Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

plotka21

Kocham umięśnionych mężczyzn

Polecane posty

wczoraj poszlam sobie do silowni i uswiadomilam sobie, ze kocham wszystkich facetow, ktorzy tam sie znajduja

Gość era gsm boy
niezly gust,gustowac w sterydziarzach

Gość Man of Honor
Sam chodze na siłownie ale nie biore sterydów , 3/4 mojej siłowni też . Więc dlaczego nas obrażasz???

Gość Man of Honor
Pewnie chudy szczurowaty student :D Sam jestem studentem ale 90 % populacji studentów tak właśnie wygląda;)

Gość era gsm boy
chyba kolego sa inne proporcje na silowni? 3/4 nie bierze sterydow??? wolne zarty....

Gość era gsm boy
przyznaj sie co studiujesz?? pewnie AWF albo wysza szkola niczego w pierdziszewie

Gość era gsm boy
to tak jakby powiedziec ze 3/4 mlodych ludzie na imprezie nie zazywa narkotykow,hehe

Gość era gsm boy
moze nie kazdy je od razu ruska mete.ale wszyscy faszeruja sie dziwnymi preparatami ale w ich mniemaniu sa to tylko "odzywki"

Gość Man of Honor
Studiuje na polibudzie Inżynieria Materiałowa, z tego co piszesz to wynika , że się z marginesem społecznym zadajesz więc nawet nie będe cię wyzywał, poprostu szkoda mi ciebie. A o suplementach to ty lepiej się nie wypowiadaj bo się zbłażnisz :D

--> JakośćPierwsza No to ja przechodzę cięższy trening. piwo w puszce jest cięższe. :o

Gość era gsm boy
wszyscy wiemy jak wygladaja "chlopcy"z polibudy a to czym sie faszerujesz nazywasz "suplementami"? ja cwiczysz tylko dla siebie samego to po co to wogule bierzesz?

Gość o+
kofijka nie idz tam lepiej

Gość Man of Honor
No właśnie wyglądają jak ostatnie nieszczęście, ale ja się od tego odcinam....ja tam lubie kobiety :) A wiesz czym są te suplementy ? Jedząc kurczaka jesz białko, podstawowy suplement na siłowni, kreatynma to związek energetyczny podobny do ATP masz go w mieśniach i jedzeniu , gainer to nic innego jak weglowodany....stary sam wszystkie suplementy jesz tylko w małych ilościach :D i dlatego teraz nie wychodzisz z domu bo by cię wiatr zmiótł :)

Gość era gsm boy
ok,wczesniej sie zgrywalem sam jestem po polibudzie,kiedys cwiczylem ale jakos mnie to nie wciagnelo.zdecydowanie wole pilke nozna

Gość era gsm boy
u nas jest 11 w druzynie,jak wpadniesz na trening to moze i pokochamy ciebie...

Gość zóńka
a ja to kocham wszystkich chlopakow