Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boso_po_trawie

Do jakiej twarzy pasują kręcone włosy?

Polecane posty

Gość kajja
do mojej, bo takie mam od urodzenia

Gość to natura decyduje
wiec pasuja do twarzy osob ktore sie z takimi urodzily:P

Gość gtrbhtyr
mi sie podobaja pryz okraglej twaryz łP

Gość 696
przy odwroconym trojkacie raczej bym nie eksperymentowala z lokami - krecone wlosy poszerzaja twarz, wiec babki o okraglych lub szerokich twarzach (szczegolnie w okolicy zuchwy) srednio beda wygladac w takich wlosach. ciezko tak doradzac na odleglosc, radzilabym wybrac sie do dobrego fryzjera i zapytac jaka fryzura bedzie pasowac do twojego ksztaltu twarzy

nie zawsze tak jest...ja mam okrągłą buzie i w loczkach wyglądam bardzo ładnie...naturalnie i dziewczęco tak przynajmniej mówią znajomi:D więc to zależy....spróbuj a sama sie przekonasz...loki mozna robic na wiele sposobów...lokówka,papiloty itp...:)

boso-po-trawie - to nie lepiej kupić sobie wałki, zakręcić i zobaczyć, ja będziesz wyglądała? :) a jak będzie brzydko, to łeb pod kran.. i po kłopocie

właśnie brakuje mi czasu, praca, studia, dom :) i.. nie umie kręcić na wałkach :D hehe chyba zostane przy lokówce. ale to nie dziś. :) najlepiej jak mi przyjaciółka lokowką pachnie ;)

Gość Kamillaaa
Ja kupilam waly takie duuuze za 6zl .6walkow kolorowych. Uzylam 4.Mam raczej prostokatna buzke ale takie duze loki mi bardzo pasuja:) Testowalam na Sylwestra. Kiedys zrobilam sobie na malych i mialam cale stada malusienkich kochanych loczkow..i wygladalam koszmarnie :| Dlatego najlepiej na sobie.Kilka minut na nawijanie i przez caly dzien mozesz w tym lazic a wieczorem rozkrecic. Oczywiscie musisz umiec sobie zawinac wlosy na walki w odpowiedni sposob:) ale z tym chyba nie bedziesz miec problemow.