Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacek niezly byczek

Dlaczego wspolczesne kobiety nie dbaja o opinie?

Polecane posty

Gość jacek niezly byczek
juz sie ujawnia wasze kurestwo i ordynarnosc

Gość jacek niezly byczek
tylko potem nie placzcie ze was niekt nie chce! i ze pokazuja was w internecie

Dlaczego Ty ciągle piszesz,że nikt NAS niebędzie chciał,a może nam na tym nie zależy,może mamy ochotę zaliczać facetów i czerpać przyjemność z sexu.Jaki Ty jesteś ograniczony ,więcej empatii człowieku.

Gość z tego co widac to jednak
ktoś NAS chce, frajerze niedomyty:) A to ty siedzisz sam na forum, w piatek wieczorem i psioczysz na cały świat:D A ja się właśnie ide kochac z mężem. I nie jestem kurwą, wręcz przeciwnie😘

Gość szalony Edi
Człowieku odczep się od Federicy on jes tświetna każdy ma woje wadyi zalty więc nie gadaj gupot ją lbie i szanuje choć jestem wypity to niema dla mnie znaczenia spoko kobietka i tyle masz coś do nie maz i domnie i tyle Lubie tą kobietke i tyle wynocha od niej jak ci nie pasuje coś :) Pozdro Federica :)

Gość szalony Edi
Zostaw Federice wspokoju masz coś do niej masz coś do mnie i tyle nie radze próbować i tyle :)

Gość a mnie autor topicu nie dziwi
taki frajer jak ty nawet licencjonowanej dziewicy wmawia że jest kurwą żałosny jesteś człowieczku było się nie kurwić to by się teraz z ciebie dziewice nie nabijały na forum nie chcę być brutalna ale to chyba ciebie nikt nie zechce a na pewno nie taka kobieta jaka ci się marzy

Gość jacek niezly byczek
na mnie laski same leca i same wskakuja mi do lozka, a ja sie nimi brzydze

Gość widze żeeee
jesteś typowym hipokrytą, który kurwi sie jak moze a innym nie daje, ty sam jesteś piprzony równo ale chcesz mieć na stałe kobietę cnotkę. Cóz jedyne co można o tobie powiedzieć to (jak piprzysz to daj i innym piprzyć;)

Gość widze żeeee
Oczywiscie pieprzyć

Gość skoro wszytskie kobiety są
zdzirami to faci też, bo przecież z kim niby stają się zdzirami????? TEŻ AUTORZE TOPIKU JESTEŚ ZDZIRĄ< ALE TAKA KTÓRA JESZCZE NIE PRZEJRZAŁA NA OCZY!!

Gość widze żeeee
ze byczunio sie schował czyżby był właśnie ostro pieprzony ??

No faktycznie, nikt nas nie chce. Juz pozostalo mi tylko spedzenie reszty zycia w samotnosci :D :D :D :D :D puknij sie w leb moj facet od samego poczatku wie z iloma facetami spalam i akceptuje to. tak samo jak ja akceptuje jego przeszlosc bylo minelo. skoro kobiety to zdziry to tak samo o facetach mozna sie wypowiedziec. a jak chcesz \"pozadna\" dziewczyne, dziewice to chyba powinienes miec to samo do zaoferowania jej. tak wiec, jestes prawiczkiem????