Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony Edi

Czy zdarzyło się wam Kobiketki ?

Polecane posty

lubię trzymac w ustach takiego przekrwionego ,pulsującego członka, co za rozkosz,lubie kiedy ciepła sperma tryska w moje usta

Gość szalony Edi
No stanoł stanoł :) i nie opada co najgorsze chyba dziś nie zasne od tej rozmowy kurcze :)

Gość szalony Edi
Pisz mi tak dalej to chyba ... bede musiał spać na boku heh :) keci jak cholera..... też bym w cipke teraz ... wsadził jak cholera ...

Gość wilgotna lolitka
och tak penis w ustach rozkosz, lizać go ąż po same jąderka i tam nieco possać

no ja muszę spadac,jutro o 7 wstaje ,całuje,dobranoc,mam nadzieje ze jeszcze pogadamy ,moze wpisze adres mailowy do nika,cześć

Gość nie odchodż
jesteś fantastyczna

Gość szalony Edi
Federica no trzymaj się mnie rozgrzałaś tymi słowami caluski :)

Gość szalony Edi
fakt fantastyczna kobieta z tej federici widac że zna się an rzeczy i bardzo potrafi podniecić nawet słownie :)))))

Gość szalony Edi
wilgotna lolitka och tak penis w ustach rozkosz, lizać go ąż po same jąderka i tam nieco possać Mów tak jeszcze to naprawde zaras coś się tu stanie nie oczekiwaneo chyba :PP

Gość szalony Edi
Dziękuje wszystkim z wspaniałą rozmowe dobranoc :)

Gość truflik
kobiety może znowu coś opowiecie,podnieca mnie to

Gość szalony Edi
Federcia jest zajebista :))) Kocham kobitka moja :)

no cześć,widzę,ze jesteś napalony.Ja zastanawiam się czy nie spróbować z kobietą,wczoraj Jankesa dała mi do myślenia

Gość szalony Edi
kurwa masz coś do Federici do podaj adres chętnie cię odwiedze przed wojskiem podaj tylko adres kolego :)

Gość szalony Edi
Federica jak ci tu zaras napisze heheh swoją fantazje erotyczą to wymiękniesz nie żadne koleżanki z którymi dziś obcowałałem tylko szczera fantazja erotyczna moja :)

Gość szalony Edi
Jak tu pierdolne druga moją cześc nicka kobietki szczególnie moja Federicia to wymiękniecie :)Nie radze prowokować bo jestem dziś wypity :)Dziewczynki da was zawsze czas i szacunek kurde :)

Gość szalony Edi
nic nie pierdole Federcia tylko mówie jak jest i jak myśle :)

Gość szalony Edi
CrazyMary coś mi się wydaje że jakiś mały podszyw ? Zaden podszyw kotku bardzo polubiłem Federice więc ją lbie i tyle dzi mialem tak jak jje mówiem że ide ze znajomymi koleżankami i kolegami właśnie wróciłem troche wypity troche mi brakło do spełnienia ale niewiele kurde :PP

Gość szalony Edi
Federica no jasne,a gdzie Jankesa? ja niewiem Federica gddzie ona jest ale ja się czuje zajebiście prawie dziś :)

ok powiedzmy że się rozczytałam :P a co do tematu ... owszem zdarzało mi się :D i nadal mi się zdarza :P :D

Gość szalony Edi
Federico a co trzeba zrobić by dostać twoje zdjęcie poważnie pytam słoneczko :)))

Gość szalony Edi
Tylko się powżnie pytam bez żadnego pierdolenia ,udawania ,kłamania :)droga Federcio :)

Gość szalony Edi
Federica zdjęć nieznajomym,napalonym nie przesyłam,przykro mi kotku kociczko ale ja nie jestem napalony wczoraj twoje słowa mnie podnieciły ... ale to nie znaczy że jestem nie wyrzyty ... prosze ci kotku chudziutki A może się spotkamy federcio mieszkasz gdzieś koło Warszwy może pisze poważnie kiciu :)

Gość szalony Edi
Federica boisz się czy coś a już miałem ci coś powiedzieć wydaje mi się że blefujesz kocurku ??????????

Gość szalony Edi
No bo skoro Federcio się tak opierasz to znaczy że jest coś nie tak znając ciebie z wczorjszych topiców :) Federcio powiedz mi jedno czy jesteś kobietką rodzaj żenski bo jesli tk to fajnie i spoko ajeśli udajesz kolesia małolta dziadka itp to prosze cię daj sobie spokój bo ja nie pedał :) Na co ci to ja naprawde miłuje kobetki suczki a nie samców kolesi ehhh L:)