Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annkaa

Co sadzicie o panach Wagach???

Polecane posty

Gość mbggj
moj pan waga w zyciu pierwszy reki na zgode nie wyciagnie predzej peknie

Gość agnieszka0303
tak tez bylo u mnie.To ja zawsze pierwsza musialam zrobic krok ku pogodzeniu.....ta cholerna meska duma.....

Gość annkaa
moj tez nie wyciagnie reki na zgode, zamkniety, zamyslony, jestesmy dwa lata razem, ale coraz bardzeij mnie to meczy, nie ma wlasnego zdania, mysle ze nie wie czego chce, chociaz gada inaczej, wieczny chlopczyk, czasem nie chce mi sie, jak mu powiedzialam ze chce chyba od niego odpoczac, to mi powiedzial: ok to odpocznij sobie:!!!!!!!!!! zatkalo mnie, serio, duzy chlopak, chce chyba ze problemy jkie teraz mamy same sie rozwiazaly po czasoe, ale tak nie mozna, dialog to podtswa w zwiazku, ale on uwaza inaczej:)))))

Gość annkaa
tylko ja na serio rzadko jestem winna, jestem bardzo opanowana, za co mam do cholery ciagle przepraszac??? nie rozumie czasem zycia:((((( chyba go kopne w d........:))))) sorry za wyrazenie, ale mam takie zamiary:))))

Gość annkaa
napisaam do niego SMsa, nawet nie odpowiedzial, on wszystkich traktuje na dystans, wredna waga, :(((( nie chce go wiecej:(((

Gość annkaa
dzis dalej sie nie odezwal, co za cholera uparta, mam go chyba znow przepraszac, ale za co???? juz wychodze z siebie!!! wredna waga, niby taki spokojny ale za uszami ma:)))