Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym

Lot liniami lotniczymi ryanair!! pyt dot bagazu!

Polecane posty

Gość jak to jest z tym

zamowilam sobie bilet i moge miec 2 bagaze po 15 kg i 1 podreczny-10 kilo . I kto mi powie jak to jest? Czy te 2 bagaze musza byc oddzielnie po 15 czy moze byc jeden 30 kilowy??

Gość MOŻE KTOŚ ODPOWIE
dokładniej, ale wydaje mi się, że maksymalny ciężar jedenj torby to 20 kg we wszystkich liniach, potem płaci się za nadbagaż. Chodzi o to, żeby pracwonik lotnisk nie musiał dźwigać zbyt ciężkich walizek itp oczywiście nie mówie to o limicie bagażu w ogóle , tylko wadze jednej torby

Gość co ty narobilessss
na jedna osobe moze byc tylko jedna walizka glowna :o

Gość 24
nie ryan ma taki uklad ze za dodatkowy bagaz, kupujac bilet przez internet i placac dodatkowe. nie pamietam ile, w kazdy razie niewiele w porownaniu z cenami nadbagazu, mozna wziac do datkowy bagaz jak chwile poczekasz to sprawdze moj bilet, czy cos w nim o tym napisali, bo ja tez z tymi liniami wracam do wloch

Gość jak to jest z tym
codzi o to ,ze jak zamawialam bilet to mialam do wyboru ilosc bagazy.. zaznaczylam dwa-1 kosztuje 42 zł. czyli moje 2-84 zł. i nie wiem wlasnie czy maja byc w oddzielnej torbie czy moga byc w jednej??

Gość MOŻE KTOŚ ODPOWIE
moim zdaniem tak jak pisałam - oddzielnie.

Gość jak to jest z tym
dzieki wielkie:) w sumie tez tak wydawalo mi sie,ale wolalam sie zapytac :)

Gość 24
sprawdzilam i nic nie znalazlam, ale widze ze masz juz narmiar na ich stronke, moim zdaniem nie ma znaczenia czy bedziesz miala 2 torby, jak zaplacilas za 30kilo to chyba mozesz je wpakowac do jednej walizy :) a gdzie sie wybierasz jesli mozna zapytac?

Gość a ja jestem ciekawa
dokładniej, ale wydaje mi się, że maksymalny ciężar jedenj torby to 20 kg we wszystkich liniach, potem płaci się za nadbagaż. Chodzi o to, żeby pracwonik lotnisk nie musiał dźwigać zbyt ciężkich walizek itp MOŻE KTOŚ ODPOWIE lecialas kiedys? :D co za kompletna bzdura:O maksymalny ciezar bagazu zalezy od konkretniej linii, np. w ryanarze jest to 15kg, a w aerlingusie 20kg, z kolei tekst , żeby pracwonik lotnisk nie musiał dźwigać zbyt ciężkich walizek to teks miesiaca :D tanie linie zarabiaja na nadbagazu, w dupie maja dzwiganie :O

Gość 24
jak bierzesz tylko jedna walize, to jej maksymalny ciezar to 20 kilo, a bagazu podrecznego 10, oczywiscie tylko w ryan, latalam juz innymi liniami gdzie maksymalny ciezar wynosil 23, albo 21 kilo, zalezy od przewoznika

Gość a ja jestem ciekawa
aha i dodam jeszzce jedno, tu na forum lepiej nie szukac zlotych rad, tylko pytac tam gdzie uzyskasz profesjonalna czyt, pewna odpowiedz. takim miejscem z pewnoscia jest infolonia ryanera w polsce :) radze zadzonic, bo jak sie potem okaze ze zle zrozumialas i masz 15 kg nadbagazu to bedzie placzu i strat ze heeeej!