Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KELLY 23

MAM DOSYĆ SWOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość KELLY 23

Chodzimy ze soba juz 2 lata, ale ciągle nie jest taki jak trzeba. Koleżanki przestrzegały mnie przed nim mówiąc że do niczego z nim nie dojdę - zorientowały się po samochodzie. Nie dosyć że ma mniej niż 186cm, niewykształconych, biednych rodziców, i przez całe życie jeździł tylko polonezem starych to jeszcze wrócił z Anglii z groszami. Obiecywał wrócić z minimum 50.000-cami tak by było na porządny, nowy samochód, a ofiara odłożyła tylko 8 kawałków -wstyd mi przed koleżankami. Mój Ojciec powiedział bym się nie martwiła bo kupi mi drogie autko. Chcę zerwać, ale się boję czy dobrze zrobię. Może winnam mu dać jeszcze jedną szansę? Skąd w ludziach ten brak ambicji?. Przestaję się teraz dziwić że w życiu miał tylko jedną dziewczynę, a ja 5 partnerów. Odkoąd wrócił kompletnie nie daję mu się dotykać - sex odstawiony "do odwołania". Jestem atrakcyjna, i mogę mieć lepszych facetów niż on - męskich i zaradnych

Gość KELLY 23
Nie ma to jak Kelly Family

Gość cartoon
Non to pochwal sie ,czego ty dokonalas juz w zyciu.On odwazyl sie pjechac do Anglii,troche zarobil ,pewnie troche nauczyl sie jezyka,zdobyl jakies doswiadczenie.Jestes pusta .Gdybyl byl na twoim miejscu ,to te ewntualne 50000 zinwestowalbym ,a nie wydal na jakes durne autko.Zgadzam sie z toba ,ze do niczego nie dojdzie ,ale przez CIEBIE.

Gość masz racje
ło jezu następne puste dziewcze:)

Gość krasnoludekk
nie daj mu juz zadnej szansy poszukaj sobie faceta ktory bedzie ciebie wart, tzn. taki sam glupi jak i ty :) jestes bardzo pusta laska :(

KELLY tobie facet nie jest potrzebny tylko góra forsy więc chyba pomyliłaś forum. Tutaj rozmawia się o czymś innym.

Gość graj w lotto
miliard w srode miliard w sobote !!!

Gość albo to jest prowokacja
albo ta laska jest pusta jak metalowe wiadro....zal mi ciebie dziewczynko

Ło kurna auto miernikiem ambicji i afrodyzjakiem :( Ale pusta cipa z ciebie.Na miejscu twojego faceta spieprzałbym czym prędzej od takiej dziewuchy jak ty :p

Gość niunka86
Moim zdaniem powinnas sie wstydzic!! Jak mozna patrzec na faceta wylacznie przez pryzmat kasy?? Dlaczego jestes z nim az 2 lata?? Widocznie ma to cos w sobie... Zrozum, ze nie kazdemu fortuna sprzyja... A to, ze Ty pochodzisz z bogatej rodziny to tylko znaczy, ze jestes ogromna szczesciara. Zrozum, ze nie kazdemu bylo dane urodzic sie w takiej rodzinie. Twojemu chlopakowi na pewno jest przykro... Pomysl jak on sie moze czuc... Czasami po prostu tak bywa... Ale jezeli to dla Ciebie faktycznie taaki problem to sie z nim rozstan... Bo jezeli te 2 lata faktycznie nic dla Ciebie nie znaczyly... jezeli myslalas tylko o tym, ze on sie kiedys dorobi... Uwierz, pieniadze sa w zyciu potrzebne, ale nie najwazniejsze. Prawdziwego szczescia nie kupisz!!

Gość mana mana
a ty skąd się tu wzięłaś mana mana

Prowokacja - a jesli to prawda to zle to o Tobie swiadczy. Niestety wiele jest takich dziewczyny ktore leca na kase :-(

Skoro masz takie myśleniem to znaczy, że NIGDY go nie kochałaś. Miłość to nie tylko pracujący ciężko facet, by zaspokoić Twoje potrzeby ekonomiczne. Miłość to partnerstwo i wspólne dorobie się czegoś w życiu. On dorabia się sam, Tobie wszystko dali rodzice. Fakt, że miałaś 5 facetów a on jedną, nie świadczy dobrze o Tobie. To raczej powód do wstydu. Uważam, że powinnaś znaleźć sobie kogoś podobnego do siebie, komu też tatuś daje forse. On ciężko pracuje, a TY nie wiesz, czym jest praca, więc nie wymagaj, skoro sama nie możesz nic zapewnić jemu.

SKORO NARZEKASZ NA NIEGO TO CHYBA JASNA JEST ODPOWIEDŹ? Co Cie jeszcze przy nim trzyma? Daj mu wolność, aby był z kobietą prostą jak on sam, może jakąś ze wsi popeggerowskiej, gdzie często jest duzy analfabetyzm. A TY znajdź kogoś, kto wg Twoich kryteriów Cie uszczęśliwi.