Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agaata

prostownica - jakie płytki?

Polecane posty

słyszałam ze dobre sa ceramiczne. ale widze ze sa jescze plytki szklane, tytanowe, jadeitowe, turmalinowe.... czym sie rożnia te plytki (oprócz ceny) i jaka warto wybrac? no i jaką firme polecacie?

Gość mam Brauna
poradze cos innego...zanim kupisz "przymierz" sobie tzn zobacz czy manipulujac przy wlosach nie bedziesz np naciskac na wylacznik..ja tak np mam :(

dzieki za cenna rade szukam tez takiej ktora ma grzebyczek zeby pasma wlosów nie uciekaly - moze niepotrzebnie sie na to uparłam. i jaka jest lepsza - waska czy szeroka ... z regulacją temp czy bez.. przepraszam za tyle pytan ;) ale to sie kupuje na dlugi czas wiec chce cos sprawdzonego

ja mam ceramiczną, o innych nie słyszałam jeśli masz gęste, trudne do poskromnienia włosy to wybierz grubszą, a im dłuższa tym więcej włosów naraz mozesz wyprostować

Gość jgrfbgsdfvkl
ja mam prostownice z lustrzanymi plytkami z regulacja temperatury z grzebykiem i jest fajna. nie prostuje wlosow tak mocno jak pforesjonalna fryzjerska ale to dobrze bo za kazdym razem jak wychodze od fryzjera po prostowaniu to wygladam jak zmokla kura. jesli masz grzywke, to sprawdz jakiej szerokosci prostownica ja chwyci bez przypalania czola. pozddro