Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SpragnionaCzułości

nawiążę kontakt..

Polecane posty

Gość czemu nie piszecie
od razu skąd jesteście? Przecież ktoś z drugiego końca Polski do Ciebie nie przyjedzie.

Gość puk puk puk
ile tej inteligencji ma być w centymetrach, pytam z ciekawości? :D

OrAnVag a szkoda, bo intrygujący masz nick.. puk puk puk chcesz dowieść temu, że faceci wyłącznie jedną częścią swego ciała myślą, i nie jest to głowa?;) a tak na serio, to wystarczy średnia krajowa ;) grunt to kreatywność..

Kreatywność powiadasz? :classic_cool: Nie mieszczę się w granicach zakreślonych przez Ciebie :-O Nic na to nie poradzę ;) A nick, jak to nick ... zwyczajny taki ;)

Gość STELMAG
NO WLASNIE LUDZISKA.PISZCIE SKAD POCHODZICIE, A RACZEJ GDZIE OBECNIE MIESZKACIE....SZUKACIE INTELIGIENTNEGO FACETA, A SAME NIE POTRAFICIE SIE SZCZEGOLOWO OKRESLIC- ABSURD:)

Nic takiego nie napisałem. To Ty szykasz, więc domnimywam, że wiesz czego. Odniosłem się do Twoich preferencji wiekowych, nic ponad to. Zdobywać Cię w żaden sposób nie zamierzam. Leniwy jestem i szkoda energii, zwłaszcza gdyby okazalo się, że nie wiesz czego tak naprawdę chcesz. Gwałtem wszelkim się brzydzę. Domyślam się, że tzw \"ostre rżnięcie\" miałaś na myśli ;) To zupełnie inna sprawa. :classic_cool:

Ne można się powstrzymać żeby nie skomentować. Po pierwsze czego od razu z pyskiem lecisz jeden czy drugi? Jak baby w ciąży dosłownie. Weź się przenieś na forum dla ciężarnych i popyskuj, bo tam jeszcze będzie można jakoś usprawiedliwić humory i napady wredności. Takie to forum stało się pieprznięte, że aż żal niektórych czytać. A Ty OrAnVag sam napisałeś par force co w wolnym tłumaczeniu właśnie znaczy gwałtem czy przemocą. Dziewczyna sobie zażartowała, a Ty nie pojąłeś dowcipu. Rzeczywiście się nie kwalifikujesz i nie spełniasz wymagań. Droga Autorko, Twojego zachowania też nie pochwalam ale na szczęście każdy ma swoje zycie i robi z nim co zechce :)

Pełen podziwu jestem dla Twojej wiedzy lingwistycznej ;) Śmiem tylko (nieśmiało) zwrócić uwagę, że dotyczyło owo stwierdzenia granic wieku :D Nie wystarczy umieć czytać, trzeba jeszcze rozumieć ;) Jeśli nie byłaś jeszcze w ciąży - nie poslugiwałbym się tego typu argumentem :classic_cool:

A skąd wiesz, że nie o przesuwanie granic jej chodziło? To Ty zinterpretowałeś jej słowa jako ochotę na \"ostry seks\".. Poza tym szukała faceta z poczuciem humoru, więc bardzo prawdopodobne że to była tylko gra słów.

Uważasz, że ja potrzebuję translacji, czy Ona? :classic_cool: Nawet gdyby było tak, jak przypuszczasz, to nie uważasz, że decyzja należy do nas, a nie do Ciebie? :classic_cool:

Najlepiej będzie Smarkata Agatko, jeśli spytasz o to wprost Spragnioną. Wyjaśnią się Twe wątpliwości interpretacyjne :D

Ja nie mam z tym problemu :D Nie uważam też, bym musiał za cokolwiek i kogokolwiek tu przepraszać :) Cyników cenię, zatem tym bardziej nie rozumiem co mi chcesz przekazać? :classic_cool: Mi również było miło ;)