Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwaśna jak cytryna

Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego

Polecane posty

Gość mam 23 lata i nigdy.....
nie doprowadziłem kobiety do ograzmu pochwowoego:o :classic_cool:

Gość fhfkjh
witaj w klubie:(ja mam zawsze lechtaczkowy:)fajny ale chcialabym zobaczyc jaki jest ten 2:)

Gość kwasna jak cytryna
ale za to niezle zabawiam sie kulkami doobytniczymi

Gość ja też nie mam
:(

Gość niestety ja tez nie
i chyba to jakas bujda ten orgazm pochwowoy

Gość zuza31
tylko nieliczny procent kobiet osiąga orgazm pochwowy,zdecydowana większość łechtaczkowy

Gość ok zazcekaj
a jaki to jest orgazm łechtaczkowy? bo rozumiem ze pochwowy to ppodczas s tosunku...a łechtaczkowy to kiedy wystepuje?

Gość ja też nigdy
a chciałabym porównać jeden z drugim....

Gość ja też nigdy
skąd Ty się urwałeś skoro nie wiesz jaki to jest łechtaczkowy....?

Gość massa uciech26
tez nigdy mi sie nie zdarzyl, ale nie opuszcza mnie nadzieja :)

Gość Niezbyt doświadczona17
Mam ten sam problem. Mój chłopak już zaczyna myśleć, że jest do niczego. Ale to nie moja wina ani jego, że nie mam orgazmu pochwowego. Jak temu zaradzić? Może znacie jakieś fajne pozycje? Piszcie:)

Gość ritajean
bo tak sie składa ze żeby go osiagnac to trzeba pracowac!! a nie lezec plackiem i czekac :d a wtedy to jest juz super :) Ta co wypracowała. :)

Gość taka jedna jaaa
witam w klubie, chetnie wypracuje ale jak?

Gość wiem w czym problem
witam wszystkie panie jestm facetem ale umiem wam powiedzieć jak sie nauczyć orgazmu pochwowego. To tak : trzeba ćwiczyć mięśnie dna miednicy już wyjaśniam jak to robić napoczątku trzeba je zlokalizować duzo osób nie wie że one nawet istnieją:( ja tez nie wiedziałem ale wiem można je wyczuć podczas oddawANIA oczu gdy sie sika trzeba zatrzymać mocz a to robią mięśnie dna miednicy:D i wtedy je sie wyczuje i gdzy już zlokalizujemy te mięśnie to prosze się położyć wygodnie na łóżku i sprubować kurczyć je i rozkurczać na początku jest to trudne powioem wam dzieczyny ze nawet facet moze\ mieć wilokrotny orgazm i bardzo silny trwający do kilku minut:D a wy możecei sie nauczyć orgazmu pochwowego to przez słabe mięśnie dna miednicy nie możecie mieć orgazmu pochwowego jak chcecie dowiedzieć sie wiecej o to mój mejl sqoczeq@o2.pl

Gość żdziśiu
ja też nigdy nie miałem orgazmu pochwowego

Gość wow222
a ja osiągam obydwa.... zalezy jaka pozycja...

Gość łechtaczkowy miewam czesto
ja tez nie miałam:(, a bardzo chciałabym miec:classic_cool: a o tych miesniach też słyszałam... chyba zaczne ćwiczyc;)

Gość wrek
Czy wiecie cos na temat orgazmu analnego? Babeczki na filmach maja go bez problemu ale ja tej sztuki jeszcze nie opanowalam

Gość czarna.K.
Mialam taki raz w zyciu i nie powiem, ze byl jakis wyjatkowy.Napewno byl slabszy niz lecztaczkowy.Byc moze tak bylo tylko w moim przypadku,a w rzeczywistosci jest inaczej.Nie wiem.Udalo mi sie to tylko raz w zyciu kilka lat temu z moim poprzednim chlopakiem.Pamietam, ze stosunek trwal dlugo.A teraz marze o tym by znowu to poczuc, ale niestety nie wychodzi.Byc moze jedna z przyczyn jest to, ze moj partner zazwyczaj dosc szybko konczy.

Gość chyba raz mialam...
ostatnio jak bylam w samolocie i bylam tak zestresowana (zawsze przy stresie czuje duze podniecenie), po prostu nigdy chyba nie bylam tak podniecona i wogole myslalam ze zaraz pojde do kibelka io sobie zrobie dobrze, no i wlasnie zaczelam zaciskac sobie te miesnie i dostalam orgazmu, byl zajebisty, az SAma sie w tym momencie przestraszylam ale bylo super. wiec to chyba nie byl lechtaczkowy bo lechtaczki nie draznilam. druga sprawa- w trakcie stosunku jak mialam orgazmy to nie sadze zeby one byly pochwowe, mysle ze raczej jak moj facet byl na mnie to draznil tez moja lechtaczke i od tego dostawalam orgazmu...nie wiem w sumie czasami trudno jest odroznic... ale na pewno trzeba byc bardzo podnieconym to podstawa.