Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zezloszczona21

Zaraz szlag mnie trafi !!! Kupilam pieprzona podrobe Lastinga na Allegro

Polecane posty

Go艣膰 g艂upie jeste艣cie laski.....
Wiesz, dla mnie on nawet z drogerii nie jest super;) MF i Loreal i takie tam, zawsze maj膮 zdecdowanie za ciemne dla mnie kolory.... Musze u偶ywa膰 kosmetyk贸w wysokop贸艂kowych (Lancome, Clinique itd.) Ale wole RAZ wydac w roku 150z艂 na podk艂膮d, ni偶 szuka膰 teraz innych, kupowa膰 po 50z艂 a potem nowego szuka膰:O Na dobrych kosmetykach nie ma co oszcz臋dza膰. Oczywi艣cie bez przesady... Ale na Allegro NIGDY bym nie kupi艂a nic, nawet za normaln膮 cen臋. Tej lasce nic nie zrobi膮, kasy Ci tez nie zwr贸c膮, bo chyba dopiero od warto艣ci produktu 30 czy 40z艂 Allegro moze interweniowa膰. Dlatego te podr贸by zwykle sa do 30z艂:o A ma same pozytywy, bo to jakie艣 nastolatki kpuj膮, jak ich na normlane kosmetyki nie stac no i jeszcze innie sprzedawcy szanta偶uj膮 sie nawzajem, albo wystawiaj膮 sobie nawzajem pozytywne opinie... Nawet w inyternetowej perfumerii nie kupi艂abym nic. Perfumy i kosmetyki zawsze kupuj臋 w normalnej drogerii, najcz臋艣ciej w Sephorze. Po prostu szkoda mi pieni臋dzy na podr贸bki.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alegro- samo dziadostwo
glupie baby co kupuja na alegro, bo tam sa same podrobki i tyle, szkoda kasy na badziew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I to mowia osoby ktore
sie naciely :D :D :D z taka agresja.. Albo te ktore nigdy nic nie kupily ale maja juz wyrobione zdanie bo reszta tak mowi.Ciemna masa , i jeszcze zdolna bluzgac na innych. Zenujacy poziom. Ja kupuje , wiec widocznie mam szczescie bo jak dotad nie spotkalam sie z podroba;) /Perfum faktycznie bym nie kupila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I to mowia osoby ktore
Ewentualnie mamy tu przyklad wyjatkowa tepego nastolatka;) Mamusia Cie nie kocha?? Pewnie nie.. ale pamietaj Bozia cie kocha!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po czym pozna艂a艣
ale musicie przyzna膰, ze ta posta膰 jest niezwyk艂a:) skrajny przyk艂ad frustrata - albo sprzedawcy podr贸bek;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuje
Dziwne, co niekt贸rzy pisz膮, 偶e na Allegro same podr贸bki - kupowa艂am Lancome zar贸wno w drogerii, jak i na allegro i nie ma r贸偶nicy - w zapachu, konsystenci i przede wszystkim w efekcie ko艅cowym. Gdyby co艣 by艂o nie tak, wiedzia艂abym od razu, bo moja cera nie toleruje podk艂ad贸w ze 艣redniej grupy cenowej...

Udost臋pnij ten post

Jest po prostu wystraszona:p Mo偶e sprzedaje na allegro i jak do niej przychodza po zwrot kasy dziewczyny umalowane tymi podr贸bkami, to juz nie wytrzymuje psychicznie:p Ale serio- nie kupujcie na Allegro. Nawet nie m atam po co zagl膮da膰. To taki bazar najgorszy. Wszyscy handlarze si臋 tam przeniesli, bo im 偶al ty艂ek odmra偶ac na chodniku;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po czym pozna艂a艣
niestety trzeba patrze膰 na cen臋, jak za du偶a r贸偶nica to sobie od razu da膰 spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Wszystko jedno- zawsze lepiej p贸j艣膰 do drogerii i kupic, co si臋 chce, zobaczy膰 na miejscu, jeszcze si臋 mozna rozejrze膰 po sklepie, zobaczy膰 nowo艣ci, dostac pr贸bki. No i wiesz, 偶e nikt ci臋 nie oszuka. A po co mam si臋 g艂owi膰, czy zap艂aci艂am 100zeta za orygina艂 czy za kurzy 艂贸j?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuje
Jasne. Soczewki kontaktowe s膮 o po艂ow臋 ta艅sze na allegro. Jak taki handlarz m贸g艂by zrobi膰 ich podr贸bk臋, bo ciekawa jestem> W gara偶u laserem wycina? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po czym pozna艂a艣
moze ma hodowle meduz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
Allegro juz nigy wiecej !!!! Fajnie sie z wami rozmawia dziewczyny,no moze poza taka jedna,wszyscy wiemy o kogo chodzi !! :D Chyba napisze do tej dziewczyny i bede rzadac zwrot pieniedzy ale prawde mowiac nie wiem czy to cos da...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a po czym pozna艂a艣
a jak si臋 dobrze wsciekniesz to serio napisz do Maksa, mo偶e si臋 zainteresuj膮 - dow贸d pope艂nienia przest臋pstwa masz;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupuje
LOL, dobre z tymi meduzami :D No nic, mo偶e do tej pory po prostu mam szcz臋艣cie. :)

Udost臋pnij ten post

ja czesto kupuje perfumy 100mililitrowe na duty free, bo du偶o podr贸偶uje samolotami. A 偶e najbardziej lubi臋 perfumy RL i Diora, kt贸re s膮 drogie, to za 100ml p艂ace ok. 100z艂 mniej. W Sephorze np. J'adore 100ml kosztuje ok. 460z艂 (o ile dobrze pami臋tam), a ja kupuj臋 100ml za ok. 90$. No wi臋c to sie op艂aca. Ale od kogos nigdy bym nie kupi艂a, bo wi臋kszo艣膰 ludzi, kt贸rzy uczciwie kupuj膮, nie my艣li o sprzeda偶y perfum, ale kupuje dla siebie. A jak kto艣 handluje na pot臋g臋, to zazwyczaj oszukuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
wyle jej meila ze mam podrobke i zeby oddala mi kase bo jak nie to napisze do allegro albo do Maxa ...a ta laska tyle dziewczyn oszukala ze szok !!!

Udost臋pnij ten post

No nie wiem... Ja bym nie ryzykowa艂a z oczami:O A jak te soczewki sa przeterminowane, wycofane z u偶ycia czy co艣...? I tak niekt贸re produkty sa od czasu do czasu wycofywane z rynku... Ja nosze okulary, czasami soczewki, ale tez bym na pewno nie kupi艂a na Allegro....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
ona teraz nie ma nic wystawionego na allegro,sprawdzalam ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE lubie jej
wiesz tak czytam cie..rozumiem ze sie nacielas..ale tak bardzo jedziesz to allegro??jestes z konkurencji??? czemu nie jedziesz swistaka czy tez e-bay.... ja powiem tak... kiedys na allegro mozna bylo kupic dobre kosmetyki..perfumy od zawsze wydawaly mi sie ze sa podrobkami... i raczej sie nie myle...raz sie nacielam wystarczy.. czesc kosmetykow natomiast jest podrabianych w chinach i sprzedawane sa wszedzie -takze na aukcjach ... co do sklepow internetowych..od 2lata jestem wlasciecielka takiego.... i niestety kiedy perfumy roznia sie bardzo cen膮 od tych w normalnych sklepach to moga byc to podroby... np zawsze po swietach sa wyprzedawane z hurtwoni to wtedy rzeczywiscie ceny moga zjechac o 50% ale tez tylko wybranych perfum... nigdy nie ma tak ze hurtwonia wyprzedaje wszystko...no chyba ze sie likwiduje... co do kupowania przez internet ja jestem za... duzo klientek ma wyprobowane perfumy ktore w necie (wiadomo przez mniejsze koszty)sa tansze... takze w necie jest duzy asortyment kosemetykow...czesto wiekszy niz w zwyklych sklepach... perfumy latwiej podrobic niz kosmetyki.. zreszta podrabianie kosmetykow na wieksza skale sie nie oplaca... zreszta dobry skep interenetowy nie sprzedaje takiego gowna bo to byloby dla niego rowoznaczne z zamknieciem interesu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
sylwia szuba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
zaraz jeszcze sprawdze raz,,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
jest,ma wystawione te podklady na allegro...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
pisala w meilu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezloszczona21
pytalam sie 100 razy czy to na pewno oryginal...

Udost臋pnij ten post