Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem poprostu

temperatura

Polecane posty

Gość nie wiem poprostu

w zwiazku z moimi nireuguarnymi cyklami, a staraniem się o dziecko, chciałabym od przyszłego cyklu mierzyc temp. Wiem, że mozna mierzyc w pochwie i pod jezykiem . Interesuje mi pomiar pod jezykiem . Prosze powiedzcie czy 5 minut wystarczy i czy termometr musi być trzymany pod jezykiem czy poprostu w buzi. dziekuje za odpowiedzi.

Gość nie wiem poprostu
dzięki, tylko u mnie to bedzie troche trudnę, bo odkad przerwałam tabletki to okres mam co 45-60 din:(

A byłaś u gina??? Może musisz brać jakies tabletki na wyregulowanie cyklu. A jak starasz sie o dziecko to dobrze iść też na monitorig zeby sprawdzić czy owulacja występuję. Wiem coś o tym bo również staram sie o dziecko a po od stawieniu tabletek owulacji brak a to już 8 cykl.

Gość nie wiem poprostu
wiesz co byłam u gina, ale on tylko zdziera ode mnie tylko pieniądze, stwierdził., że za krótko sie staram (6 miesięcy) zeby robic monitoring:( Kazał mi brac 16 dc duphaston na wyreguowanie, ale powiedział że to pewnie bedzie wziety przed owulacją to wtedy nie zajdę. Więc jeden miesiac brałam duphaston i @ przyszła na 30 dzień, ale później już przestałam i znowu mam co ok 50 dni.Wszytsko przez to że brałam długo tablketki anty. W następnym cyklu spróbuje pomierzyć temp. a po nim pójdę do innego gina. Dzięki za wszystko

To dziwnego masz tego gina, mój zamin przepisał leki zrobił monitoring, teraz chodze do niego co 7 dni, bo chce prześledzić cały mój cykl. Życzę powodzenia

Gość nie wiem poprostu
dzięki, już dawno myslałam, żeby sie rozglądnać za nowym.

Gość ja słyszałam ze
w ustach te ż wystrczy 5 minut

Gość ja słyszałam ze
a nie 8 minut jak pisze