Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska_ kawiatuszka

A JA WAM SIE POCHWALE IDE W KONCU POPRAWIC NOCHAL

Polecane posty

Gość iga98
Co do zarobków .......... Co powiesz o zarobkach profesorów na uczelniach ?są to ludzie którzy całe życie poświęcają na prace naukowe... mój tata nie jest profesorem hahahah Poważnie w naszym kraju wszyscy narzekają na niskie zarobki ... temat rzeka. pozdrawiam i życzę sobie oraz wszystkim dużych pieniędzy .

no to pojechalam po bandzi jak to sie mowi..umowilam sie na wizyte do kilku specjalistow, skoro i tak musialam przelozyc operacje to juz mi sie nie spieszy z wyborem, taki tu plus w Ameryce, ze za wizyty u chirurgow plastykow sie nie placi, przynajmniej u wiekszosci, ..a wiec umowilam sie do kilku innych, o ktorych slyszlam cos nie cos, porownam ceny i co mi powiedza..a do tego wszystkiego umowilam sie do ...DR Szyta w Polsce na sierpien!!!:) chcialm na lipiec ale to byl najwczesniejszy termin, i powiedziano mi, ze na operacje srednio po konsulatacji czeka sie 8 miesiecy! a ja do Polandu latam raczej latem, zeby uciec od tych upalow w Chicago..tak ze pewnie na wizycie sie tylko zakonczy moje spotkanie z Panem Szczytem chociaz kto wie juz sie teraz nie zamiezrzam spieszyc.. juz raz sie pospieszylam z decyzja-efekt nienajlepszy:(

Gość magdałek
mamuska_kwiatuszka przykro mi ze miałaś nie udaną operację nosa. Ja szukając lekarza korzystałam z swietnego forum beauty w Polsce i dzięki niemu wybrałam swojego dr. Jestem 1,5 miesiąca po operacji. Nos pomału się goi, jest jeszcze opuchnięty i jak go dotykam to lekko pobolewa, ale na szczęście z dnia na dzień jest coraz ładniejszy. Operacje robiłam w Polsce i jestem zadowolona. :-)

ja swoja robilam 10 lat temu..ale do dzis nie mam zaufania do plastykow w Polsce..po tym co przeszlam nikt by chyba nie mial:( moj plastyk prof Zielinski z Lodzi mial tzw dobra renome, no i nalezy do zwiazku polskich chirurgow czy jak to sie tam nazywa..no ale mialam pecha:(...teraz niestety tez sie takie rzeczy zdarzaja wciaz wiec trzeba naprawde dobrze sie rozejzec i zastanowic..czasmi warto uskladac troche wiecej kasy i isc do lepszego specjalisty niz sie pokusic na tanszego, nieznanego...

hej mamuska! 3mam kciuki za Twoj nosek. Iga98: nie biore wszystkiego o siebie tylko pisze szczerze, tez moge Ci nawtykac tak o:) bo pzez internet i anonimowo. nie o to hyba chodzi:)

Gość iga98
O TO CHODZI!!!

NELKE, nie denerwuj mnie argumentami, ze chirurg - plastyk ze stopniem profesora musi laszczyc sie na 500 zlotych! Ktoz to w Polsce zarabia po kilka tysiecy za godzine pracy? Nie rozsmieszaj mnie! Pazernosc lekarzy przekracza wszelkie granice. \"Lowcy skorek\" tez tlumaczyli sie glodowymi pensjami... I w czym to przyznajesz racje Swietlanie? Ze klamie w zywe oczy i kreci? Zapytaj ja np., kiedy to jakogos obrazilam tylko za to, ze byl zadowolony z operacji w MODEL - MED? I jeszcze o kosztach operacji plastycznych. Owszem, w Ameryce Polnocnej placisz wiecej, ale masz 100% gwarancji, ze lekarz Cie nie oszpeci, a jesli sie to zdarzy, to poprawi. A przyjezdzajac do Polski nigdy sie takiej gwarancji nie ma, malo tego, bilet tez kosztuje ponad 1000 dolarow. MAMUSKA, Co do dra Szczyta, to slyszalam o nim same dobre opinie. Jesli wiec zdecydujesz sie na operacje w Polsce - to tylko u niego! Pozdrawiam Cie serdecznie.

droga Anno6: to, ze Ty trafilas w zle rece partacza, nie znaczy, ze kazdy plastyk tak schrzanil by plastyke. przykro mi, ze Cie to dotknelo, ale coz my jestesmy temu winne!? i lekarze, z ktorymi NIE MIALAS STYCZNOSCI a ich oczerniasz? nie rozumiem po co spedzasz godziny na tym forum, po 1000razy opisujac swoja historie. mowisz o lowcach skor. racja! ale to powinno zostac bez komentarza, bo az slow brakuje. sa niestety i tacy ludzie... tylko lowcow skor bylo kilku a sluzba zdrowia liczy kilka tysiecy ludzi, wiec z laski swojej nie uogolniaj tutaj. kolejna sprawa... dlaczego nikt nigdy nie powiedzial, ze jest zadowolony ze swojego lekrza? dlaczego, nie mowi sie o tym, ze sa tez swietni fachowcy? nie oraz sie ale daj juz spokoj. podaj sprawe do sadu- wygrzasz i daj juz spokoj. PS lowcy skor to chyba nie temat forum chirurgii plastycznej.

Gość nosekśliczny
rzeciwiscie...masz sie czym chwalić :/.Ja mam zgrabny nosek i nie musze poprawiać dzieła Pana Boga :)

moze i zarabiaja duzo.. ale czy ktos zmusza pacjentki, zeby do nich przychodzily>? daj juz spokoj. a jak podliczasz ich zarobki to wez pod uwage, ze to, ze maja taki tytuł musieli na to latami pracowac. przykro mi ze Cie taka sytuacja spotkala, ale ozerniajac tu wszstkich nie pomozesz sobie

PS nigdy nie masz gwarancji, ze lekarz Cie nie oszpeci, nawet poprawiajac. wiec nie pitol tutaj... brrrr zdenerwowalas mnie:)

Gość iga98
Nellke: wyciągnęłaś wnioski o co chodzi na takich forach? Komu one służą ? ja mam wrażenie ,że bezrobotnym, pozbawionych talentu chirurgom lub pracownikom klinik w celu " naganiania klientek" brrr co za określenie. Pozdrawiam

iga98: tak wyciagnelam. poddaje sie. Anna6 mnie rozbroila.

:) szczescie czy nie szczescie.. kto to wie? ja pisalam szczerze.. ale dzis mnie ponioslo przyznaje:) wiecej juz mnie nie poniesie bo nie bede tu wchodzic zeby czytac jakim jestem niedoukiem:) pozdrawiam Cie Iga

widac nabroilysmy z Anna6 stad moderator wykasowal:) juz nie bede niegrzeczna:)

droga ANNO6 a kiedy to ja niby klamalam w zywe oczy??????????? bo nie wiem o co ci chodzi - o komentarz do zarobkow lekarzy czy komentarz dot. Ciebie? oczywiscie ze obrazasz ludzi operowanych w model-medzie np mnie!! ja mialam operacje tam i jestem zadowolona a ty zaraz mnie nazwiesz jakas naganiaczka model - medu . sorry anno6 ale niektorzy nie maja takiego pecha jak ty i nie sa naganiaczami model-medu tylko po prostu pacjentami, ktorzy sa zadowoleni i wyrazaja swoje opinie. dla ciebie wszyscy ktorzy sie z toba nie zgadzaja sa albo \"naganiaczkami\" albo pracownicami model-medu.

Gość alexandrraa
cos awantura ucichla... anna6 chyba dala sobie spokoj.. mamuska! niech Ci szczyt zrobi piekny noesek

Gość j.m
witam wszystich , czy ktos by mi mogl polecic dobrego chirurga plastycznego? czytajac wasze wypowiedzi to tylko mam pojecie kto jest "zly" a nikt nie mowi o tych , ktorym mozna zaufac , czy sa tacy? czy ktos moze mi polecic? dzieki , pozdrawiam..

Gość do j.m
jestem po op nosa u dr Bieleckiego z Poznania i jestem BARDZO zadowolona! Polecam!!!!!!!

Gość j.m
dziekuje ,za informacje.a moze ktos zna sprawdzonego chirurga z warszawy?

JESTEM POOOOO!! na szczescie TU w Stanach nie w rzezni polskiej (sorry).. zalazlam chirurga co zrobil mi za cene tak jaka daja najlepsi w Polsce, na razie wciaz jestem opuchnieta ale to dzien do nocy to co przezylam tu a to co przezylam w Polsce, nawet moj lekarz powiedzil do mojego meza, ze dziwne rzeczy lekarze w Polsce do nosow wkladaja i musial je powyciagac (?)..nic mnie po operacji nie bolalo, a teraz jestem 2 tyg po i juz chodze do "ludzi" mam w koncu maly normalny nos pasujacy do mojej twarzy..niestety wciaz musze go masowac aby szybciej odpuchl i to troche boli ale jestem happy... pozdrawiam :)

Gość swietłana
ciesze sie ze poprawilas wreszcie nos ale nie obrazaj chirurgow w polsce bo nie wszyscy sa partaczami niektorzy robia naprawde sliczne nosy!!! a w stanach jest tez mnostwo partaczy, wystarczy obejrzec na mtv - chce miec znana twarz, w kazdym odcinku jest tez pokazywany ktos po nieudanej operacji.

Cześć Czytam wasz topik z zaciekawieniem, wprawdzie nie mam problemu z nosem, ale kiedyś miałam znajomą, która miała b. duży nos w dodatku z garbem i zdecydowała się na operację. Oczywiscie lepiej wygląda po operacji, ale co ciekawe jej mąz akceptował jej profil z tym naprawdę wielkim nosem, ale ona b. źle się z tym czuła. Więc interesuje mnie strona psychologiczna tego zabiegu, czym kierujecie się podejmując decyzję o w sumie bolesnym i ryzykownym zabiegu. Ona mówi że odżyła psychicznie czy wy też? Pozdrawiam.

swietlana ja sie z Toba zgadzam, ale nie do konca, bo jednak tu chyba medycyna idzie szybciej do przodu i maja nowoczesniejsze metody, .. moj nos robi sie sliczny, ale masowanie jest bolesne:( do "cietego jezyka" ja tez odzylam, poprostu nareszcie (moze jeszcze nie w tej chwili ale juz prawie) zwaraca sie uwage na moje ladne rysy twarzy, oczy usta a nie na nos, nos potrafi kobiete bardzo oszpecac bo jest w centralnym mcu twarzy, ale sa kobiety, ktorym to nie przeszkadza i ja je podziwiam, bo to oznacza, ze sa wolne od kompleksow, dobrze "wychowane"..

a co do partaczy to sa wszedzie , dlatego balam sie zdecydowac na operacje 12 lat:)

kolejna podkreslam operacje

Gość Samantha76
Szukam dobrego chirurga plast. w polsce nosze sie z zamiarem operacjji plastycznej i jestem totalnie zagubiona -niewiem co i jak , i gdzie . Prosze zyczliwych o kontakt-bede zobowiazana

Hej Interesuje mnie poprawka noska W Stanach po partaczu Stepniewskim. Nie wiecie gdzie mamuska_kawiatyska miała robioną operację i jak sięz nią skontaktować???