Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anex.R.Śl

cilest-poczatki brania tabsów

Polecane posty

Gość anex.R.Śl

Hej Dziewczyny mam pytanko ja byłam wczoraj u ginekologa i przepisał mi właśnie cilest.dzisiaj wzięłam pierwszą tabletke,chcialam sie dowiedzieć po której tabletce jest sie pewnym zabezpieczenia,czytajac ulotkę psize ze po pierwszej ale jakoś nieumie w to uwieżyć że aż tak bardzo zabezpieczaja po pierwszej tabletce.My nigdy sie niezabezpieczaliśmy w czasie stosunku,ale poprostu cche dac chłopakowi finał w srodku*a nie chciałabym zajsć w ciażę.pozdrawiam :*

Gość ellllia
hej!! od pierwszej tabletki Ci zabezpiecza ALE(!!) pod warunkiem ze tydzien przed nie kochalas sie z facetem do konca bo wtedy mozesz byc juz w ciazy ale ogolnie to zabezpiecza od 1 dnia brania

Gość anex.R.Ś
a mam pytanie bo ja dostałam @ o 22 a tabletke wzięłam na drugi dzień rano czy to może nie miec działania:/ prosze odp.????????/

Gość pulchna jolka 24
zdaje sie ze masz 24h na wziecie tabletki wiec spoko

Gość anex.R.Ś
ok dzięki za pomoc:]

Gość anex.R.Ś.
mam pytanko :/ jestem hora ma katar strasznie boli mnie głowa chyba mam grype .mój organizm jest osłabiony jak to działa na tabsy?? czy one tez są słabsze ma to jakis wpływ na nie.niebiore zadnnych leków,mam nadzieje ze samo pzrejdzie:/

Gość anex.R.Ś
odpiszczie prosze