Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelko-pestko

No to fafetki zaczynamy

Polecane posty

Gość delikatniusia kobietka
oj romuś zaraz materialistka :( no jak ty sobie to wyobrażasz że ja do pracki? lakierek z tipsiczków mógłby mi odpaść i jak ja bym tak np. miała do domku wracać :( a misiaczek nic nie ma przeciwko żebym w domku siedziała i pyszniutką zupkę na obiadek gotowała :) i nie rozumiem na prawdę o jakiej ty szyderce mówisz :(

romuś 👄 naprawdę widać :( widzisz nie chciałeś mi drewienek przynieść i musiałam samiuśka iść, potknęłam się o piłeczkę dzieciaczków sąsiadeczki (słodziutkie urwiski ❤️) i lakierek mi się zadrapał na jednym tipsiorku:( ale myślałam że nie widać aż tak bardzo...:(

To skąd ty to drewno nosisz ? Może bym poszedl jednak ci pomoc?:)

romuś jak to skąd, drewienko w komóreczce którą sam tatus z dziadzisiem ❤️ zbudowali przed domkiem :) oj romuś teraz już mam ale jak będę znów potrzebowała pomocki to bedę pamiętać że do pomocki kobietkom chętniutki jesteś 🌼👄

nie wpuszczaj dzieci sąsiadów bo się kiedyś potkniesz,ja do usług jestem - teraz spać idę,robota jutro czeka.Pora coś zarobić,nie ? Do jutra mała.

to przed pracką może mi tych drewienek nanieś bo jakby zimniuchno się zrobiło i wiaterek mocno wiał to może mi zabraknąć :( Pa romuś 👄 milutkiego dzioneczka w pracce 🌼 ________ tylko nie mała :P

Do pracki z samiuteńkiego raneczka musiałam przyjśc , ktos jeszcze z moich kochaniutkich😍😍 kolezaneczek na neciku siedzi? A moze śpiuniacie jeszcze ze swoimi😘 misiami??

Ja też musiałem przyjściuchnąc do pracki. Teraz siedziusiam pzred komputerkiem i klikusiam w klawiaturkę paluszkami. :) :D Ide stont.. bo wcześniej sie nabawie starczego zdziecinnienia.

Myrevinku złoscisieńki nie przypuszczałusiałabym nawet że Ciebie też staciusiać na takusia infantylność :P pozdrowionka z pracusi :o 🖐️

Proszę mnie nie wciagać w tak przeintelektualizowane dyskusje. :o Mam gorączke jak za dużo mysle. :( :P

a mnie bolusia głowusia i czujam siem nie za dobrzusio bo chorowałusiałam ciuteńke i płakusiać mi sie chce jak to czytusia z załościucsi :o

Jakość a ja musialam wstac przed 7 - to dopiero byl bol :o a potem zasuwac na przystanek przy tej sprzyjajacej aurze :o a teraz marnuje czas na kafe - standardowo :P

ja jem banany izastanawiam się , co by pomysleli klienci, jakbym sobie szczelnie obandażowął głowe...inaczej chyba sie rozsypie na milion kawałkó:o idę po kawę, tfu kawusie 😘😍

sprawdz :P dobra wracamy do rozmowy :D a wiec sloneczka u mnie nie ma i deszczyk troszke padusia i wiaterkiem powiewa troszke zimniusio sie zrobiusialo ale to nic fafetki - cokolwiek by to nie bylo :o - bo jestescie wy i Ty fafetku Myrevinku :P i cieplusio mi sie na serdusiu robiusia 👄 totalne zdziecinnienie :o

Gość ups ups ups

Gość łodswierzam
cudownie