Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalony Edi

Czy zdarzyło się wam Kobiketki ?

Polecane posty

Edi nie bądz bierny, to sie kobiecie Twojej moze zmudzic takie ciągle dominowanie

Gość szalony Edi
Lubie jak kobieta .......................... jest delikatna ale i też brutalna wszystko zależy od sytuacji niewiem dziwnie tak pisać otym ......... CO SIę ROBI W SWOJEJ SYPIALNI :)

ja wydaje głosne dzwieki,moje orgazmy są mocne jak cholera,ale lubie też jak facet skamle z roskoszy

Federica Ty chyba z niejednego pieca chleb jadłas, co? :)bez urazy

Gość szalony Edi
lolaaa a może ty nam powiesz co lubisz narazie nic nie powiedziałaś co ?????? bardzo lubie słuchać jak kobiety mowia wole słuchać niż pisac niewiem no słucham ??????????????:))

Gość szalony Edi
Wszystko twoje doznania jak lubisz to robic najbardziej twoje ulubione pozycje twoje wspomnienie z najbardziej satysfakcjonującego stosunku podziel się z namiiiiiii :) no nie bądz tylko bierną obserwatorką :) kobietki a palicie po sexie czy nie ?? jesli można spytac :)

na co dzień nie pale ,mój zawod wymaga tego,ale po sexie czsem lubie zapalic,teraz tez mam ochote

wiesz Edi ja chyba mam tak jak Ty, tez nie lubie o tym pisac, wole czytac

wcale nie miałam ich tak wielu,lubie to po prostu,delektuje się sexem,daje dużo,ale tez wymagam

Federica, Edi zostawiam Was samych :) musze juz do łózeczka.............................:) milego klikania zycze pa

Gość szalony Edi
Ja właśnie spaliłem sobie papieroska A Federico ... jak to jest u ciebie zdradz im mocniejszy orgazm czujesz....... tym bardziej wydajesz głośniejsze dzwieki od czego to zależy od ciebie od stopnia podniecenia od .. długości w jednej pozycji ???? bo mnie to też ciekawi I jeszcze jedno jesli można spytać wspomniałaś Federioc też o seksie analnym co jest bardzije podniecające kiedy to facet ... kiedy jest większa rozkosz........ podczas zwykłego normalnego w cipeczke ... stosunku czy w tyłeczek Pytam się bo wiesz... ja nigdy się nie dowiem jak to jest podczas anala .. co wedy kobieta czuje chodzi mi o twoją przyjemnośc jaka to rozkosz ????

Gość szalony Edi
lolaaa Federica, Edi zostawiam Was samych musze juz do łózeczka............................. milego klikania zycze pa No trzymaj się dużo nam nie powiedziałaś cześc :)

deklaryjesz sie sexem?? a jak to sie robi? mowisz mu prost z mostu? ,, mam ochote kochac sie z tobą,, TAK?

wiesz sama nie wiem od czego zalezy moc orgazmu,mysle ze wiele rzeczy ma wpływ,stopien podniecenia,zmęczenie ,a jezeli chodzi o analne ,to lubie ale zdecydowanie wole kiedy facet wchodzi w moją vagine

Gość szalony Edi
dzięk Federico całusek :)

lolaa-DELEKTUJE-czyli smakuje go na rozne sposoby,konsumuje lubieżnie,oddaje się temu z pasją nie odbębniam,nie robie tego na odpieprz

Gość szalony Edi
Federica a jeszcze mam do ciebie pytanie jedno ostatnie :) ma dla ciebie znaczenie wiek np 24 lata 27 ..30 itp z kótrymi jest lepiej facetami z kótrymi ci było lepiej bardziej przyjemniemnie którzy dawali ci rozkosz większą ci starsi czy młodsi miało to znaczenie zaras też uciekam :)

wiek nie ma dla mnie znaczenia,facet musi miec to cos,taką iskre,moze być młodszy,mysle ze czasem ci mlodsi maja wieksza fantazje,polot są spontaniczni,szukam faceta ktory nie tylko bedzie chcał mnie doskonale pieprzyc,chce faceta ktory bardzo mocno mnie pokocha ,tak zebym to czuła przez najmniejszy receptor swojego ciała

Gość szalony Edi
Spoko dziękuje za odpowiedz :) A mam jeszcze ostatnie już pytanie ku twej osobie :) Powiedz mi Federico .. czy np masturbacja powoduje u ciebie np stres np .. jesteśc bardziej nerwowa od tego czy nic się nie zmienia z punktu psychicznego u ciebie ????

nie,tak twierdzono w średniowieczu,wręcz przeciwnie ,masturbacja i sex= rozładowanie,

Gość szalony Edi
no ale też uzależnienie po czasie :) Np takie zabawy wibratorem tak mysle Pozatym większe pragnienie seksu tak tez mi się zdaje Dobra federico dziękuje za monolog i rozmowe spoko jesteś fajnie się z toba gada ale ja już musze czmychać cześc dobranoc a i dodam robiłaś to już dziś tkz masturbacje czy nie :) Bo mówiłaś ze dziś też rozładujesz napięcie seksualne :) Chętnie bym to zobaczył .... jak kobieta się sama zadowala to musi być nieziemsko podnięcające :)

Gość wilgotna lolitka
hmm ciekawy temat czytam i czytam i mokro mi sie robi... a tu tylko rączka została

nie dzisiaj jeszcze się niezaspakajałam,masz racje kiedy facet się przygląda to mnie kręci ,jeszcze bardziej ,no żałuje że nie mozesz popatrzeć

Gość szalony Edi
Federico chętnie bym poparzył wilgotna lolitka Nie przejmuj się :) Ja też nie zapczecze że mi penis stanoł jak cholera od tego tematu ale też się nie masturbowałem :)

Gość szalony Edi
Federica pozatym mówisz to z taką pasją i tak umiejętnie że chyba tylko impotenta by to nie ruszyło :) Ale mi nabrzmiał członek od tego heh i się ukrwił :) niezle niezle ciekawe doświadczenie nawet rozmowa może być podniecająca :)

no nieżle,Jankesa chce mnie poznac,tobie staje,FAJNIE ze tak na was działam,tez mam ochotę