Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość THOMYYY

pomocy! jaknamówić dziewczyne na wizyte u gin.?

Polecane posty

Gość THOMYYY

ma 17 lat, wspołzyjemy juz od pewnego czasu, (ok. poł roku) jeszcze nigdy w życiu nie była u ginekologa. już na wszelkie sposóby chce ją wysłać na badanie ale ona upiera sie przy swoim! :( nie chodzi mi już nawet o to by wysłać ją po tabletki anty lecz o to by się przebadała! czy wszystko "tam" jest w porządku! niby sie nie skarży i w ogóle wydaje sie że wszystko jest cacy ale... no chyba najwyższa pora no nie? prosze doradzcie mi jak Ją przekonac..?! a najlepsze jest że dwukrotnie miała juz umówioną wizytę i za każdym razem dostawała okres! a teraz zupełnie juz o tym nie myśli jak pech to pech...:(

Gość Oliwia21
Wiem jak to jest bo jak ja miałam 17 lat to też się uparłam, że nie pujde i już. I faktycznie nie poszłam dopuki nie chciałam brać tabletek. Jak sama zechce to pujdzie, nie namówisz jej.

Większość przeżywa swoją pierwszą wizytę. Ja do dziś swoją pamiętam. Osobiście wole chodzić do kobiet (choć to sprawa względna bo sporo kobiet twierdzi, że wręcz przeciwnie woli chodzić do facetów). Nie ma sie czego bać. To nie jest nic strasznego. Na początku niech powie, że to pierwsza wizyta. Najlepiej gdyby zasiegnęła języka, żeby wiedzieć do jakiego lekarza najlepiej iść. To nie boli!! :)