Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaiooujid

luzpiez pstry i solarium?

Polecane posty

Gość hahahaiooujid

wlasnie mam juz wyleczony lupiez ale plamki jeszcze zostaly, fakt juz minimalne bo juz cala opalenizna zeszła, ale czy jak pojde na solrium plamki mi sie nie opala?

Gość okropnosc
Nie martwisz sie czasem,ze kogos zarazisz? Przeciez po Tobie tez sie ktos przyjdzie opalac? Mimo odkazania to moze przejsc na kogos innego. I tak sie rozrastaja choroby skory.....

Gość hahahaiooujid
nie nie boje sie poniezwaz mowilam ze on jest wyleczony;/ mimo ze jest wyleczony to plamki pozostaja i moe ma moliwosci zeby przniesc to dalej

Gość a skad masz taka pewnosc
?????????????? Nie chodzcie na solarium, bo sie sami zarazacie.

Gość dokładnie fuuuj
to powinna być przestroga dla wszystkich chodzących na solarium!!! jak nie z miesiączką chodzą, to z chorobami skórnymi, co za świnie!!!

Gość totalnie nieodpowiedzialni
ludzie, jak mozna chodzic z takimi chorobami na solarium? A pozniej nie wiedza skad np.swierzb w domu? Niby czyste kobiety, w domu czysciutko wrecz sterylnie a wystarczy trafic na taka nieodpowiedzialna osobe i chorobsko w domu. Okropnosc.

Gość mamaktoraduzowie
chyba wypowiadaja sie osoby ktore niegdy nie mialy luzpiezu;/ gdyz nie rozumiecie ze majac wyleczony luziez pstry zadnych zarazkow grzybow i wirusow na skorze juz nie ma! kropki nadal pozostaja gdyz sa ta zjedzone przez grzyby czesci naskorka;/ I MIMO ze moja corka miala raz w zyciu lupiez pstry po opalaniu nadal ma te krpoki gdyz tego nie da sie opalic (przynajm neij w jeje przypadku) an luzpieu ju znie ma ;/ coza ciemnota wypowiadajaca sie na forum

Gość cora123
witam....nie wiem co robic mialam jakies 3 tyg temu lupierz pstry smarowalam sie mascia nizoral, mylam szamponem wlosy no i moglo by sie wydawac ze juz sie wyleczylam, wszystkie plamy zrobily sie biale no i zeby sie ich jakos pozbyc poszlam na solarium no i wygladam teraz pstrokato ))plam przybylo i to duzo mam wszedzie na twarzy plecach dekoldzie ...blagam o pomoc ....nie wiem co robic

bo solarium wg statystyk to miejsce gdzie najczesciej kobiety zarazaja sie lupiezem pstrym :( milego wieczoru :)