Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek = dusza

zarozumialec !!!

Polecane posty

Gość człowiek = dusza

Cześć, Mam do Was wszystkich pytanie - jak rozgryśc zarozumialego chłopaka? i jak go się do niego zbliżyć? Szczególnie jeśli traktuje mnie jakbym była dzieckiem...no może to juz jest przesadne stwierdzenie ale jak kogoś kogo trzeba pilnować. W żartach niby nie jest za mną. Przekomarzamy się, ale kiedy jest troche poważniej to on zachowuje sie dośc opiekuńczo. Potem wszystko wraca do swiojej koleżeńskiej normy - przekomarzamy się ale ileż można...(...)

Gość proste
przyznawac mu racje.jeśli będzie coś niewielkiego chciał od ciebie to powiedz mu, że jesteś za mała, żeby dac sobie z tym samej radę...:D ;-)

Gość pole obowiazkowe

Gość *fajny*
kuciapa cie swędzi?? :o

Gość pole obowiazkowe
eh..juz sama nie wiem...wszystkie laski które sie nim interesuja tak robią i zadna znim nie jest. najbardziej mnie wkurwia jak robią słodkie oczka itp. on wie ze podoba się wielu dziewczynom. ja mam sporo klegów. i tak się ze soba przekomarzamy.... :O

Gość pole obowiazkowe
>> *fajny* hehe....lol...co to ma do rzeczy...chociaz...troche tak...ale nie od razu !!!!!! :P :P :P

Gość pole obowiazkowe
"człowiek = dusza" to "pole obowiazkowe" zapomniała sprostować :)

Gość proste
musisz umiec byc jednoczesnie dobrą kumpelą i flirtowac z nim ;-) faceci to maszyny proste,trzeba tylko wiedziec jak je obsługiwac ;-) :D

Gość pole obowiazkowe
staram sie nim postepować umiejętnie...jestem jego kolezanką....czasmi gram w "ciepłe/zimne/ciepłe/zimne" ale on tez jest niexle przebiegły. nic nie daje po sobie poznać chociaż mam wrażenie że zmartwiłaby go informacja jakby sie przypuszczalnie dowiedzial ze kogoś mam....