Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZIEKUJE BARDZO

BARDZO SERDECZNIE PROSZE O PRZETŁUMACZENIE NA ANGIESLKI. DZIĘKUJE BARDZO!!

Polecane posty

Gość DZIEKUJE BARDZO

Najukochańsza Rodzino Na wstępie pozdrawiam Was z całego serca. Wczoraj otrzymałam telefon od mojej mamy, że mam przyjechać ze studiów do domu, bo czeka na mnie wielka niespodzianka! Wiec następnego dnia po zajęciach wsiadłam w autobus i oniemiałam z wrażenia! Julia, Ty i Twoja Rodzina zrobiliście mi i mojej Rodzinie tak wielki prezent, ze nie potrafię tego wyrazić w słowach. Dziękujemy z całego serca! Jesteście najukochańsi na świecie! Niech Wam Pan Bóg błogosławi! Ubrania są piękne i wspaniałe! Pasuje na mnie większość bluzek, spodni i spódnic oraz przepiękna czerwona sukienka! Jestem tak szczęśliwa, że gdybym Was miała teraz obok siebie, to bym Was ukochała tak mocno, że nie moglibyście oddychać ;) Kilka bluzek pasuje na moją mamę, również dla taty i Michała znalazły się bluzki, a nawet dla babci! Wszyscy dziękują Wam bardzo mocno!

Gość DZIEKUJE BARDZO
prosze pomozcie bede bardzo wdzieczna :*

Gość DZIEKUJE BARDZO
prosze was :(

Gość prosze pomozcie mi
to dla mnie bardzo wazne

Ja niestety nie znam angielskiego:( Ale moze sie ktos znajdzie- pomozcie ludzie i przetłumaczcie:)

Gość prosze pomozcie mi
dziekuje aja33 i czekam na pomoc PROSZE

Gość podejrzewam ze
co pare dni zwracasz sie z prosba o zrobienie za Ciebie zadania,wez sie za robote,czas ucieka,A nie uczysz sie

Gość prosze pomozcie mi
Niestety to nie ja osobo powyzej, zwróciłam sie z prosbą po raz pierwszy. Mylisz mnie z kims. Ja nie mam w szkole angielskiego, to jest prywatny list.... :(

Gość prosze pomozcie mi
podnosze

Gość czy na prawde nikt
nie moze pomoc??? :(

Gość czy na prawde nikt
widac nikogo nie stac na pomoc ...

Podjełabym sie tłumaczenia, gdybym do końca rozumiałą po co jest tak dziwnie pisany? Wczoraj telefon, a następnego dnia cośtam - więc chodzi o \"dzisiaj\"? POzatym ta Julia, Ty i Twoja Rodzina to byli w autobusie, czy po prostu wsiadanie do autobusu powodje takie sensacje jak oniemienie z wrażenia? xD Serio, nie chodiz mi oto żeby tu po kimś jechać, ale trudn tłumaczyć coś co nie do końca jest hmmm logiczne?

Gość naprawde ten list jest
powalony ... bez sensu ...

Gość DZIEKUJE BARDZO
Ok, juz poprawiam, przeprszam Najukochańsza Rodzino Na wstępie pozdrawiam Was z całego serca. Wczoraj otrzymałam telefon od mojej mamy, że mam przyjechać ze studiów do domu, bo czeka na mnie wielka niespodzianka! Wiec następnego dnia po zajęciach wsiadłam w autobus i po wejsciu do domu oniemiałam z wrażenia, gdy zobaczyłam paczke od Ciebie! Julia, Ty i Twoja Rodzina zrobiliście mi i mojej Rodzinie tak wielki prezent, ze nie potrafię tego wyrazić w słowach. Dziękujemy z całego serca! Jesteście najukochańsi na świecie! Niech Wam Pan Bóg błogosławi! Ubrania są piękne i wspaniałe! Pasuje na mnie większość bluzek, spodni i spódnic oraz przepiękna czerwona sukienka! Jestem tak szczęśliwa, że gdybym Was miała teraz obok siebie, to bym Was ukochała tak mocno, że nie moglibyście oddychać Kilka bluzek pasuje na moją mamę, również dla taty i Michała znalazły się bluzki, a nawet dla babci! Wszyscy dziękują Wam bardzo mocno!

Gość bierz sie za robote
nygusie

Gość DZIEKUJE BARDZO
Czy Wy nie rozumiecie, ze ja nie potrzebuje tego na zajęcia????????????????????????????????????? Musze wysłac list z podziękowaniem - prawdziwy list, nie zadany przez nauczycielke :O Prosze zrozumcie a nie oceniacie...

Ok, zaraz się biorę za tłmaczenie, ale jeszce dwa pytnaia: 1) to ma być do jakeigo kraju (głównie chodiz mi o zaznaczenie czy WB czy gdzie indziej) 2) Troche nie wiem, co zrobić z poczatkiem. Nie wydaje mi się, zeby łądnie było sie zwracać \"Dear Family\" bo to tak, jakbyś się zwracała do własnej rodziny. Jeśli oni są naprawdę Twoimi krewnymi, to ok, mozńa tak napisać (brzmi to jakbyś mówiła do nich per \"krewniacy\"), ale jeśłi to nie są krewni to lepiej napisać Dear Mr and Mrs, cyz jakos tak. Prosże o te dwa drobne uściślenia :)

Gość o_rany
to brzmi jak list za komuny do rodziny w ameryce, ktora przyslala jakies ciuchy

Gość rozumiemy
jestes ta sama cyniczna awanturnica,do roboty,juz ktos Ci to powiedzial

Gość DZIEKUJE BARDZO
Do Australii. A co do początku, to po Kochana Rodzino bedzie ich nazwisko (to nie jest moja rodzina) DZIĘKUJE CI SERDECZNIE ZA POMOC

Gość ona jest bardzo
wyrafinowana,az wstyd,mloda osoba;(

Gość waldemarro
wiecej za przesylke z australii zaplacili, niz jakbys te ciuchy w Polscekupila :-D

Gość jedyneczka1
Dearest Family Greetings Yesterday my Mom called me and said, that l need to come strait home from school because there is a surprise waiting for me. So, next day after class’s l got on the bus and went home. When l found out what the surprise was, l was speechless. Dear Julia, you and your family made me very happy. I can’t express it with words. Thank you from the bottom of my heart, God bless you. The cloths are beautiful, l just love everything you‘ve got me. Most blouses/tops fit me, pants and skirts too. As well as that beautiful red dress! I am so happy, if only l could hug you, l would hold you tight. Some of the blouses fit my Mom; there are some that fit Dad and Michael, and even grandma. Thank you very much. Sincerely .

Gość DZIEKUJE BARDZO
jEDYNECZKO JESTES KOCHANA DZIEKUJE BARDZO I POZDRAWIAM

Dearest ... Yesterday my mother called me and asked me to come home right after I finish my lectures, as there is a big suprise waiting for me! So the day after, I came home and was absolutely speachless when I noticed the package we received from you! Julia, you and your familly made me and my familly so happy with this package, that I can hardly express it with words! I want to thank you with all my heart! You are the best! May God bless you all! The cloths are lovely and beautifull! Most blouses, throusers and skirts (also the lovely red dress) are just my size! I am so happy, if I only had you all near me I would give you a huge hug, to the point where you would not be able to breath. Few blouses fit my mother, also dad and Michal found few things they liked, even Grandmother found few thing for herself! We all want to thank you! Mój jest ładniejszy :P :P

Gość jedyneczka1
fuuu to prawda... twoj jest ladniejszy God bless you... with many many children :D :P

Gość no i znowu wyludzila
nugus