Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marusiak

torbiel jajnika

Polecane posty

Gość marusiak

w marcu tamtego roku wykryto u mnie torbiele obydwu jajnikow i w zwiazku z tym zanik okresu, lecenie diana35 pol roku od dwoch miesiecy mam swoj wlasny okres ale jest tak skapy ze az podejrzany 2 dni i koniec jest krotszy niz przy tabletkach,lekarz tweirdzi ze wsyztsko ok czy ktoras tak miala po wyleczonej torbieli?

Gość uppppppppppppppppp
upupup

Gość gewtegwegewgfiweew
zrób USG to podstawa i jesli nie ufasz lekarzowi zmień go

Gość Ja tak mialam
Ja tez mialam torbiel jajnika;/tyle tylko ze moj po okresie pekl tak a mialas robione usg??To podstawa

Gość marusiak
mialam wssyztsko ok ale juz okres nie jest ten sam

Gość kasiuniaemce
tez kiedys to mialam troszke dawno ( mialam wtedy 13 lat) teraz 20 najpierw neimialam okresu po 3,4 miesiace pozniej poszlam do lekarza i pierwszy roz leczylam sie jakimis tabletkami antykoncepcyjnymi po ktorych neistety tylam:( lekarka kazala mi chodzic na silownie basen itp ale nci niepomagalo i zmeinilam lekarza :) poszlam do super babki tylko tyle ze po takiej kuracji niebylo lepiej ale okazalo sie ze nawet niemoge sama wstawac i chodzic siusiu :( przez ta glupia babe niebylo by meni na tym swiecie gdyby mi ta torbiel pekla :/ rok pozniej mialam opeacje i usunieto mi tego torbiela:) teraz niemam zadnych nawrotow ale lekarz ktory meni operowal mowi ze to moze sie wrocic ale jestem dobrej mysli :) najlepiej zrob sobie usg i bedziesz wszystko wiedziec :)

Gość kasiuniaemce
sorry za bledy :P

Gość marusiak
wlasnie jetsem po usg i niby wszytsko ale okres mam naprawde skapy dlatego chce sie dowiedziec jak mialy dziewczyny po wyleczeniu torbieli:)

Gość kasiuniaemce
hehe jak mnei usuneli tego torbiela to mialam chyba ponad tydzien ale taki ze minimum 3 podpaski musialy byc a potem to juz normalnei powinien ci sie ten okres unormowac a jak sie tak ni estanie to wydaje mi sie ze powinnas isc do lekarza na kontrole :) powodzienia :)

Gość uppppppppppppp
upppppppppppppppp

Witam :) Ja miałam bóle poszłam do ogólnego a on skierował mnie na USG a potem do ginekologa :) Ja mialam torbiele Dokładnie to miałam operacje w Mikołaja Jak jakieś pytania to pisać albo GG (podane w profilu) :)