Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dola od wczoraj

ZROSNIETE WEJSCIE DO POCHWY!!!

Polecane posty

Gość mam dola od wczoraj

slyszalyscie o tym? nie splywa mi cala krew miesiaczkowa, nie moge wspolzyc. trafilam wczoraj do gina i sie okazalo ze jest zrosniecie za blona. trzeba to usunac, jestem zalamana

Gość bedzie o.k.
nie martw sie, bedzie dobrze

Gość 333333333333333333333333333333
lipa

Gość o w morde

Gość psotka21
a jak sie dowiedzialas o tym? dostalas pierwszy raz okres i zauwazylas cos dziwnego?ogladalam kiedys rozmowy w toku i bylo tam o takiej dziewczynie co miala ten sam problem. musiala przejsc trudna operacje, potem rehabilitacje....ale byla zadwoolona bo juz po wszytskim bylo

Gość MARTTTTAAAAA
Ja nie moge, dlaczego tak sie dzieje,ze mlodzi ludzie maja az takie problemy???????????? Wiesz,ja wierze ,ze u ciebie bedzie wszystko ok. Pomysl sobie,ze sa naprawde gorsze choroby, smiertelne itd. Glowa do gory, bedzie dobrze.

Gość Pomocna_dłoń_
hej !! Naprawde nic sie nie martw , mialam dokladnie to samo ! moze sie to wydawac smieszne ze dorosla dziewczyna i nie wiedziala o tym ale to fakt niestety i to nie rzadki. Równiez dowiedzialam sie o tym kiedy chcialam rozpoczac wspolzycie - uzywalam wtedy jeszcze podpasek a nie tamponów , nigdy nie masturbowalam sie "wewnatrz" a próby wlozenia tamponu ktore sie nie udawaly uznawalam ze po prostu sie nie znam i nie umiem :P . Poszlam do ginekologa i co sie okazalo ? ze po prostu mam dwa male otworki wielkosci troche wieksze niz główka od szpilki ( nimi to wyplywala krew miesiaczkowa wiec nigdy nie zauwazylam nic dziwnego ! ) . Kiedy sie dowiedzialam bylam naprawde przerazona , czulam sie taka no czy ja wiem gorsza , niekobieca. Ale na szczescie szybciutko dostalam termin na zabieg ( pod pelną narkoza niestety , poniewaz lekarka uznala ze w gabinecie nie moze robic takich rzeczy ). Spedzilam po obudzeniu sie jezszce 5 - 6 h w szpitalu i do domku. Tydzien potem juz nie pametala ze mialam wogole taki zabieg:) wiec nic sie nie przejmuj , naprawde !! Jedynym mankamentem tego zabiegu jest to ze mozna niestety stracic blone dziewicza podczas niego :( tak bylo w moim przypadku ale jak powiedziala mi wowczas lekarka nie musi sie tak stac zawsze , po prostu u mnie sie tak stalo. Uszy do góry !

Gość mam dola od wczoraj
dziekuje ze mi odpisalas:) od razu poczulam sie lepiej. a jak wspolzycie pozniej wyglada? mi blone tez usuna

Gość mam dola od wczoraj
ja tez sie nie masturbowalam a z tamponamio myslalam jak ty, ze nie umiem

Gość eweciak_20
jeju az sie boje jak czytam takie rzeczy. myslicie ze jesli bylam u ginekloga kilka razy(nie wspolzylam!!!!!!)to zuwazylby ze mam takie cos? czy nie..?tamponu nigdy nawet nie probowalam, nie mam takiej potrzezby bo mam skape miesiaczki.prosze o odpowiedz

Gość mam dola od wczoraj
ja wczesniej tez bylam u gina i nic nie zauwazyl. problem powstal przy wspolzyciu dopiero. jesli jestes dziewica to on nie moze ciebie zbadac tak jak kobiety nie dziewicy. ale nie martw sie- to jest bardzo rzadkie schorzenie i pewnie go nie masz :)

Gość Pomocna_dłoń_
Po pierwsze: wspolzycie wyglada calkiem normalnie poniewaz w srodku jest sie zbudowanym normalnie ! tylko zame wejscie zrosniete jest zrosniete ! A co do ginekologów : sytuacja byla taka ze poszlam do lekarki i nie dosc ze nie zauwzayla ze mam zrosniete to kretynka dala mi czopki dopochwowe na gzybice ( badanie bylo oczywiscie przez odbyt). czujecie klimat ? czopki dopochwowe ;) Ale to bylo jeszcze przed probami wspolzycia. Potem poszlam do innej lekarki i oczywiscie odrazu powiedziala co i jak. Tyle ze musiala spytac czy sie zgadzam na to ze moge podczas zabiegu stracic blone. No ale w takij sytuacji nie mialam sie nawet co zstanawiac .

Gość eweciak_20
wow to jak daleko to masz zrosniete? chyba daleko od wejscia? ja myslalam ze to jest b.blisko i ginekolog moze zauwazyc.np mialam robiona cytologie to mi powiedziala babka ze mam blone bardzo elastyczna, cokolwiek to znaczy czyli blona jest blisko wejscia bo ona ją czula co nie....dlatego sie dziwie ze u Ciebie ginekolog nic nie podejrzewal.

Gość mam dola od wczoraj
ja mam blone sztywna, gruba i nie do przebicia- trzeba ja rozciac. MASAKRA, mowie wam :( probowalam z chlopakiem sie kochac chyba ze 20 razy az stwierdzilismy ze chyba cos jest nie tak i poszlam do gina. i co sie okazalo juz wiecie.

Gość Pomocna_dłoń_
Ile kobiet tyle oddalen od blony. Moja widac byla plytko przy wyjsciu inne maja gleboko.

Gość eweciak_20
mzoe dlatego ze mam taką blone to zdecydowali sie na badanie tak jakbym dizewicom nie byla , ale mysl o badaniu przez odbyt mnie rpzeraza dlatego jak usiadalm na fotelu to nawet nie mowilam babce ze jestm dziewiwcom..zobaczla ze sie da i odetchnełam;)

Gość mam dola od wczoraj
mnie tez przez odbyt badali kiedys :( nie bolalo ale to nic przyjemnego.

Gość ooo jezuuuu
ja też nie moge tampona włożyć,to znaczy,ze tez to mam???czopek włozyłam,no ale czopek jest sliski...

Gość ooo jezuuuu
no odpowiedz ktos,bo zaraz zemdleje...

Gość mam dola od wczoraj
nie martw sie , idz do gina

Gość ooo jezuuuu
ale ja musze teraz wiedzieć,bo juz wariuje!A jak to u ciebie wygladało,miałaś jakies dziurki widoczne czy całkiem zarosniete?

Gość mam dola od wczoraj
przy wejsciu do pochwy jest blona dziewicza, ja to zrosniecie mam troszke wyzej. to zalezy , nie martw sie. a tampona mozesz wlozyc?

Gość ooo jezuuuu
no tampona nie,czopek włozyłam,ale moze tampona nie,bo się denerwowałam.Tzn.do połowy mogłam włozyć,ale dalej bolało i się poddawałam....Jezu,chyba mam zrośniete...

Gość mam dola od wczoraj
nie panikuj niepotrzebnie. a probowalas wspolzyc? ile masz lat?

Gość ooo jezuuuu
nie.mam 18 lat.

Gość sdlasnalnxasn
spokojnie, kiedy sie pierwszy raz wklada tampona nie od razu musi sie udac ! Moze wzielas zbyt duze ? zacznij od O.B mini

Gość ooo jezuuuu
spróbuje,może się uda...ale teraz boje się jeszcze bardziej.

Gość mam dola od wczoraj
sprobuj jak nie masz okresu, wysmaruj go wazelina zeby lepiej wszedl. wtedy zobaczysz czy masz opor.

Gość ooo jezuuuu
tak zrobie,bo już nie wytrzymam,dzieki bardzo za rade.

Gość Pomocna_dłoń_
Gdybys miala zrosniete to bys wogole nie mogla nawet na 2 mm wlozyc tampona a kazda taka próba "na sile" bylaby bolesna. nie moglas dalej niz do polowy bo pewnie napotkalas na opor blony !