Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem...............

okropne bóle żołądka po fast foodach

Polecane posty

pieczony kurczak, pizza....to wszytsko przyjemności nie dal mnie. mam takie bółe żołądka że nie moge wyprostowac nóg, krzyczę z bólu....ktoś ma podobnie?może da się jakoś stuningować zołądek by nie był taki wrażliwy?

Gość wiesz co zrób
wrzody?????

skąd wrzody?mam 17 lat i nigdy nie jadłam takich rzeczy ale odkąd chodzę do liceum zaczełąm jesć i za każdym razme umoieram z bólu. po wszytskim innym czuje sie dobzre:(

skoro masz taki problem i o nim wiesz, to po cholerę to jesz?? Bo nie rozumiem....

Gość wiesz co zrób
do lekarza powinnaś iść, coś na pewno jest nie tak:) a jak masz 17 lat to wrzody też możesz mieć:)

Gość promyczka
mozliwe ze to refluks zołądkowo - dwunastniczy. mialam takie same objawy, po fast foodach i tlustych rzeczach i tez po kremowych ciastach, czasem po slodyczach okropnie bolal mnie brzuch i mialam mdlosci. ten refluks wykrywalny jest przez zgastroskopie, potem masz na pare dobrych lat diete...:/

jem to bo mi smakuje i zawsze mam nadzieje że może tym razem nie bedzie bolało:) moja mama jest pielegniarka i mówi mi że to normalne i że moj organzim odrzuca świństwo....i że to dobrze....jak zjem sobie normalny obiad, normalnego kotleta to jest ok. ale jak tylko wcinam pizze, sharome z kurczaka czy hamburgera....umieram:(

a refluks to nie jest cofanie się trsci żołądkowej? ja mam bóle ewidetnie żołądka i okropne skurcze...

Gość wiesz co zrób
no nie wiem czy to normalne, mi tam po takim świństwie nic nie jest.jedynie bigosy mnie ostatnio niestety dobijają:(

Gość CiekawskaTesciowa
tez mnie boli po fast foodach i po wszystkim co jest smazone :( nie wiem co to moze byc

Gość CiekawskaTesciowa
ale ja tam narazie sie nie przejmuje, jem a pozniej jakos wytrzymuje ten bol

czytam tak własnie o tych wrzodach i to nie za bardzo odpwoaiada moim objawom:/ nie mam uczucia pieczenia, głodu, bóle nie nachdzą mnie w nocy i nie ustępuja gdy coś zjem...u mnie to jest tak że po paru godzinach od zjedzenia czegośc typu fast food dostej okropnych bólii w średkowej czesci brzucha. po paru godzinach bol przechodzi bardzo chce mi się kupę:P

ciekawska widzisz.....dziwna sparaw. ja też mam tak po smażonym ale tylko takim ostrym z restauracji. jak moj tata zrobi kotlety to nigdy mi nic nie jest.

kurcze nie da się czytac tego co pisze:) musze pisać wolniej chyba. chodziło mi o to że ja mam tak że po paru godzinach od zjedzenia czuję skurcze napadowe i ból a po jakimś czasie to przechodzi i czuję parcie na stolec:)

Gość CiekawskaTesciowa
no i kłuje mnie do tego w mostu albo gdzies tam nie wiem jak to sie nazywa

ja mam dokładnie to samo:D jak mam atak bóli to nawet przy oddychaniu mnie boli

Gość CiekawskaTesciowa
no to moze mamy to samo. ja wiem ze moge miec cos z zoladkiem bo jem bardzo duzo leków a to niby szkodzi na żoładek.

u mnie własnie odwrotnie:| nigdy nie jem zadbych leków. antybiotyki to chyba kilka lat temu ale tez wątpie...odżywiam sie dobrze....dziwna sparwa. w środe ide do chirurga bo mama zalatwiła mi skierwoanie w związku z tymi bólami wiec się wszytskiego dowiem.! :) pozdarwiam

Gość po wizycie u lekarza napisz
co i jak,co stwierdzil i jakie zalecil leczenie. Pozdrawiam:-)