Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pukcie zwrotnym się znajduje

Jaki styl lubią kobiety u facetów ?

Polecane posty

Gość aga-26-lat
to skoro chcesz tylko podreperowac image to idz do dobrego dermatologa i lykaj witaminy to ci sie twarz poprawi

Gość magdalenkaaaaa
perfumy(ale delikatnie żeby czuła jak sie do Ciebie przytuli) ubranie to myśle nie warto fortuny wywalać ma być czyste i uprasowane solarium!!!!!!!!!!o zgrozo nie!!!jeśli ona na dodatek nie chodzi to źle to odbierze i paznokcie czyste i obcięte

Gość aga-26-lat
skoro mowa juz o imagu tonie zapomnij tez o stronie tzw intelektualnej. Cos czym moglyb zainteresowac dziewczyne, jakies, pasje, zainteresowania. Co z tego ze facet jest zadbany, modnie ubrany ale pusty:(((

Gość magdalenkaaaaa
a gdzie jest autor?Juz na zakupach?

sprzątam mieszkanie :) Styl to zależy od humoru itp, jeden dzień chodze w dresie i bluzie w kapturem ( ale to raczej na osiedlu) a na drugi zakładam fajny żołto pastelowy sweter i kremowe spodnie ( tn akurat komplet się podoba) :) zycie mnie troche nauczyło, że jak się nie spodobam wizualnie to raczej intelektualnej części też nie będzie chciała poznać...

Gość dalaj lama
powiedz jak sie ubierasz, czym sie interesujesz :) jak dla mnie mezcyznza musi miec jaki cel zyciowy-jakis sposob na zycie. nie siedzenie w domu i myslenie ze jakos to bedzie ale dzialane. jak bylam mlodsza to nie zwracala na takie cos uwagi ale starsze dziewczyny zaczynaja myslec o facecie z ktorym sie spotykaja jak o potencjalnym partnerze zyciowym. i wcale nie mam na mysli ze ma byc dyrekorem wielkiej firmy i zarabiac kokosy-nie o to chodzi.ale musi potrafic zapewnic kobiecie jako takie zycie. oczywisice kobieta tez powinna pracowac. mezczyna powinien byc zaadny zyciowo. kobieta czuje sie bezpiecznie i tez patrzy na nim innym okiem, taki facet bardziej pociaga kobiete niz taki ktory 5 lat od skonczenia szkoly siedzi w domu i calymi dniami gra w gry komuterowe. lubie tez meczyn wysportowanych, moze dlatego ze sama nie stronie od aktywnosci fizycznej. nie mam na mysi silowni ale np jazda na rowerze, tenis, bieganie itd. bardzo wazne jest jak kobieta i mezczyna maja podobne zainteresowania-to naprawde zbliza i idac razem przez zycie nie bedziecie sie nigdy ze soba nudzili:)

Gość ***gwiazdka***
Jeśli jakaś dziewczyna nie chce poznać Twojej intelektualnej strony to pomyśl sobie, że nie jest Ciebie warta i szkoda czasu o takiej myśleć. Bądź schludny, uśmiechnięty, dowcipny (ale bez przesady, bo za duże poczucie humoru bywa denerwujące), nie przesadzaj z dodatkami, bo możesz wypaść śmiesznie z nieumiejętnie dobranymi gadżetami. Najważniejsze jest to byś czuł się ze sobą samym dobrze, jak się będziesz sobie podobał i akceptował siebie to tak też będziesz widziany przez dziewczyny.

Gość dalaj lama
co do ubioru i stylu-wazne sa tez dodatki, skarpetki pasujace do reszty stroju, fajne slipki/bokserki, jak masz brudny portfel to go wypierz, jesli masz samochod to zeby bylo w nim czysto, jak masz wlasne mieszkanie to tez czytso (ale tez bez przeady;) ), styl mieszkania to juz kwestia indywidulna, najleej bez pierdoleczek na meblach ;)

Gość dalaj lama
gwiazdka-moze i masz troche racje ale caloksztalt jest wazny. jesli nie podoba ci sie ktos fizycznie-okrutne ale nc z tego nie bedzie. ale czasem jest tak ze ktos ci sie nie podoba ale lubisz z nim spedzac czas, zakochujesz sie i wtedy wydaje sie ze ta osoba jest piekna-bo ja kochasz, bo jest twoja. a pocztki sa latwiejsze kiedy ta osoba jest fajnie ubrana a nie tak ze wstydzisz si znia wejsc do pubu bo jest jakos obciachowo ubrana (tu juz mowa o skrajnych przypadkach ;) ) no bo wyobraz sobie ze zaczyansz sie spotkac z facetem a ona ubiera krotkie spodenki, biale skarpetki do polwy lydki i sandaly :P

Gość ***gwiazdka***
hehe, no fakt masz rację:D wiadomo, chodzi o ogólne wrażenie, schludnośći w przypadku faceta raczej umiar niż przesadne strojenie się, ale myślę, że inteligentny facet nie ubierze się pokracznie...

Gość gdzie autor

Takie pytanie co lepsze koszulka polo czy sweter, powedzmy, że oba bardzo dobre gatunkowo i wizualnie...

Gość dl
zalezy gdzie co i jak chociaz ja wole polo, ale takie dopasowane i ze "sciagaczami" przy rekawach ;)

Gość darietta
hej widze ze dziewczyny bardzo dużo tobie juz doradziły co do stroju i ja równiez sie pod tym podpisuje najważniejsze to by być ubranym czysto i schludnie nie wiem skad jestes bo jeśli z poznania to moge polecić ci bardzo dobrego dermatologa zapisuje tanie leki (robione ) ale są rewelacyjne

Gość na buzi usmiech
nie wymuszony :) uciekam zwykle od facetów, którzy już na wstępie zaczynają zrzędzić i mają pospuszczane nosy... ...bo fajnie poznać kogoś, kto mimo wspólnych trudności zawsze będzie optymistą i jakoś smutki osłodzi:)... a reszta wg. uznania ! ważne aby czysta, lepsze bokserki niz obcisłe slipki :) (ale to już przy bliższym kontakcie ważne ;) ), buty koniecznie czyste i zadbane, nie podarte, jak rękawiczki to też nie te targówkowe tylko lepsze... Charakter ważny, ale człowiek inteligentny bedzie wiedział :), że i to co mamy na sobie świadczy o nas samych. Cóż z tego ,że intelektualista...ale z zapoconym swetrem i nieumytymi włosami :D. Do dzieła i powodzenia przy podrywaniu! :)

Gość na buzi usmiech
A i jak chcesz zaimponować dziewczynie, to wychodź z inicjatywą, gdzie ją możesz zaprosić. Nie muszą być drogie restauracje, ale warto pokazać, że troche pomysłów na spędzenie czasu masz...a nie tylko spacerek, komputer i ew. kino :D.

najpierw musi się zgodzić na pierwsze spotkanie;)

Gość wielki karol
SPADAĆ Z TĄD LESZCZE

Gość na buzi usmiech
Jak będziesz chciał zaprosić to bądź pewny siebie, żeby nie wyczuła, że jesteś nieco speszony :).

Ona jest baaardzo nieśmiała, dlatego poradzono mi by zaprosić przez sms:)

Gość paski
Ostatni raz kupowałem perfumy bez kobiety. W skelpie wydawało się ok a w domu zgroza. czy któraś z pań jest chętna, żeby mi pomóc?

o matko boska:D jeśli mamy się już ograniczać do stylu ubierania to przecież nie chodzi o to ile buty kosztuja...albo ile metek Ci wystaje:o jak sie ubierać? Z klasą, jak normalny, fajny facet:D I Tyle

Ja lubie dowcipnych, niekonwencjonalnych zadbanych i inteligentnych mezczyzn, okulary zcy szkla nie maja nic do rzeczy, wazne by facet zapewnial poczucie bezpieczenstwa, musi miec w sobie to cos co powoduje ze pragniemy jego obecnosci... ech J amam jeszce cos takiego ze jak mnie koles olewa (oczywiscie do czasu...)to bardziej mnie ciagnie do niego... chyba jakas glupia jestem, oczywiscie walcze z tym;/

Gość paznokcie
piszecie o zadbanych paznokciach - myslicie, ze faceci wiedzia, jak o nie dbac? Moze napiszecie w jakim stopniu te paznokcie musza byc zadbane, zeby was nie odrzucalo? Jak mam przyciete i czyste, ale na przyklad mam problem ze skorkami wokol paznokci to co mam zrobic? Czesto nie moge i sam je sobie obgryzam, urywam - taki nałóg ;) Poza tym dlonie mam zadbane i bardzo delikatne :)

Gość kris 20
a powiedzcie mi niby tu tak ładnie piszecie a dlaczego zawsze wybieracie tych którzy was zlewają i na pewno nie zachowują się stylowo?????pytam

Gość ***---**********
a ja lubie styl "krawaciarza", pieknie pachnacego i z bardzo duza kultura osobista :)

str8 ładnie pachnie czarny albo zielony, nie pamietam: hmm moze 1-2 na solarium tak leciutko i witaminka A:) a ubiorek co ci wygodnie, hmm niektóre panie kręcą guziczki:P

mój przyjaciel pachnie Manią, ma półdługie włosy i prostokątne wyraziste oprawki okularów. Chodzi w marynarkach. Jak na mój gust wygląda świetnie. Mój facet ma mocny zarost i czy się ogoli czy nie i tak już popołudniu wygląda, jakby maszynki nie używał wcale. Nosi powyciągane swetry i dzwony. Pachnie Silverem, którego mu kupiłam. Cholera nie o wygląd chodzi, ludzie! Nie o wygląd, powtarzam!!! Nawet jeśli będziesz maił najlepsze buty świata a nie ma z Tobą o cyzm pogadać umrzesz jako prawiczek, chyba ze polecą na Ciebie jakieś dziwki. Ludzie to dziwni są. Hm.

Gość endriu lepeross
oł nie. nie sms piszaj do njej. zpytai sje w tfaż pżynaimiei będziesz wiedzial na czym stjisz. spujż sję w oczy. i patż na rakcie. po co mjaułbyś sję łóćić

Gość Pro.
Zacznijmy od tego , powiem ci to jako facet - nie chwaląc się ,, z nie jednego pieca chleb jadł'' teraz jestem w długim szczęśliwym związku z już moją narzeczoną ale lubię i dbam o siebie. - Blada skóra - trochę słońca by Ci się przydało , nie powiem żebyś był spalony jak kotlet , ale jednak większe powodzenie mają faceci z ciemną karnacją . -Trądzik - no na to nic nie poradzisz , miałem i mam nadal ten problem - teraz już duuużo mniejszy dzięki wizytą u dermatologa - miałem trądzik różowaty - i raz na 3-4 miesiące chodzę na oczyszczanie twarzy - wybierz dobry salon bo to ma duże znaczenie , polecam przed spotkaniem maseczki wygładzające skórę - dużo daje tu drożdże i glinka. -Figura i sposób doboru ubrań - jeżeli jesteś ,,napakowany'' jak PKS do Lichenia - nie polecam dresów (ogólnie nikomu ich nie polecam ) ani też super obcisłych rurek które pokażą że jesteś chudy jak szkapa , najlepiej założyć spodnie zwężane , podobno hitem w tym roku są kolory wiosenne (ale z tym też bym nie przesadzał bo wyjdziesz na miasto i twarz Ci skują bo wyglądasz jak ,,mniej-męski'') - kolor dla mnie idealny to beżowe , musztardowe, szare , granatowe - z materiału rurki (nie skiny - bo to różnica) Buty - podstawa CZYSTE !!!! Jak masz buty jak byś 10 minut temu z obory uciekł to zapomni o panienkach na wieczornej imprezie - do tego co ci opisałem najlepiej Trampki albo Sztyblety ew. jakieś fajne Adidasy . Bielizna - podobno według jakiś tam badań ma to duże znaczenie jakie skarpetki założysz - ja mogę Ci polecić - CZYSTE ;p zależy co chcesz założyć na górę i jakie buty założysz. Co do bokserek - nie pokazuj ich za bardzo , możesz oczywiście wystawić ściągacz od bokserek ponad pasek ale bez przesady że jak się pochylisz to każdy będzie oglądał Twojego Calvin Kleina - za 7 zł z bazarku Górna część garderoby - tu też stwierdzam że większe branie ma facet w dobrze dobranej , dopasowanej koszuli (wśród KOBIET nie dziewczynek - dla nich ideałem jest BONUS RPK lub inna koszulka z Skate Shopu za 90zł+ ) Pamiętaj Koszula lepiej jak przylega do Ciała nawet jak jesteś chudy niż wisi na Tobie jak na wieszaku w Hipermarkecie . Podstawa to żeby była czysta i wyprasowana . Reszta zależy od Twoich upodobań - ubieraj się lepiej elegancko niż luźno - większe prawdopodobieństwo że trafisz na wartościową kobietę niż na laskę którą ,,pukniesz'' i będziesz jej kolejnym . -Pamiętaj Twój styl ubioru i Twoja schludność świadczy nie tylko o Twoim wyglądzie ale i charakterze . -Pamiętaj Twój styl nie trafi do 100% kobiet - nie da się tak !! Każdemu podoba się coś innego , ale opisuje Ci tu teraz styl na imprezie na której są statystycznie ,,Normalne'' kobiety Włosy : Tu też nie zawsze trafisz w gusta , osobiście próbowałem poznawać kobiety kiedy miałem długie włosy , średnie i normalne - nie cuduj , nie trać czasu na zapuszczanie , trafisz w 10-15 % Kobiet którym się podobają Rock-man-i . Z własnej autopsji polecam włosy które mają ok 7-9 cm długości , dobrze wycięte - NIE NA-ŻELOWANE - używaj gumy do włosów bo nie wygląda tak jak by Ci się słoń naspermił na głowę . Dobrze dopasowane do kształtu twarzy i głowy , jeżeli masz twarz ,,szczurkowatą'' nie rób sobie irokeza - jeszcze bardziej ją wyszczuplisz. Eleganckie , CZYSTE . Skóra i paznokcie - no cóż jedno - ZADBANE I CZYSTE PAZNOKCIE - dorywczo pracowałem w warsztacie samochodowym - jeśli masz taką prace - polecam pastę BHP - dobrze zmywa smar Dodatki do ubrania - tak jak napisali - używaj ich ale z umiarem . Paski - skórzane - lub jak Cię nie stać to z eko skóry - choć ja do najbogatszych nie należę więc kupuje raz drożej ale na dłużej wystarczy . Ew. jeżeli chcesz już super zaszaleć i być elegancki ,,Fhuj'' Szelki - ale też może wiać od Ciebie facetem o odmiennej orientacji Okulary - TYLKO W SŁOŃCE - nie rób z siebie dziwoląga - odpycha nie tylko kobiety - dobrze dobrane do kształtu twarzy . Dbaj o zęby - duże znaczenie ma uśmiech - jeżeli palisz - ja palę ale radzę sobie z tym używając mocnych gum np: ORBIT , pamiętaj że jeżeli palisz to używaj perfum o mocniejszym (nie super mocnym zapachu typu Matoszka Rosyja z Bazarku) tylko takim żeby sprawiał że dymu z ubrań i z włosów tak nie czuć - NIE PRZESADŹ Z PERFUMAMI. Proponuje również używanie pasów wybielających zęby - niedrogie a są bardzo dobre i skuteczne ZACHOWANIE : I chłopie tu nie dam Ci uniwersalnej porady . Podobno kobietą podobają się niegrzeczni chłopcy , może to i prawda ale pamiętaj i w stylu ubierania i w zachowaniu ZAWSZE BĄDŹ SOBĄ nigdy nie udawaj - kobiety to znakomici obserwatorzy od razu to rozpoznają . Pamiętaj zawsze patrz w oczy - ale nie gap się jak szpak na jeb*anie , tylko subtelnie i lekko tajemniczo obserwuj ją. Staraj się obniżyć lekko głos - podobno to nie wygląd a głos przyciąga kobiety , faceci o basowej barwie głosu mają największe powodzenie - ale też z tym nie przesadzaj . Triki niewerbalne i werbalne - ja wierzę tylko w te werbalne , jeżeli masz możliwość pamiętaj żeby dać kobiecie swobodę ale pokazać jej swoje zainteresowanie , bądź szarmancki , ustępuj miejsca - nie w stylu - ,,,Yyyyy, zeszłem Ci pierdolni sobie '' . Komplementuj - ale też z umiarem , NIE PRZEKLINAJ - wyjdziesz na chama a nie gangstera . Pamiętaj Kobieta to nie rzecz , to najcudowniejsza istota - Każda kobieta , ale i na one mają pewne słabości , kobiety podobno uwielbiają dotyk - Czyny nie słowa - oczywiście nie pchaj się z łapami do niej , skoro rozmawiasz z nią 5 min . Dobrym trikiem jest użycie jej biżuterii - łańcuszków w szczególności - dotykając go - pytając jaką ma historie (nie wiem wymyślisz coś) musisz delikatnie również musnąć szyję kobiety , podobnie z dłonią i pierścionkami . Tyle mogę Ci poradzić , resztę musisz dopracować sam :)