Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iść

jESTEM NA STAŻU W SZKOLE- ZAPROSZENIE NA STUDNIÓWKĘ

Polecane posty

Gość iść

dISTAŁAM OD UCZNIÓW ZAPROSZENIE Z OSOBA TOWARZYSZĄCĄ. Mój chłopak ma chęć iśc, ja też, ale boję się, ze będziemy się źle czuć w towarzystwie nauczycieli i że nie będzie z kim pogadac. Z drugiej strony mam chęć jeszcze raz iść na studniówkę i się pobawić. Jak myslicie?

Gość Maly Gosiaczek
Dziewczyno nawet się nie zastanawiaj :) Na pewno będzie ciekawie poobserwowac imprezke, powspominać :) Ważne tylko zeby zachowac klase ;) hihi Na pewno sie nie wynudzicie!

Gość no jaaasne ze isc
!

Gość iść
dzięki :D No to chyba pójde. Kurcze, tylko że wtedy mam zjazd na studiach, mam nadzieję, ze nie będzie nic ważnego...

Jesteś na stażu jako nauczyciel? Myślę, że nie powinnaś mieć żadnych obiekcji i spokojnie iść na studniówkę, w końcu to impreza organizowana przez uczniów i myślę, że zaproszenie ciebie jest wyrazem ich sympatii, dlatego uważam, że powinnaś iść i dobrze się bawić, w końcu nauczyciele też idą na zabawę, więc nie widzę powodu dla którego byś miała nie iść, przecież będziesz się zachowywała przyzwoicie i nie będzie powodu do wstydu, a uczniom pokażesz, że doceniasz ich gest. Baw się dobrze :D

Gość iść
Jestem na stażu w bibliotece, z nauczycielami nie jestem za bardzo skumplowana, bo wiadomo... jetsem tez sporo młodsza. Stąd moje obawy. Ale chyba pójdę, a co tam :D

Gość o to w bibliotece
o wiele przyjemniej jest pracowac w szkole niz jako ticzer :D Moge wiedziec ile placa stazyscie w szkolnej bibliotece? Tez mam sppecjalizacje bibliotekarska ;) Milej zabawy!!!

Gość iść
hej, ja nie jestem na bibliotekarstwie. Po prostu dostałam taki staż z urzędu pracy, czyli dostaję normalnie 470 złotych :O. O wiele bardziej chciałabym pracować jako nauczyciel. Ja np. cłe feir musze chodzić do pracy, chociaż nie ma uczniów, ani nauczycieli. Pójde sobie poświecić :O

Gość o to w bibliotece
o kurcze to nie za ciekawie :O Ja skonczylam polonistyke o specjalizacji bibliotekarskiej ale moze tez bym tyle dostawala :O Wszystko mozliwe...Heh zawsze to jakies doswiadczenie i nie ma tego ciśnienia :) pewnie dlatego tez uczniowie Cię lubią , ja w liceum mialam super bibliotekarki - zawsze z checia do niej chodzilam pogadac, byla kobieta ok.40 a bardzo piekna i madra :) Chlopcy to za nia szaleli :D Wszyscy zreszta :)