Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka1713

BASEN+MASAŻE = JĘDRNA,, SZCZUPŁA SYLWETKA

Polecane posty

Gość aneczka1713

Gość aneczka1713
no tak zapomniałam dodać treści :) oto moja rada na "wyrzezbienie"ciała, przede wszytki ramion, nód, pośladków :) widoczne efekty już po dwóch miesiącach (u mnie przynamniej)

Gość aneczka1713
ale co to miało znaczyc???????/ takie ironiczne...? nie wierzysz? przekonaj sie sama..wiesz jak cellulit schodzi, jakie są nogi umieśnione. z tym ze ja nie mówie o plywaniu rekreacyjnym ( 2 razy na godiznke przeplynąc basen) ale wyczynowo.....starac sie duzo plywac

Janie ironizuję,tylko potwierdzam Twoja wypowiedz:P Tylko przy tym nie można się obżerac,bo można\"nabawić się\"mięśni;)

Gość Kamillaaa
Ja sie obzeralam i cwiczylam ... i jakos wygladam ;) Miesni sie mozna nabawic jak sie bedzie wykonywalo cwiczenia silowe ,wtedy sie tluszcz zamienia wlasnie w miesnie. Ja cwicze lekkie takie na ksztaltowanie sylwety , szoruje szczota cialko pod prysznicem (zimny - cieply) i wklepuje zelik:) i jedrne cialko. Tylko z buzia problemy dalej:

Gość aneczka1713
kamillaaaa dokładnie! siłownia to miesnie(zresztą niezbyt ładne wg.mnie) a basenik to piekne, smukłe ciałko. ja sie masuje oliwką taką do masazu Zaiaji ale powiedzcie mi czy taką gumową wkładka na reke do masazu( nie wiem jak to nazwac :) to dobry wybór czy moze sie masujesz w inny sposób.

Gość psotka21
witam.ja tez korzstam z basneiku, masuje sie reawica. mam jedrne cialko ale...no wlasnie,ale mam roztepy!!!!! i to niezbyt ladnie juz wyglada! skora na pewnie jest lesza niz gdynym nie chodizla na basen ale pwoeidzcie mi czy plywanie moze szkodzic roztepom? albo masownie??????????????????????????????

Gość aneczka1713
nie mam pojecia jak z tymi roztepami jest!chyba basen pomaga!ogolnie basen pomaga na wszystko!!!!!!!!!!!

Gość dżo-dżo
Cieszcie się, jeśli macie w mieście basen i pieniądze na masaż. Gratuluję.

Gość mam pytanie....
Ile razy w tygodniu chodzicie na basen?

Gość aneczka1713
no ja chodze 3 razy, tzn.staram sie tyle. 2 razy to na pewno

Gość aneczka1713
dżo-dżo chodzi mi raczej o masaze rekawicą we wlasnym zakresie. rozumiesz...? domowe spoosby oj dziewczyno jak ja bym chciala taki profesjonalny

Gość caliczeka_poziomeczka
no ja tez chodze na basenik ale poprawy skory nie iwdze oj nie!!!! kurde jak sie to robi zeby miec jedrną?