Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezloszczona21

Zaraz szlag mnie trafi !!! Kupilam pieprzona podrobe Lastinga na Allegro

Polecane posty

Gość zezloszczona21

Wiem powinnam uwazac...zawsze kupowalam w drogerii podklad Lasting Performance Max Factora a teraz kupilam na Allegro i oczywiscie podroba !!! bo jakze mogloby byc inaczej !!! Zamorduje ta sprzedawczynie ktora miala same pozytywy a tu takie cos !!!! Kuzwa mac !!!Dziewczyny nie kupujcie kosmetykow na Allegro !!!

Gość Kamillaaa
Ja kupilam dwa razy zel na celulitis z allegro :D :D :D Tzn z Apteki ktora sprzedaje swoje produkty przez allegro i NIE ZALUJE bo orginaly i zaoszczedzilam 10zl :3 No to nie pozostaje Ci nic innego jak dodac tamtej lasce negatywa..juz nie bedzie miec samych pozytywow :D

Gość zezloszczona21
zal mi tylko tej kasy bo dalabym 20 zl wiecej i mialabym oryginal ...!!

Gość a po czym poznałaś
że to podróba?

Współczuję. Rozumiem rozczarowanie. Zrób jej koło dupy, Ty się śmiej ostatnia.:D

Gość ikomerania
no wlasnie po czym??ja tez kupilam na allegro lasting i nie wiem czy to podroba bo mial taki celofanik przyklejony z napisami

Gość zezloszczona21
uzywam lastinga od wielu lat i wiem ze to podklad na ktorym nigdy sie nie zawiodlam,dobrze kryje,matuje buzka wyglada ladnie przez caly dzien a to za przeproszeniem gowno nie robi nic ..!!! nie kryje,nie matuje,po pary min wygladam jak potwor !!! jest wstretny po propstu !!!gorszego nie widzialam !!!

Gość a po czym poznałaś
a nie przeterminowany?

Gość a po czym poznałaś
no to po co kupiłas za taką cenę?

Gość ikomerania
no jak sie posmarowalm to nie bylo sie czym zachwycac bo nie kryje wcale wiec chyba tez mam podrobe..ja kupilam od kobiety ze stanow

Gość zezloszczona21
teraz do mnie dopiero to dotarlo ...wiem powinnam byla wiedziec to wczesniej...myslalam ze na Allegro sprzedawane sa oryginalne kosmetyki a nie takie gowna ...

Gość a po czym poznałaś
cóż nauka kosztuje. może napisz do allegro - konto jej zablokują. sprzedaż podróbek jest nielegalna.

Gość zezloszczona21
Ty tez masz na pewno podrobe ...:(

Gość zezloszczona21
chyba tak zrobie...napisze do allegro zeby wiecej dziewczyn nie oszukala ta pozal sie Boze sprzedawczyni z samymi pozytywami..

Gość Kamillaaa
..i jednym twoim negatywem ;)

Gość zezloszczona21
i jutro bede musiala kupic oryginal...bo jakas laska robi w ch*** dziewczyny wciskajac im kit ze to na pewno oryginalny produkt !!! Przypuszczam ze dziewczyny ktore nigdy nie uzywaly tego podkladu nawet nie beda wiedzialy ze maja podrobe...

Gość a po czym poznałaś
dokładnie, a potem biadolenie, że Lasting jest do D :)

Gość a po czym poznałaś
i możesz napisac do sprzedającej, zeby ci kase zwróciła b jak nie to poinformujesz firmę o podróbach, a oni sa uczuleni na takie rzeczy;)

Gość Kamillaaa
Zaciekawil mnie , mozesz cos o nim powiedziec? Jest dobry do cery z problemami skornymi? Tzn interesuje mnie to czy nie zapycha:)

Gość i ja też.....
kupiłam na allegro podróbe wody toaletowej D&G Light Blue od takiego,co ma same pozytywy-niby tester a gorszy od tzw.odpowiedników......zenada 150 zł w błoto!!!!

Gość o nieee tylko nie takie
Zawiadom allegro, spróbuj załatwić zwrot kasy, wiele więcej nie wywalczysz... Ja kupuję podkład zawsze na allegro, ale na razie wszyskto ok, a kasa większa, bo mój kosztuje w drogerii 140 zł.

Gość zezloszczona21
wlasnie...Lasting jest po prostu rewelacyjny,lepszego nie spotkalam a potem czytam komentarze dziewczyn ktore pisza ze Lasting jest do d** i ze wcale nie jest taki dobry...nic dziwnego jak maja i uzywaja jakiegos g*** nie wiadomo jakiego pochodzenia...

Gość głupie jesteście laski.....
Żałujecie 10zł a potem nacieracie się jakimis podrobionymi w kurniku badziewiami:o Nie mogę:o to juz jest $(!!!!) topik w tym tygodniu!!!!! Po co kupujecie podróbki na allegro???? Chyba wiadomo, z ejak coś kosztuje 49zł to za 27 nie opłaca sie tego sprzedawać:O Naprawdę nie macie mózgu??? nie rozumiem takich osób... Chyba, ze ten :celofanik" i napis MF poprawia wam samopoczucie:o🖐️

Gość nie kupuje sie na alegro kosme
czy wy o tym nie wiecie, ze tam sa same podroby??? ludzie jak podklad moze kosztowac 20 kilka zlotych a w drogeri powyzaej 50??? to wiadomo, ze cos nie tak jest. trzeba MYSLEC!!!! ja bym na alegro nigdy nic nie kupila, wole dac wiecej i mam gwarancje jakosci, a ten podklad jest swieytny sama go uzywam juz 5 lat i jest super, ale tylko z drogeri!!!!!!!!!!!! nigdy z alegro!!!!!!!!

Gość głupie jesteście laski.....
A juz laski, które idą na bazar albo na stadion kupowac "Lankomy" to po prostu nie wiem, skąd się biorą:o

Gość ikomerania
czy myci ublizamy ..?? nie chcesz to nie czytaj!!!zmusza cie ktos?? jest zdjecie podkladu i same pozytywy jak doszedl fliud to bym przy nim celofan wiec d;la celofanu go nie kupilysmy!!!

Gość heheeee
rownie dobrze mozna jechac se na stadion i kupic podrobke tam, przeciez ci co to sprzedaja na allegro, to maja te kosmetyki pewnie w wiekszosci z e stadionu, jest takie powiedzenie ''chytry 2 razy traci''

Gość ikomerania
ja kupilam go pierwszy raz bo chcialm sparwdzic czy sie nadaje dla mojej cery a ze cena byla atrakcyjna to skorzystalam

Gość zezloszczona21
posluchaj...ja zalozylam pierwszy topik na ten temat...widocznie wiekszosc dziewczyn sie nacielo na podrobki taka prawda i to cie tak dziwi ?

Gość heheeee
juz masa ludzi sie naciela. trzeba byc glupim zeby na allegro kosmetyki kupowac, kazdy normalny czlowiek to wie ze jak cos kosztuje polowe taniej to nie moze byc oryginalane!!! czy to tak trudno pojac wam ????