Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania.. zmartwiona

tipsy a obgryzione paznkocie....

Polecane posty

Gość ania.. zmartwiona

niestety mój sposób na stres to obgryzanie paznokci, mam tak od dziecka i nie umiem z tym walczyc, nawte jak zapuszczę pazurki to wystarczy jakas bardziej stresowa sytuacja i juz po nich a przynajmnije po niektórych :( chciałam sobie zrobić tipsy, ale nie wiem, kóre będa lepsze i czy woóle będzie mozna mi je założyć bo mam teraz b.króciutkie paznokcie- naprawde malutkie. i nie wiem sama... no i ogólnie strasznie mi wstyd iśc do pani, która robi tipsy... ;(

Gość 24
wstydzic sie nie ma czego, idz, przypuszczam ze mozna ci zrobic tipsy, prodlem jest inny, dasz rade ich nie poodgryzac?

Gość ania.. zmartwiona
na pewno gdy będę miała piękne paznokcie to ich nie poobrygzam- po pierwsze juz tak latwo by nie bylo, po drugie szkoda by mi bylo kasy wydanej, po trzecie.. jak zobaczę piekne pazurki (jakich nigdy nie miałam) to na pewno będę o nie bardzo dbać :)

PAZNOKCIE WARSZAWA Witam,od kilku lat zajmuje sie przedłuzaniem paznokci metodą akrylowa i żelową.Wszystkie chętne Panie zainteresowane pięknymi paznokciami zapraszam na w/w przedłużanie paznokci lub utwardzenie naturalnej płytki żelem.proponuje paznokcie klasyczne-naturalne,klasyczny french,paznokcie z wtopionymi ozdobami-hologramy,brokaty,siatka,koronka,folia,kruszona muszla...French-kolorowy,brokatowy...paznokcie zdobie ozdobami\"sypkimi\"jak i posiadam bardzo duży wybór wzorów z lakierów.proponuje równiez uzupełnienie,manicure biologiczny i cązkowy.Usługi wykonuje w salonie na Warszawskim Żoliborzu.dla wszystkich klientek z Kafeterii niższe ceny! szczegóły odnośnie konkretnych cen po wysłaniu zapytania na sandrus10@buziaczek.pl< /a> proszę o dopisek Kafeteria.Pozdrawiam i Zapraszam.Asia

Gość Gwiazdka18
ania.. zmartwiona Rzeczywiście w Twoim przypadku założenie tipsów będzie niemożliwe ale stylistka jak najbardziej może przedłużyć Twoje pazurki na formie:)) Np akrylem, pazurki będą ładnie i estetycznie wyglądały i będą spokojnie sobie rosły:) Myślę, że będziesz zadowolona z takiego rozwiązania:) Pozdrawiam