Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszona

Czy ginekolog mogl sie mylic???

Polecane posty

Gość Przestraszona

Biore tabletki antykoncepcyjne juz ponad pol roku. Zawsze przyjmuje je o 22.oo Raz wzielam tabletke normalnie ale za 2h zwymiotowalam. Rano polecialam do ginekologa i obliczyl, ze jest to 5 dzien jak biore i nie musze sie niczego bac (bo wczesniej przed wymiotowaniem mialam stosunek z moim chlopakiem i skonczyl sie we mnie) i ze mam wziasc teraz rano tabsa i mozemy sie kochac normalnie i ode tego czasu biore codziennie rano. Jednak blam sie,ze moze sie pomylil i jeszcze 5 dni potem nie kochalismy sie a na 6 tak ale nie skonczyl sie we mnie.A teraz mam schizy,ze nie dostane tego krwawienia z odstawienia co znaczy ze moge byc w ciazy. Nie wiem ale jakis dziwny byl ten gineklog, bo stwierdzil u mnie zapalenie pochwy i poczatek nadzerki i przypisal mi tabletki do pochwowe na to. I jeszcze jak wychodzila z gabinetu to przypomnial mi jeszcze raz,ze mozemy sie kochac. A znajoma,ktora tez brala te tabletki, mowila mi ze jk je brala to nie mogla sie kochac.

Gość aishaaa
jesli mialas jakies watpliwosci to moglas smialo pow. o tym lekarzowi bo masz pełne prawo do tego... niop w ciazy byc nie mozesz skoro zazywasz tableteczki=)) ewentualnie jesli bedziesz miala jak to nazwałas schizy to ... pojdz do innego lekarza ;) wtedy sie dowiesz co i jak z tymi lekami ktore przepisal ci ginekolog :)pozdroweczka!

Gość buehehe
aishaaa a co ty za glupoty piszesz? czemu wychodzisz z zalozena ze nie moze byc w ciazy bo bierze tabletki? zawsze istnieje ryzoko chic bardoz male ale przy wymiotach troche zwiekszone. wtedy postepuje sie wedle procedury vi lepiej sie przez 7 dni zabezpieczac....

skoro bierzesz anty od pół roku to pewnie instrukcję przeczytałaś? ja bym na twoim miejscu po prostu przez 7 następnych dni zabezpieczała się dodatkowo....

Gość aishaaa
buehehe: bardzo rzadko... to sa tak rzadkie przypadki ze paniki siac nie ma co.. nie straszcie dziewczyny ;-)

Gość buehehe
ja nie strasze, ja tylko chce by kazdy mial swiadomoscze nie ma 10000% pewnosci-oprocz abstynencji rzecz jasna..... lepiej dmuchac na zimne nizeli potem plakac nad rozlanym mlekiem