Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niciiiii

przeczytajcie i doradzcie

Polecane posty

Gość niciiiii

bylam kiedys szalenczo zafascynowana pewnym facetem podobal mi sie przeszlo 2 lata ale on nigdy nie byl tego pewien spotykalismy sie ale nigdy nie stalo sie cos znaczacego spotykalismy sie jako znajomi chociaz dawal mi znaki ze mu sie podobam ukazalo sie ze jest strasznie neismialy pozniej ja wyjechalam poznalam kogos inengo z kim obecnie jestem jest mi dobrze chociaz sa zgrzyty i niepewnosci ale to raczej normalne i wlasnie teraz zaczal odzywac sie tamten i zdalam sobie sprawe ze to nie wygaslo i mam ochote z nim rozmawiac itd co robic?

Gość wiesz co to jest
interpunkcja? Stosuj, bo nie da się tego czytać...

Gość niciiiii
nie skupiam sie na takich rzeczach piszac tutaj jesli ci to przeszkadza to zwyczajnie tego nie czytaj ...proste

Gość werwrwerwe
gadać możesz ale nieśmiali faceci są gorsi niż sraczka

Gość nic nie robic
czekac,tylko tyle,zastanow sie dobrze czy zalezy ci na obecnym partnerze, warto by bylom zrobic tak,zeby nikogo nie ranic

Gość niciiiii
ale czy powinnam zostawic to co w sumei dobrze sie uklada na cos niewiadomego? jesli cos mnie kieruje w tym kierunku

Gość gosiaczka
moim zdaniem powinnac w prost powiedziec temu niesmialkowi ze jestes w zwiazku ale do niego tez cos czujesz i niech sie okresli czy tylko tak sciemnia czy chce z toba na powaznie.

Gość _kobra
to po co zakładasz topik, jesli nie zależy ci, by byc zrozumianą? powiedział ci ktoś o interpunkcji, to pisz poprawnie, bo rzeczywiście nie da sie tego czytać...wysil sie trochę... po co w ogóle pytasz o cokolwiek, jeśli mamy tego nie czytać? potraktuj krytykę konstruktywnie, bo na żaden temat sie nie dogadasz...z nikim...