Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMarzenAA

objawy ciązy ??

Polecane posty

Gość MMarzenAA

Hmmm.... mam pewien dylemat... a więc kochałam się z chłopakiem z 3 tyg. Temu no i wszystko przebiegło OK... 9.01.2007 zaczął mi się okres... czyli zmieścił sie w wyliczonym terminie 11,01.2007 strasznie bolał mnie brzuszek i wymiotowałam 12.01.2007 zle sie czułam boli mnie brzuszek I mam teraz pytanie czy to mogą być syndromy ciąży ?? No bo okres mam ok nawet sie nie spóźnił A myślę ze takie objawy jakie mam mogą być powodem jakimś zatruciem pokarmowym lub jakimś wirusem.. a wiec teraz nie wiem.... czy to sa jakieś pewne objawy czy tez może jakis objaw zdrowotny itp.

Gość PRE TEST
10 zl w aptece. my wrozkami nie jestemy. trzeba bylo sie zabezpieczac

Gość MMarzenAA
Eeee... ale ja mam normalnie okres... a nawet przyznam ze zaczoł sie dzien wczesniej....

Gość PRE TEST
zaczOŁ .... eh.. a panienka do szkolki nie chodzila??

Gość MMarzenAA
chodziłam chodziłam ale szybko pisałam i nawet nie zwróciłam uwagi jak napisałam... może wrócimy do tematu ?? Niech ktos jeszcze się wypowie

Gość PRE TEST
hmm. ja proponuje petest, jak szukasz wrozki t jedna byla na Shrecku:) pozdrawiam. lepiej idz do apteki, anie czytaj naszych glupich komentarzy:P

Gość buehehe
marzena, o objawach ciazy to moge Ci sporo powiedizec itd, ale o syndromach to juz gorzejciaza to nie patologia, cohciaz niekiedy tak ja postrzgamy ;)

Gość MMarzenAA
Aha... no to możesz mi cos powiedziec ?

oj dziewuchy jakie wy niekiedy nie miłe jesteście! dziewczyna potrzepuje pomocy, rady itd a wy takie teksty tu walicie że szok! Marzena wcale sie nimi nie przejmuj, a na mój rozum napewno nie jesteś w ciąży, nie masz się co obawiać, wrzuć poprostu na luz jeżeli w nastepnym cyklu okres się nie pojawi to wtedy się martw! teraz pewnie myślisz o tym że mogłabyś być w ciąży i pewnie to doprowadza do \"objawów\" wiem cos na ten temat i zapewne nie tylko ja :) dużo robi też nasza podświadomość :)

a jeszcze się zapytam, zabespieczałaś się czymś podczas stosunku albo Twój partner? czy skończył w Tobie? czy niczym się nie zabespieczaliście ale przed wytryskiem wyszedł z Ciebie?

Jeżeli nie jesteś pewna, a nie chcesz się bać, to zrób sobie badanie z krwi. Rano zrobisz po południu masz wynik. Nie ma co sie zamartwiać. Tu nikt nie udzieli Ci odpowiedzi, bo nikt nie jest jasnowidzem. Trzymam kciuki!!

Gość MMarzenAA
Kochamlismy się... a mój chłopak był zabezpieczony prezerwatywą i po 5 min. prezerwatywa pękła ale nic w niej nie było... a chłopakowi jeszcze sporo czasu brakowało do wytrysku... A z rego co wiem wiele par kocha sie bez tabletek i bez gumek w dni niepłodne i nic im nie jest... Ja tez miałam wtedy dni niepłodne aaa w dodatku gdy pękła facet natychmiast ją wyciągnoł... no i tak jak juz pisałam chłopak nie miał wczesniej wytrysku... Pytałam sie znajomej to powiedziała ze miała kiedys juz takie objawy ze wymiotowała z 2 lub 3 razy no i nic... podobno czasami sie tak zdarza.. Co o tym wszystkim myslicie?? Kasiutka3 jak mozesz to odpowiedz :)

Marzenko... jak można zajść w ciążę jeżeli sperma nie dostała się do środka? a do tego miałaś dni niepłodne? wcale sie nie martw na 100 % nie jesteś w ciąży!!! widzisz, ja miesiac temu kochałam sie z moim facetem, skończył we mnie (!) miałam dni płodne a wciąży nie jestem i powiem Ci jeszcze że od 14 miesięcy współżyje bez ŻADNEGO zabezpieczenia i w dni płodne i niepłode i po i przed okresem i ... jakoś w ciąży nie jestem. otóż nie twierdze ze u Ciebie stosunek ma wyglądać tak samo... każda kobieta i każdy organizm jest inny, jedna może współżyć bez zabezpieczenia i nic a druga może odrazu zajść w ciążę. ale Ty się nie martw, napewno w tej ciąży nie jesteś, a te objawy to Ci mówie, przez to że myślisz o tym. ja własnie miesiac temu tak sie nastawiłam na ciążę że już widziałam jak mi brzuch rośnie, już chciałam kupować poradniki dla mam, jadłam jak szalona, bolały mnie jajniki, zrobiłam 4 testy z czego jeden pokazał dwie kreski a okres sobie przyszedł w świeta :) także widzisz że zajść w ciążę to nie taka łatwa sprawa jak się wydaje :) gdybym mogła Ci jeszcze jakoś pomóc to pisz, zaglądam tutaj codziennie. Trzymaj się !!!!

Gość do kasiutka3
a wzielas pod uwage ew. problemy z plodnoscia u Twjego chlopaka badz u Ciebie?

Gość pusur
do kasiutka 3 ja tez bym podejrzewala jakies problemy z plodnoscia. Jezeli przez 1,5 roku kochasz sie w czasie dni plodnych i nic, to pojdz do lekarza i zrob sobie jakies badania hormonalne ( zacznij od prolaktyny). No, chyba ze nie chcesz miec dzieci. Pozdrawiam.

Gość MMarzenAA
yhmmm rozumiem Dziękuje Ci bardzo za odpowiedz... bardzo się martwiłam ale dzięki Tobie nerwy ustały... Jeszcze raz dziękuje... Ja i mój chłopak mamy o 19 lat ale jak narazie nie chcemy mieć Dzieci... wiesz... szkoła... praca... chcemy pierw ustatkowac się... razem zamieszkac a następnie myslec o rodzinie :) ale to jeszcze tyle czasu myyyy..... Jeszcze raz wielkie Dzięki bardzo mi pomoglas :)

no wzięłam pod uwagę ten problem oczywiście. ale napisałam przecież że współżyje w płodne i niepłodne, przed i po okresie ale bez zabiezpieczenia a nie do końca :) zawsze wytrysk jest na zewnątrz, a tylko w grudniu miałam przypadek kiedy zrobilismy to do konca zaraz po okresie ale w ciazy nie jestem bo to były dni nie płodne. myślę że trzeba miec albo pecha albo szczescie zeby trafic w ten jeden dzien właściwie kilka godzin kiedy jajeczko jest zdolne do zapłodnienia... cudów chyba nie ma.

Marzenka doskonale Cię rozumiem bo sama mam 19 lat właściwie w maju już 20 skończę, i nie potrafiłabym być odpowiedzialna za nikogo oprócz siebie :) mam pełno planów, w tym roku chcę zamieszkac z moim facetem, chcę zacząć szkołę, pracę i narazie dzidzia nie wchodzi w gre :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!! piszcie o sobie!!!

Gość MMarzenAA
No właśnie Kasiunia chodzi mi o te życiowe plany... które zostały by przekreślone wtedy kiedy urodziło by się dziecko... Dlatego wole jednak być narazie wolna od problemów macierzyńskich :) Oki... ogólnie dziękuje Ci za tak mi pomocne słowa :) więc jesteś zdania ze to nic takiego :D:D??... A właśnie zapomniałam dopisać ze 6 miesięcy temu miałam wypadek samochodowy i możliwe ze może to być związane właśnie z tamtym wydarzeniem... tym bardziej ze juz kilka razy po tym wypadku mdlałam... i było mi nie za dobrze...

hej dziewczyny tak czytam wasze wypowiedzi i czytam:) a co do tego zenie tak łatwo zajsc w ciaze to prawda..kochalam sie z facetem i tez pekla gumka i to w dni plodne oczywiscie skonczyl we mnie.. wszystko siedzi w psychice jezeli za duzo cztasz to zaczynasz u siebie szukac objawow ciazy lub wmawiac sobie ze sie jest:P ja tez tak robilam no ale przyszedl okres i nie jestem test tez negatywnie wyszedl wiec moge byc juz spokojna:)

Gość MMarzenAA
Właśnie i to jest to ze wszystko co przeczytamy zaraz sobie wmawiamy aaa wszystko to przez strach jaki w nas jest... I wmawianie sobie rzeczy typu... jest mi kilka dni niedobrze to na pewno ciąża... takie myślenie jest tak bzdurne i tak nam miesza w głowie ze ho hoo