???

Gość szalony Edi
lolaaa a moze Ty drogi Edi odpowiesz na pytanko, co? czy np siusiorek przykleja sie do majteczek? Wybacz hehehh pomyliło mi się w oczach myslałem że zamiast Edi tam pisze Federica już ci odpowiadam moja droga :) Tak mój penis przykleja mi się czasem zwłaszcza jak np .. przed umyciem się biegam albo robie coś coś ruszam się itp :) Robie jakieś wysiłki fizyczne :)

Gość szalony Edi
Wiesz lolaaa a jakie to ma znaczenie .. powiem tak więcej niż 20 a mniej niż 30 :) Federica no róznie bywa .... lubie gry wstępne długie .. a róznie tez bywa czego kochanka wymaga do tego się stosuje przeważnie :)

Gość szalony Edi
Wystarczy kobietki czy mam tu to rozwijać :) Różnie to bywa zależy od nastroju , miejsca..... :)

oj Edi nam sie chyba zaczerwienił:) dlaczegonie chcesz o tym pisać, co? hahah kurde biedaczysko założył topic a ty kobity go atakują

Gość szalony Edi
Federica a Ty niczego nie wymagasz? jesteś bierny? Hmhhhhhhhhhh no wole być na górze lubie wchodzić inicjując bardzo powolo coraz szybciej rytmicznie ...... aż zaczyna się najprzyjemniejsza częśc całej zabawy :)Lubie jak partnerka ... przeżywa orgazm i wydaje głośne okrzyki Na dole też jest przyjemniej jak kobieta dominuje ...... to szaleństwo nieziemskie .. :)