Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarnaa

Pościel z froty firmy GLUCK

Polecane posty

Gość ciężarnaa

Mam pytanie do mam: Może któraś z Was kupiła swojemu maluszkowi tą właśnie pościel. Jesteście zadowolone? Czy zniszczyła się po praniu? Jest dość droga ale bardzo mi się podoba. Proszę o komentarze.

Ja mam pościel tej firmy, ale nie z froty tylko płócienną. Cena niestety wysoka, ale jakość na szczęście rownież. Pościel ma już kilka lat i kolory są wciąż jak nowe.

Witam. Moja kolezanka ma ta posciel, jest bardzo zadowolona. Synek ma juz 4 lata, i dalej spi pod nia :) Wiem, ze jest bardzo droga, ale warta tego :) Pozdrawiam

Gość ciężarnaa
Dziękuję. Zastanawiam się czy dzidzius nie dostanie np.uczulenia od frotki? Wszyscy namawiają mnie na bawełnę a mnie podoba się właśnie ta. Muszę zaryzykowac jak widac.

no ja bym stawiała na bawełne raczej , sama spałam ostatnio pod posciela z froty i drapała :(moze nie była wysokiej jkosci......ale frota to frota ja wole bawełne....

Mój syn ma prześcieradło z froty, ale z innej firmy i nic go nie uczuliło. Prześcieradło jest bardzo mięciutkie, dużo miększe niz płótno. Faktycznie trafia się szorstka frota, ale tylko ta podłego gatunku. Sama mam takie prześcieradło z hipermarketu.

Gość asia098
To w czym śpimy mówi jak śpimy. Pościel powinna być świeża i miła w dotyku. Osobiście nie lubię froty, ale szanuję gusta innych. Preferuję pościel satynowa 160x200 która jest elegancka i latem daje cudowne poczucie chłodu. Kupiłam właśnie dwa śliczne komplety tutaj. http://www.wyjatkowaposciel.pl/category/posciel-z-satyny-bawelnianej