Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek niezly byczek

Dlaczego wspolczesne kobiety nie dbaja o opinie?

Polecane posty

Gość jacek niezly byczek

Wlasciwie to trudno je nazwac nawet kobietami, to zdziry sa i na dodatek nic sobie z tego nie robia. A potem placz jak nie moze znalezc meza. Trzeba bylo myslec glowa a nie dupskiem, jeszcze do nas przyjdziecie ze lzami w oczach, a wtedy nie bedzie juz litosci. czy nie rozumiecie, ze same z siebie robicie laski do posuwania? i choc teraz udajecie, ze nie zalezy wam na naszym meskim zdaniu to na starosc bedziecie plakac jak zaden was nie zechce, zdziry.

1. nie wszystkie są takie (ja nie jestem) 2. rozumiem, że Ty się szanowałeś?

Gość jacek niezly byczek
wiem, ze nie wszystkie takie sa, ale niestety jest ich duzo. Teraz sie smieja i udaja, ze im nie zalezy na facetach, bo co maja mowic, jak wiedza, ze faceci na nich pluja?

Gość no i kolejny denny topik...
Wiadomo, ze sa kurwy na świecie. Ale po co się tutaj żalisz?????:O Idź poszukaj porządnej dziewczyny, jak cię taka zechce i po sprawie. Kto ci każe te dziwki posuwać????:O Masz jakiś problem????? tak się skłąda, ze je mam 22 lata, jestem dziewicą, mam chłopaka, on jest prawiczkiem i jakoś nam się udało siebie znaleźć. Zaraz ktoś zacznie się śmiać, ze się nie kochaliśmy. Ano nie, mimo dwuletniego związku. Bo NIE i to nasza sprawa. Ale nie rozumie, po co opowiadasz historie nudne do wyrzygania i o co ci chodzi???:O Nie obchodzi mnie opinia jakichś ludzi, facetów też nie. Po prostu nigdy nie chciałam mieć nic wspólnego z jakims obcym człowiekiem, szanuje siebie, swoje ciało i wszystko. Jak masz problem ze znalezieniem normalnej dziewczyn, to może zastanów się jak i gdzie szukasz, albo co z toba jest nie tak🖐️

*nie rozumiem.

Gość jacek niezly byczek
chyba forum jest po to, zeby tu pisac i wyrazac swoja opinie na rozne tematy????

bo taki styl życia narzucaja ludziom współczesne media ,kobieta skromna jest uważana za dziwaczke i często wyśmiewana , media lansuja obraz \"kobiety wyzwolonej\" która zaspokaja wszystkie swoje potrzeby nie licząc się z opinia i uczuciami innych.

Gość jacek niezly byczek
no wlasnie, chca byc nowoczesne i maja w dupie to, co pomysli sobie o nich przyszly chlopak. a potem placz i zgrzytanie zebow, bo jasne jest, ze kazdy facet wybierze porzadna, akromna dziewczyne, a nie szmate.

Gość oj jacus ktoras musiała
kopnac cie w to brudne dupsko :P

Wiesz, jak ktos ma przyjemność z tego, ze go posuwa jakis debil, obcy człowiek ,który zazwyczaj jest ograniczony i myśli kutasem, to zachowuje się jak zwierzę. Śmiem wątpic, żeby taka osoba mogła byc normalna nawet jak się nie puszcza, bo boi się o opinię:o Myślę, ze nie na tym polega szacunek do siebie, zeby dbac o opinię...

Gość jacek niezly byczek
jak widac nie tylko mnie to gnebi. o ciazach jest caly osobny dzial i jakos mozna tam pisac w kolko i to samo? moze w koncu dziwki zrozumieja, ze powinny sie szanowac i szanowac mezczyzn.

Gość jacek niezly byczek
to prawda, laski nawet jak sie nie puszczaja to sa kurwy, tylko ze dbaja o opinie. to juz moze lepiej jak o nia nie dbaja tylko od razu widac z kim sie ma do czynienia. taka ukryta szmata to jeszcze gorzej...

wiesz co? walnij sobie redbulla albo kielicha może pomoże bo to nie dyskusja tylko jad, złość i brak kultury.

No i widzisz:) Przynajmniej wiesz gdzie szukać;) Nie ma tego złego....:)

Gość jacek niezly byczek
latwo wam szczekac w necie, a jakbyscie mnie zobaczyly w realu to byscie sikaly po majtach... tylko ze ja mialbym was wtedy gleboko w dupie. najwyzej bym poruchal i zostawil, zeby nauczyc was porzadku i dac wam do myslenia/

lol to w takim razie k*** jesteś i szmata, bo się nie sznujesz a tknąć byś mnie małym palcem nie tknął i .....sorry ale z cienki w uszach jesteś;)

Gość jacek niezly byczek
facet to co innego. takie sa prawa natury i ich nie zniszczycie chocbyscie nie wiem ile gadaly.

Nikt nie szczeka. Szkoda z toba rozmawiać, naprawdę:( WIdzisz... Pewnie myślisz, że taki jesteś suuuuuper. Niestety, ja bym na używanego też nawet nie spojrzała. Taka prawda. Zawsze zależało mi na kimś, z kim będę uwielbiała rozmawiać, śmiać się, będe mogła wspólnie spędzac czas nie tylko na seksie, ale po prostu zawsze. I znalazłam taką osobę. A jeżeli ty sobie ruchasz, sam szukasz, jak 98% facetów, jakichś łatwych lasek, bo jak ci się "nawinie", to przeruchasz, to sam sobie gratuluj podejścia. W dodatku jeszcze myślisz, ż etaki z ciebie spermamen, że wygląd to podstawa, nie masz szacunku do kobiet i na pewno jakbyś sam znalazł porządną kobietę, to byś ją zdradzał:o 🖐️

To nie są żadne prawa natury. Jeżeli już mówisz o naturze, to ja ci powiem, że z naturalnego punktu widzenia człowiek jest ssakiem, który bardzo długo, jeżeli nie NAJDŁUŻEJ:) opiekuje się swoimi młodymi. W związku z czym samiec niestały, kurwiący się, niestabilny emocjonalnie, chamski, itd. jest jak najgorszym materiałem na partnera. Twoje szanse sa więc marne;)

Gość jacek niezly byczek
to nie kurwienie, tylko wlasnie prawo natury. facet ma sie prawo wyszalec, bo jak nie to jest agresywny, nie nasz wina, ze mamy tyle testosteronu. a kobiety wlaza do lozka tylko i wylacznie z czystej checi kurwienia sie.

A nie wiesz, że wg tych \"naukowych teorii\" kobieta szuka 2 partnerów: 1. jako dawcę materiału genetycznego (i szuka cały czas) 2. drugiego jako partnera d owychowania potomstwa ? To znaczy, że powinnam złapać męża i chodzić na boki szukając "lepszego materiału"?

:) I wszystko jasne. Wyszaleć się??? Po prostu sperma ci cieknie uszami, dziecko, nad własnym wackeim nie panujesz, a chciałbys żony szukać????:o Idź się wybrandzluj lepiej, więcej pożytku bedzie:o Dobrze, że będziesz tej nieszczęsnej żony szukał wśród osób swojego pokroju. 🖐️