Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanio ubrania ze szwalni

tanio ubrania ze szwalni

Polecane posty

Gość tanio ubrania ze szwalni

już pare razy czytałam na kafeterii, ze dziewczyny kupują o wieeele taniej ubrania,bo w ich miejscowosci jest szwalnia. I tak,jakas dziewczyna kupila sukienke z orsay za 30zł,która w sklepie kosztuje 130zł. To prawda,są takie mijesca gdzie można kupować tak tanio?

Gość no co ty...
a kto by na to pozwolil. chyba ze szwaczki kradna i same sprzedaja

Gość Biżuteryjka z zamiłowania
tez slyszalam o takich praktykach...

Gość ollkaa
Ja byłam świadkiem takiej praktyki. Kto by na to pozwolił pazerni właściciele szwali którzy chcą jeszcze wiecej zarabiać W szawlni w której pracowałam (nie jako szwaczka) właścicelka miala umowę z Promod'em, Orsey'em ...Szyli dla nich sukienki bluzki i ona je sprzedawała praktycznie kazdemu kto się zgłosił do niej za od 20 do 35zł. jeszcze lepiej, bo nawet sprzedawała je po innych sklepach.

Gość kortolka
Od kiedy to PROMOD szyje w polsce? Pierwsze słyszę>

Gość Ollkaa
od 2 lat!!!

Gość Moniś18
w mojej miejscowości też jest szwalnia. Szyją tam ubrania dla Orsay'a i to jest tak, że np. uszyja bluzke i gdzies tam jest ona troszkę nierówno zeszyta więc nie doszywają metki Orsay'a tlyko jakąs inną i sprzedają ją za 30 zł. Ja 3 tygodnie temu kupiłam tam piękną sukienke na studniówke za 30 złotych jej mankament jest taki że z tyłu przy zamku się marszczy i nie ma ona oryginalnej metki tlyko jakiejś tam firmy, więc według mnie to nie jest przestepstwo.