Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Karbasz z reklamy

Po co chłopakowi ochraiacz na jajka?

Polecane posty

Gość Pani Karbasz z reklamy

Mam chłopaka, ma 24 lata, jest trochę mlodszy ode mnie. Znalazlam u niego jak byłam w domu w szafce ochraniacz na jajka(czy jak kto woli jądra, kulki i co tam kto jeszcze nie wymyślił :) ) i teraz tak sobie myślę, po co właściwie facetowi może być takie coś potrzebne. Niby gra w piłkę nożną dużo, ale tam to nie raz widzę, że nic nie ma, bo jak ma jakiś rzut wolny czy co podobnego to stoi i chroni się rękami ;) A to tak śmiesznie wygląda jak trzech facetów stoi i każdy dłońmi ściska się w pewnym miejscu :) :) Po co więc jest takie coś potrzebne? Nie chcę się go pytać sama, bo wyjdzie, że grzebię mu w szufladach ;)

Gość Tommekk
Bo kiedy twój chlopoak zaklada ten ochraniacz,moze bez przeszków wieczorami zakladac damska bielizne i inne ciuszki i zadowolony wychodzic na podboj miasta.....

Gość ale z ciebie detektyw
albo to jakis gwałciciel i zaklada to wieczorem kiedy wyrusza na miasto zeby zaatakowac kolejna niewinna ofiare 😭😭😭 inna mozliwosc jest bandziorem ktory wyrywa kobietom torebki , przed akcja zaklada ochraniacz zeby go jakas nie unieszkodliwila :P jeszcze inna mozliwosc - kupil sobie przez ciekawosc i nigdy tego nie uzywa :D mozliwosci sa dziesiatki :D

Gość nbvdrer
ochroniacz na jajka jak sama nazwa wskazuje jest by chronić jajka ..

Gość irminka
moj znajomy zaklada jak idzie na trening krav mag

Gość jlgjgkg
oczywiście że to się bardzo przydaje przy piłce nożnej, ręcznej i innych sportach! mój facet miał coś takiego jak trenował

Gość j.w.
a swoją drogą nie powinnaś mu szperać po szafach samodzielnie

grzebanie w cudzych rzeczach to zwykłe skurwysyństwo!!!! co tam chciałaś znaleźć listy od panienek? zdjęcia? bo po po coś to robiłaś............ nieciekawa cecha charakteru :(

Gość X..X..X
chciała sprawdzic czy chłopak ma porządek w szafkach ,