Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annkaa

Co sadzicie o panach Wagach???

Polecane posty

Gość annkaa

wkurza mnie juz tym niezdecydowaniem, boi sie wszystkiego, tez tak macie z nimi???:))))

Gość annkaa
to pewnie wyjatkiem jestes??:))))

Gość aaa111aaa
oj ja bylam z waga.Kochany,cieply ,mily,przyjacielski/uparty,zamkniety w sobie jak diabli,i niestety stawiajacy na swoim.Priorytety 1.Zycie zawodowe 2.Zycie uczuciowe

Gość annkaa
dokladnie tak, uparty, zamkniety w sobie, jak ma focha to nie odezwie sie do nikogo, ma byc tylko jego na gorze, ale ilez mozna takiemu istepowac???

Gość aaa111aaa
No dokladnie.Ja raczej jestem osoba ktora lubi czyste sprawy.Uwazam ze lepiej jest czasem sie poklocic wykrzyczec i oczyscic atmosfere. A z nim to bylo tak jak mielismy spiecie potrafil 24 godziny sie do mnie nieodezwac.Jak sobie przypomne to az mnie tzresie. Ja sie przyzwyczailam choc swoje tez wycirpialam .Niestety rozstalismy sie z innych przyzczyn

Gość bebebebebe
u mnie to samo,nie da rady go przekonac,on wie swoje i juz

Gość aaa111aaa
Oj widze ze wagi to twrde orzechy do zgryzienia.Szkoda ze nie wiedzilam tego wczesniej.:)

Gość annkaa
wlasnie, ja gadam a on nic, wsciekam sie a on nic, nic go nie rusza, zapali fajke o po klopocie, tez mysle ze odejde, mam dosc:)))

Gość mooniiiaaa
Maja male siusiaki ale za to sa diabelnie przystojni.

Gość aaa111aaa
No jezeli chodzi o sprawy lozkowe...........to byl cudownyyyyyyyyyyyy:)

Gość annkaa
moj az takiego malego nie ma a tez nie jest aza tak przystojny, :))))taki w miare:)))

Gość annkaa
a moj na dodatek taki dobry w lozku nie jest i to dodatkowy problem, raczej inicjatywa to tylko moja sprawa, tez mnie to wkurza:))))

mily, kochany, przyjacielski, rodzinny, wierny, zdecydowany!! :) wie czego chce i co chce osiągnąć. częściej odemnie idzie na kompromisy, zawsze pierwszy wyciąga ręke, w lozku ideal. :)

Gość annkaa
to ja w takim razie trafilam na calkiem wybrakowany egzemplaz:(((((((((((((((((((((((

Gość agnieszka0303
ja tez raczej trafilam na towar z drugiej polki niby dobry ale z usterka.....:)

Gość annkaa
wiem ze nie ma idealow, ale to milczenie to tragedia,nie mozna z nim pogadac , a jak sie wkurzam, to juz koniec wszystkiego, ja juz go mam dosc:((( dzis chcialam pogadac, najpierw mila sporo pracy a potem " ochoty " na gadanie, wiec skonczylo sie na niczym, ja wsciekla a on zdziwiony czego ja chce:)))))) tylko jak ja nie bede gadac to chyba juz nikt:)))))

Gość agnieszka0303
Jak to czytam to jak bym siebie widziala. Milczenie jest okropne mnie to jeszcze bardziej denerwowalo bo nie wiedzialam co on mysli. Ale najbardziej irytowalo mnie to ze jak czegos nie wiedzialam to mi nie pomogl i jeszcze pytal jak ja nie moge tego wiedziec.

Gość annkaa
wlasnie agnieszko, na niego nie mam co liczyc, jak cos ma zrobic, to grzecznie gada, przykro mi , ale nie dam rady tego zrobic, wszystko jest na mojej glowie, beznadziejna ta moja waga:)))))

Gość agnieszka0303
Mial duzo wad ale mial tez duzo zalet.I musze powiedziec ze za nim tesknie jak choelra kazdego dnia.A co najdziwniejsze nadal go kocham. Mysle ze to nie przetrwalo bo brakowalo w pewnym momencie rozmow kiedy zaczely sie powazne problemy.Poprostu nie sluchal mnie.A raczej slyszal tylko to co chcial......

Gość mbggj
a wy dziewczyny spod jakich znakow jestescie? ja mam wage a jestem blizniakiem

Gość annkaa
wiem co czujesz, moj tez ma sporo zalet, ale wlasnie , nie chce gadac, jak ma ochote on sam to gada, jak ja mam problem, to go nie ma, mysle ze moj zwiazek tez sie rozpadnie, ale tez go kocham i to najgorze, on wie ze go kocham a tak postepuje, tego nie rozumiem, skoro i on mnie kocha, dlaczego mnie tak rani tym milczeniem???? ciezko mi czasem z nim:))))

Gość annkaa
ja jestem skorpionem:)))

Gość agnieszka0303
ja ryba

Gość agnieszka0303
Aniu wiem co czujesz.A dlugo z nim jestes.Bo ja z moim bylam 3,5 roku.

Gość puciapucia
wesołek taki wieczny chłopiec trzeba prowadzic za rączkę niezdecydowany mało stanowczy czuły kocha na zabój w łóżku hmmm ...bardzo dobry raczej ugodowa dusza pierwszy wyciąga rękę na zgodę ale z wiekiem coraz bardziej uparty i zawzięty to tyle