Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość są śliczne

jaka to rasa kota?

Polecane posty

Gość wyryćkać łowiecke
syberyjskie albo rosyjskie niebieskie cudowne, z charakterem, uznają jednego właściciela tylko

Gość są śliczne
nie, to chyba żaden z nich Może to brytyjski?

Gość natalia23

Gość natalia23
brytyjski niebieski

ten pierwszy jest z hodowli ktora prowadzi pewna Pani jak znajde to podam ci namiary.One je nawet dowiezie one juz maja te chipy

Gość są śliczne
Naprawdę śliczne sa te kotki :) Ciekawe ile takie rasowe kosztują. Persy także mi się podobają

Gość a tyle kotow w schroniskach
siedzi....:O

Gość a czy to nasza wina ...
ze sie dupily i trafily do schronisk ...

Gość są śliczne
i jak? są takie milutkie na jakie wyglądają? ja jeszcze nigdy nie miałam rasowego kota, póki co mam "dachowca", ale też ślicznego :)

Gość wiem...
Rosyjskie niebieskie, na pewno. Charakterystyczne kolor futra i kształt jakby "kulki":)

tzn ten moj jest taki przygarnirty, nie wiem jak wygladał w ,,mlodosci,, :):) to prawda te kotki są kochane, potezne futro i tak jakby mial nadmiar skory

taki kotek kosztuje ok 800-1000zl ja mam nie rasowego ale z hodowli kupilam za 600zl.Z tym ze ja nie mam niebieskiego tylko piaskowo rudego.Bardzo rzadko sie je spotyka a mi wlasnie taki kolor sie bardzo podoba:).Powiem wam ze brytyjczykow sie zbyt czesto nie czesze a persy trzeba prawie codziennie.Brytyjczyk jest tez bardziej ruchliwy

Gość są śliczne
cóż, ja będę mogła sobie pozwolic na takie wydatek, to na pewno się zdecyduję na rasowego kotka :) Może nawet także na pieska :)

Gość a ja mam rasowego labradora
i kota main coon. Wczesniej miałam sznaucera olbrzyma, ale ten to miał charakterek, nie powiem...:o Na szczęście labrador i kocur sa wspaniałe. Miałam też zwykłego, wiejskiego kota, ale cos go zagryzło😭 A był taki wspaniały, miły, mądry, kochający i miał cuuuuudowne futerko. Tak go wykarmiałm i dbałam o niego, ze z małego pokurcza zamienił się w piękność:)

Gość tzw kot brytyjski
czyli potocznie mowiac "niebieskie koty" maja tez niebieskie oczka a ich szare futerka podchodza pod niebieski ,słodkie zwierzaczki:)

To Brytyjskie niebieskie krótkowłose kotki. Ale racja prześliczne , ja miałam Persika błekitnego , był prześliczny , miły cichutki , bardzo go kochałam , traktowałam niemal jak trzecie dziecko , nigdy nie chodził po stołach , ludzkie jedzenie go nie obchodziło , to wspaniałe zwierzaki , niestety zachorował przez ostatnie dwa lata na nerki i byłam zmuszona go uśpić po dwóch latach choroby by nie cierpiał. Miał dopiero 7 lat , sarasznie go żałuję do dziś , teraz mam dachowca , ale te to są już zupełnie inne koty. Pozdrawiam