Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nusiaa

przemoc-zapobieganie-karanie--prosze o propozycje

Polecane posty

wlasnie przeczytalam artykul opisujacy jak wczoraj \"grupa nastolatkow\"- notabene znajomi skazanych za probe zabojstwa(ukamieniowania) klaudii- po procesie napadli na mezczyzne ktory zwrocil im uwage ze niestosownie sie zachowuja..odplacili mu skopaniem i szescioma dzgnieciami nozem....( trzech chlopakow dwie dziewczyny)... przeciez to wlos na glowie sie jezy!!! macie jakies propozycje odnosnie karania takowych NIE \"nastolatkow\" jak pisze prasa tylko cholernych \"ZWYRODNIALCOW\" ???

A czy tak się zachowują nastolatkowie? Akurat w tym wypadku prasa napisała dobrze. To po pierwsze. A po drugie jestem za normalnymi wymiarami kar jakie obowiązują osoby pełnoletnie już. żadnych poprawczaków tylko więzienie i normalny program resocjalizacyjny jaki przechodzą więźniowie.

tez jestem przeciwna poprawczakom...to raz.... ale tez nie podoba mi sie ze wiezniowe zyja za moje ciezko zarobione pieniadze....moje i Wasze...oplacamy im obiady....spanie..cyfrowa telewizje..sprzet na silowni...a oni sobie siedza...siedza...siedza...a ja pracuje po min 10h dziennie... uwazam ze powinni pracowac...i to ciezko..np przy budowie drog...