Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem bardzo

podoba Wam sie ten obraz ?

Polecane posty

Gość ona w sieci
Mi się podoba:) w prostym wnętrzu będzie super wyglądał.

Natia, ale czy ladny jest ? no i nie znam sie a nie wiem jak cenowo on sie ksztaltuje,ale wydaje mi sie, ze nie jest zbyt drogi :( Mam urzadzony pokoj nowoczesnie - ciemna komoda i stol, krzesla bezowe, czerwona kanapa i wlasnie nad nia chce zawiesic ten obraz...

Gość ctrl
pasuje do jasnego pomieszczenia urzadzonego w raczej ascetycznym stylu. fajnie, ze nie klamia, ze to prawdziwy obraz, chociaz cena jak na taki druk jest z nieba wzieta - sprzedawalam kiedys cos podobnego, duzo warte to to nie jest. kupuj, jesli ci sie podoba, mnie osobiscie troche odstreczaja te kraty :)

ctrl ogladalam w ikei tez takie nadruki, cena zblizona a ten jakos ma pozytywna energie :) Dziekuje wszystkim za wypowiedzi.

Gość ctrl
no tak, kraty :D:D nie zauwaylam, ze on sie sklada z kilku czesci ;) ciekawa - ten obraz jest wart tyle, ile zdolasz za niego zaplacic - stara zasada handlowcow. gdybys kupila go po cenie hurtowej dalabys za niego duzo duzo mniej, ale mysle, ze w detalu niczego tanszego nie znajdziesz - zwroc uwage na dosc duzy format. ja takie plocienka 50x60 zl sprzedawalam za 350-400 zl, a nie sadze, zeby to olej na plotnie byl ;) jesli bedzie ladnie u ciebie wygladal, to kupuj :)